Jump to content

Шта тренутно читате?

Оцени ову тему

Препоручена порука

Штета што ове године нећу радити. Био бих вам одличан саобраћајац у хали 14, али и домаћин на жичком штанду. Можда би сте добили и каквих благослова. Овако не знам ни да ли ћу и ја нешто добити.  0104_cheesy

''ЈЕР САМ УВЕРЕН ДА НАС НИ СМРТ, НИ ЖИВОТ, НИ АНЂЕЛИ, НИ ПОГЛАВАРСТВА, НИ СИЛЕ, НИ САДАШЊОСТ, НИ БУДУЋНОСТ, НИ ВИСИНА, НИ ДУБИНА ,НИ НИКАКВА ДРУГА ТВАР НЕЋЕ МОЋИ ОДВОЈИТИ ОД ЉУБАВИ БОЖИЈЕ, КОЈА ЈЕ У ХРИСТУ ИСУСУ ГОСПОДУ НАШЕМ.'' (Рим. 8, 38-39.)

Подели на овим сајтовима

????? ??? ??? ?????? ???? ??????. ??? ??? ??? ??????? ??????????? ? ???? 14, ??? ? ??????? ?? ?????? ??????. ????? ?? ??? ?????? ? ?????? ??????????. ????? ?? ???? ?? ?? ?? ?? ? ?? ????? ??????.  0104_cheesy

???? ????, ????????? ??? ???? ????.... ? ????? ???? ???? ??? ?? ????? ???? ?? ?????.... :smiley:

posaljisvojuporuku.png

"Ако је бол све што видиш, можда тада губиш из вида Мене?"

Подели на овим сајтовима

Agapije,kupi i meni jedan primerak.Ali,na srpskom.

????, ??? ?? ??????!

???? ??????? ????? ?? ??????? ???? ? ??-? ? ?? ????? ???? ????????. ?????? ?????? ?? ??????? ?? ??? ?? ??????.

Trenutno u Atosu nemaju, ja sam ve? uvežbala slanje knjiga pa..tu sam m na usluzi  :smiley:

Želiš li biti mudar, nauči razumno pitati, pažljivo slušati, mirno odgovarati - i prestani govoriti kad se ništa više nema reći.

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...
Подели на овим сајтовима

"Лазар", Преосвећени Владика г.Григорије

"Прости верник"

Господе, дај ми да мирно примим све што ми данашњи дан донесе и да се потпуно предам Твојој светој вољи. Упућуј ме и помажи свакога часа у току овога дана. Управљај мојим мислима и осећањима у свим делима и речима. Не допусти да у непредвиђеним случајевима заборавим да све долази од Тебе.

http://www.pravoslav...ta Filareta.htm

Подели на овим сајтовима

Тренутно читам један мали приручник за почетнике а зове се "Како постићи циљ а избегнути бановање на дуже време"  0104_cheesy  319.gif

Веома повољно вршим дубоку анализу форума свих врсти и жанрова. За више информација обратите се на nebeski.ratluk(at)gmail.com

Подели на овим сајтовима

???????? ????? ????? ???? ????????? ?? ????????? ? ???? ?? "???? ??????? ??? ? ????????? ???????? ?? ???? ?????"   0104_cheesy  0102_laugh

???? ?? ???? ?? ????? ????????? ?? ?????????  :cheesy2: 0510_musichttps://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/0110_hahaha.gif

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

''ВЕРУЈЕМ У БОГА И У СРПСТВО''

Јован Дучић

И данас, кад дође до последњег боја,

Неозарен старог ореола сјајем,

Ја ћу дати живот, отаџбино моја,

Знајући шта дајем и зашто га дајем.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...