Iulianus Написано Септембар 21, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 21, 2017 Управо сада, Млађони рече Meni prosto smesno... Pa smej se, majkamustara.. (Video sam ta tvoja pisanija, i to, d`izvineš, ič ne vredi) Млађони је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 21, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 21, 2017 Управо сада, Iulianus рече Video sam ta tvoja pisanija, i to, d`izvineš, ič ne vredi Ne znam, meni su ovde rekli da su te stvari subjektivne. Ja mislim da je bas super. Iulianus је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Септембар 21, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 21, 2017 Мож` Вучић само да плаче, кад @Juanito буде прецедник има да доведе Меланију и Иванку. Juanito and Млађони је реаговао/ла на ово 1 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 21, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 21, 2017 пре 12 минута, Grizzly Adams рече Мож` Вучић само да плаче, кад @Juanito буде прецедник има да доведе Меланију и Иванку. Evo da se juanito kandiduje za predsednika da oce da otvori granice i pusti migrante koliko god oce ali u isto vreme ukine socijalnu drzavu ja mu dajem casnu libertarijansku da bih glasao za njega ko iz topa. Grizzly Adams and Аурор је реаговао/ла на ово 2 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Iulianus Написано Септембар 21, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 21, 2017 Милан Ракић and Млађони је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Септембар 21, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 21, 2017 пре 16 минута, Млађони рече da se juanito kandiduje za predsednika da oce da otvori granice i pusti migrante Мани га, тај би пустао само женске... Аурор, Млађони and Juanito је реаговао/ла на ово 1 1 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 21, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 21, 2017 пре 22 минута, Grizzly Adams рече Мани га, тај би пустао само женске... Razlog vise da glasam za njega... @Juanito kace se kandidujes ? oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Септембар 21, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 21, 2017 пре 7 минута, Млађони рече Razlog vise da glasam za njega... @Juanito kace se kandidujes ? Скупљам потписе. Ево пар слика с лица места: Grizzly Adams and Млађони је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Септембар 21, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 21, 2017 пре 6 минута, Млађони рече Razlog vise da glasam za njega... Бежи бре, жене гласају за социјалисте... Млађони and Аурор је реаговао/ла на ово 1 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 21, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 21, 2017 пре 3 минута, Grizzly Adams рече Бежи бре, жене гласају за социјалисте... Pitanje glasackih prava migrantima nigde nije pomenuto! Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Септембар 21, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 21, 2017 пре 5 минута, Млађони рече Pitanje glasackih prava migrantima ženama nigde nije pomenuto! Here, fixed. Млађони and Аурор је реаговао/ла на ово 1 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Септембар 21, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 21, 2017 пре 8 минута, Grizzly Adams рече Here, fixed. Sad ćeš da ideš kod učiteljice... @Paradoksologija Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука