Млађо Написано Октобар 9, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 9, 2009 Штета што ове године нећу радити. Био бих вам одличан саобраћајац у хали 14, али и домаћин на жичком штанду. Можда би сте добили и каквих благослова. Овако не знам ни да ли ћу и ја нешто добити. 0104_cheesy ''ЈЕР САМ УВЕРЕН ДА НАС НИ СМРТ, НИ ЖИВОТ, НИ АНЂЕЛИ, НИ ПОГЛАВАРСТВА, НИ СИЛЕ, НИ САДАШЊОСТ, НИ БУДУЋНОСТ, НИ ВИСИНА, НИ ДУБИНА ,НИ НИКАКВА ДРУГА ТВАР НЕЋЕ МОЋИ ОДВОЈИТИ ОД ЉУБАВИ БОЖИЈЕ, КОЈА ЈЕ У ХРИСТУ ИСУСУ ГОСПОДУ НАШЕМ.'' (Рим. 8, 38-39.) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
antoneta Написано Октобар 9, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 9, 2009 ????? ??? ??? ?????? ???? ??????. ??? ??? ??? ??????? ??????????? ? ???? 14, ??? ? ??????? ?? ?????? ??????. ????? ?? ??? ?????? ? ?????? ??????????. ????? ?? ???? ?? ?? ?? ?? ? ?? ????? ??????. 0104_cheesy ???? ????, ????????? ??? ???? ????.... ? ????? ???? ???? ??? ?? ????? ???? ?? ?????.... :smiley: "Ако је бол све што видиш, можда тада губиш из вида Мене?" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Izida Написано Октобар 9, 2009 Гости Пријави Подели Написано Октобар 9, 2009 Agapije,kupi i meni jedan primerak.Ali,na srpskom. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Октобар 9, 2009 Гости Пријави Подели Написано Октобар 9, 2009 Agapije,kupi i meni jedan primerak.Ali,na srpskom.????, ??? ?? ??????!???? ??????? ????? ?? ??????? ???? ? ??-? ? ?? ????? ???? ????????. ?????? ?????? ?? ??????? ?? ??? ?? ??????. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marija Написано Октобар 10, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 10, 2009 Agapije,kupi i meni jedan primerak.Ali,na srpskom.????, ??? ?? ??????!???? ??????? ????? ?? ??????? ???? ? ??-? ? ?? ????? ???? ????????. ?????? ?????? ?? ??????? ?? ??? ?? ??????. Trenutno u Atosu nemaju, ja sam ve? uvežbala slanje knjiga pa..tu sam m na usluzi :smiley: Želiš li biti mudar, nauči razumno pitati, pažljivo slušati, mirno odgovarati - i prestani govoriti kad se ništa više nema reći. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гост Написано Октобар 19, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 19, 2009 Oni koji se vole zive od prastanja- Manfred Hausman Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Октобар 19, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 19, 2009 trenutno čitam pravilnik o izvodjenju ekskurzije za osnovnu školu..... http://www.google.com/url?sa=t&source=web&ct=res&cd=1&ved=0CAkQFjAA&url=http%3A%2F%2Fwww.yuta.rs%2Fyutadoc%2Fdeciji%2Fpravilnik_o_eksurzijama_za_osnovne_skole.doc&rct=j&q=pravilnik+o+izvodjenju+ekskurzije&ei=QazcSul-mKGMB9DW6eMI&usg=AFQjCNF5cogKOgyPlGHFRSrwPIi8ylbahQ&sig2=4iwxcB4QWdMIweO1fg54WQ Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
И.стојковић Написано Октобар 19, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 19, 2009 "Лазар", Преосвећени Владика г.Григорије "Прости верник" Господе, дај ми да мирно примим све што ми данашњи дан донесе и да се потпуно предам Твојој светој вољи. Упућуј ме и помажи свакога часа у току овога дана. Управљај мојим мислима и осећањима у свим делима и речима. Не допусти да у непредвиђеним случајевима заборавим да све долази од Тебе. http://www.pravoslav...ta Filareta.htm Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Небески Ратлук Написано Октобар 19, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 19, 2009 Тренутно читам један мали приручник за почетнике а зове се "Како постићи циљ а избегнути бановање на дуже време" 0104_cheesy 319.gif Веома повољно вршим дубоку анализу форума свих врсти и жанрова. За више информација обратите се на nebeski.ratluk(at)gmail.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Alefshin Написано Октобар 19, 2009 Гости Пријави Подели Написано Октобар 19, 2009 Ништа бановање, још мало па те бришем 319.gif. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Izida Написано Октобар 19, 2009 Гости Пријави Подели Написано Октобар 19, 2009 O,Ratluce,vrnuo si se.Welcome back!Idi,se malo posluzi uz kaficu u Zenskom kutku. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Октобар 20, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2009 ???????? ????? ????? ???? ????????? ?? ????????? ? ???? ?? "???? ??????? ??? ? ????????? ???????? ?? ???? ?????" 0104_cheesy 0102_laugh???? ?? ???? ?? ????? ????????? ?? ????????? :cheesy2: https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/0110_hahaha.gif Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Октобар 20, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2009 ''Емоционално лечење хомеопатијом'' Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pokajnik83 Написано Октобар 20, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2009 ''ВЕРУЈЕМ У БОГА И У СРПСТВО'' Јован Дучић И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Октобар 20, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2009 Тренутно читам Авонов каталог број 14, 0202_238 а књига која ме заинтересовала па је читам је Краћа повест времена Стивена Хокинга. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука