Jump to content

Шта тренутно читате?

Оцени ову тему

Препоручена порука

• 3 weeks later...

1193.gif

Ne da je dobro - nego nemam riječi. Kako čovjek piše - fantazija. Iz njegove dvije rečenice sam doznala više nego iz nečijih kompleta knjiga.

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

Malo da govorimo o književnosti!

Napisete naslov dela, pisca,ukratko o cemu se govori i vaša ocena dela.

Ja sada čitam:

"U krevetu sa strancem"

Džejms Gripando

Opis: Knjiga je napeta od samog početka. Govori o bračnom paru, čiji će se život promeniti u pakao. Glavnog lika , doktorku, opseda ljubavni manijak. Zbog njenog, nenamernog, ignorisanja, on je odlučio da njen život prođe u patnjama.

Preporučio bih ovu knjigu, svima koji vole napete ( ova je posebno napeta ) trilere.

Ocena 4/5 .

Подели на овим сајтовима

Јуче сам нашао књигу "Ратни дневник Сарајевског свештеника " од Драгомира Убипарића пароха сарајевског . Почео сам да читам и делује јако интересантно и чини се узбудљиво . Прати хронолошким редом догађаје које су произвеле до страшних и злосретних догађаја у Сарајеву 1992 године и током ратних дана до краја . За сада толико а кад прочитам даћу коначан суд о књизи .

``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити"

Свети Николај Српски

Подели на овим сајтовима

Bravo Marko55555, bolje je ovako, treba napisati i o cemu se u knjizi radi. Do sada su se uglavnom pisali samo naslovi ili se postavljala slika knjige, ovako je zanimljivije.

Ja volim trilere, hvala na preporuci! Upravo citam triler "Bornova sankcija", pisac Robert Ladlam. Tek sam pocela i ne mogu nista konkretno da kazem o knjizi osim da djeluje zanimljivo.

Подели на овим сајтовима

Архимандрит Спиридон. Не толико. Књига говори о исповести сибирских робијаша. Период царске Русије пред револуцију. Дотиче се многих питања, попут покајања најтежих грешника, односа хришћана и иновераца. Мени се јако допала.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...