Jump to content

Svakog desetog Srbina bije žena

Препоручена порука

пре 3 часа, Кратос рече

El ima ovde neki ,,vospitani,, koji bi dopuštali nekoj ženetini da ih lema a da joj ne bi odvalio makar jednu šamarčinu?Ja bi joj opalio petardu na licu mesta....

Jedva cekam da jos malo dodje feminizam odje ko na zapadu i polna jednakost da vidis kad krenu da vas zatvarjau sto ste se drali na zene... :))

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

пре 4 часа, Lady Godiva рече

Нисам вешта, немам искуства. Морала бих да читам више твојих постова да бих дошла до џедај нивоа. :smeh1:

samo vredno posmatraj i uci. Ima nas spinera ovde dosta. Zivi smo ljudi niko nije savrsen. :)

Подели на овим сајтовима

пре 11 минута, Млађони рече

Jedva cekam da jos malo dodje feminizam odje ko na zapadu i polna jednakost da vidis kad krenu da vas zatvarjau sto ste se drali na zene... :))

A ja baš nisam sklona da verujem da će se nešto bitno promeniti. Drugačijeg smo mentaliteta i,ne samo to,ovde je brak čista ekonomska zajednica,da je standard bolji,možda. Ovako,čisto sumnjam. A i urlanje i psovanje se smatra normalnim razgovorom,dok ne prekardaše pa sa razgovora pređu na bračni matriks. Tako da ne paničarite bezveze :D 

Подели на овим сајтовима

Stariji i iskusniji uvek savetuju da zene treba (da nananana i da tralalalala ) . Mozda i ove savremene zene hoce da primene taj aksiom na  

⇪ CENZURISANO ⇪   

muskarcima. Ljudi, mozda ovo i ne ispadne tako lose na kraju :D :D lol  

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Phoebe рече

AA i urlanje i psovanje se smatra normalnim razgovorom,dok ne prekardaše pa sa razgovora pređu na bračni matriks. Tako da ne paničarite bezveze :D 

Ukoliko muz i zena urlaju jedno na drugo i to bude ispred dece - socijalni radnik ce okrakterisati muza kao nasilnika i u vestacenju sudiji to ce napomenuti.
Ako mi ne verujes i mislis da lazem slobodna si da pitas bilo kog socijalnog radnika. 
I to ce se zavesti kao nasilje prema zeni. 

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Млађони рече

Ukoliko muz i zena urlaju jedno na drugo i to bude ispred dece - socijalni radnik ce okrakterisati muza kao nasilnika i u vestacenju sudiji to ce napomenuti.
Ako mi ne verujes i mislis da lazem slobodna si da pitas bilo kog socijalnog radnika. 

Тема је у Србији, али ради илустрације у САД ако те женска само оптужи за насиље или - не дај Боже - силовање идеш одма на суд и у ћорку. Па после ако успеш да докажеш да ниси крив неким чудом да те ослободе... А репутацију и каријеру не мож да вратиш никако.

Тек у задњих годину-две је почело да се поставља питање колико од тих жена лажу кад су се неке лажљивице тотално избламирале. Иначе тачно може да те уништи скроз само оптужбом. Никакав доказ.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

пре 11 часа, Млађони рече

Ne mislim da lažeš,čak sam sigurna da su tvoje tvrdnje tačne i da je zakon uvek na ženskoj strani.

Predlažem administraciji da te ubace kao moderatora u Kani Galilejskoj,mislim da bi bio dobar,ako ne i odličan :ok: :D (niko se ne bi udao) :smeh2:

Подели на овим сајтовима

Ženi je lakše da udari muškarca jer se smatra slabijom i kultura je generalno takva da se žena nikada ne udara. Ako ga i udari to je u fazonu nek istrpi, muško je. Obrnuto se smatra mnogo većim zlom, jer se muškarci smatraju jačim (što i jesu), i samim tim atak na ženu je kukavički atak na slabiju osobu. Nijedno ne bi smelo da se desi kod civilizovanih ljudi.

Подели на овим сајтовима

Davno nam je pricao profesor o tome kako je jednog profesionalnog boksera iz Beograda zena tukla tako da mu je jednom razbila glavu peglom ,u brakorazvodnoj parnici sudija se cudio da je muz isprebijan a 2x veci od zene,odgovor je bio jednostavan:,,kad bih ja nju udario bokserskim udarcem jer drugacije ne znam to bi bilo ubistvo".

Подели на овим сајтовима

On 9/21/2017 at 20:12, JESSY рече

U četvrtak 7. septembra policija je u Aranđelovcu uhapsila je Jovanu S., koja je nanela teške telesne povrede suprugu Milošu S., inače kamiondžiji, kojeg je uhvatila u prevari s dečkom.

Jovana je tog jutra krenula na posao, ali se setila da nije ponela novčanik, pa se vratila kući. Kada je ušla u otključan stan, začula je čudne zvukove, a onda je videla, u bračnom krevetu, svog muža, kako vodi ljubav s komšijom Pericom, koji ga mazi po glavi i tepa mu "Maco moja!".

12:smeha: Мислим, овако људски, заслужио је јер ју је двоструко лагао.

On 9/21/2017 at 20:12, JESSY рече

O slučaju iz okoline Bora, gde je razotkrivena i potom privedena nadležnim organima N. B. (73) zbog ucene i zlostavljanja muža Z. N. (75), letos je brujala cela Srbija.

N. B. je prijavila svog slabo pokretnog supruga za nasilje u porodici, ali kako je kasnije utvrđeno, to je uradila da bi sa svojim prijateljima iz jednog penzionerskog udruženja mogla da ode na more.

Грендмас гон вајлд

On 9/21/2017 at 21:20, JESSY рече

vala, ja za ovaj podatak nisam znala... mislila sam da je šala...

sve u svemu, agresija raste u nevidjenim razmerama...

Прије ће бити да се само отвореније говори о томе и да полиција сада и овакве случајеве класификује као насиље у породици. 

Подели на овим сајтовима

On 9/22/2017 at 0:55, Phoebe рече

Ili je naprosto mazohista. Stvarno ne kontam. Ne podržavam nasilje,al da sam muško,žena ne bi smela popreko da me pogleda,a kamoli da me lupi. Ne znam šta bih joj radio

Ја сам примио једном шамарчић јер је била пребрза да га зауставим. Значи има нас и спорих :smeh1:

Подели на овим сајтовима

On 9/22/2017 at 18:13, Paradoksologija рече

Нико не може да "заслужи насиље". Нужна самоодбрана није насиље.

У очима закона није, али овако људски зна бити. Некада мораш узвратити насилно како би нападач престао. Што би рек'о Казо, "буд'мо реални".

Подели на овим сајтовима

• 1 year later...
  • Креирај ново...