Jump to content

Чега Вас је срамота?

Препоручена порука

пре 10 часа, Џуманџи рече

Изволите. :)

Немој ти нама "изволите", него лијепо прва дај примјер, па ћемо онда ми ;)

Χριστός ανέστη εκ νεκρών, θανάτω θάνατον πατήσας, και τοις εν τοις μνήμασι ζωήν χαρισάμενο

Подели на овим сајтовима

пре 12 часа, Muramasa рече

straha

пре 12 часа, Muramasa рече

oklevanja

пре 11 часа, Phoebe рече

Imam te neke momente kad lupim nešto skroz bezveze i što ne mislim uopšte...pa se stidim :blush:

Све горе наведено + то што сам се прекјуче просула на раскопаној улици колико сам дугачка,ко мало  дете.:0426_feel: Има ту још "сасо манге" :)

Не одбаци ме од лица Твога и Духа Твога Светога не одузми од мене.

Подели на овим сајтовима

Sramota me koliko nam je sada u 2017. brže,bolje i jače nego ikada u novijoj političkoj istoriji Srbije.:D

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

У другом основне сам претрчавала улицу. Због мене је један КФОРов ауто морао нагло да укочи. Возач ме је само погледао погледом ”шта радиш лудо дијете”. Толико ме је било срамота у том тренутку, да сам у земљу хтјела да пропаднем. Послије сам радила веће глупости, али тај осјећај срама и сад кад о томе пишем ме тјера да се сакријем на најбезбједније мјесто на свијету - под јорган.

И ово дефинитивно:

пре 14 часа, Phoebe рече

Imam te neke momente kad lupim nešto skroz bezveze i što ne mislim uopšte...pa se stidim :blush:

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...