Jump to content

Чега Вас је срамота?

Препоручена порука

On 1. 10. 2017. at 21:04, Џуманџи рече

Изволите. :)

Expand  

Немој ти нама "изволите", него лијепо прва дај примјер, па ћемо онда ми ;)

Χριστός ανέστη εκ νεκρών, θανάτω θάνατον πατήσας, και τοις εν τοις μνήμασι ζωήν χαρισάμενο

Подели на овим сајтовима

On 1. 10. 2017. at 21:06, Muramasa рече

straha

Expand  

On 1. 10. 2017. at 21:06, Muramasa рече

oklevanja

Expand  

On 1. 10. 2017. at 21:29, Phoebe рече

Imam te neke momente kad lupim nešto skroz bezveze i što ne mislim uopšte...pa se stidim :blush:

Expand  

Све горе наведено + то што сам се прекјуче просула на раскопаној улици колико сам дугачка,ко мало  дете.:0426_feel: Има ту још "сасо манге" :)

Не одбаци ме од лица Твога и Духа Твога Светога не одузми од мене.

Подели на овим сајтовима

Sramota me koliko nam je sada u 2017. brže,bolje i jače nego ikada u novijoj političkoj istoriji Srbije.:D

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

У другом основне сам претрчавала улицу. Због мене је један КФОРов ауто морао нагло да укочи. Возач ме је само погледао погледом ”шта радиш лудо дијете”. Толико ме је било срамота у том тренутку, да сам у земљу хтјела да пропаднем. Послије сам радила веће глупости, али тај осјећај срама и сад кад о томе пишем ме тјера да се сакријем на најбезбједније мјесто на свијету - под јорган.

И ово дефинитивно:

On 1. 10. 2017. at 21:29, Phoebe рече

Imam te neke momente kad lupim nešto skroz bezveze i što ne mislim uopšte...pa se stidim :blush:

Expand  

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...