Jump to content

Колико често гледате телевизор?

Оцени ову тему

Препоручена порука

On 9/16/2017 at 23:06, Iulianus рече

Šta j` to "televizor"? ne_shvata

I bre, kako mozes tol`ko da ne znas, evo malo edukuj se...

...

facebook-ad-20100806-195454.jpg

https://laughingsquid.com/fake-vintage-ads-for-facebook-youtube-skype/

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Дешава се да по три,четири дана не упалим ТВ. Понекад увече упалим и ишалтам да видим ако има неки филм, евентулано. Најчешће нема ништа.  

Не одбаци ме од лица Твога и Духа Твога Светога не одузми од мене.

Подели на овим сајтовима

пре 25 минута, AnaLaz рече

Дешава се да по три,четири дана не упалим ТВ. Понекад увече упалим и ишалтам да видим ако има неки филм, евентулано. Најчешће нема ништа.  

`начи ти на пратиш ове ријалити шоуе!? Па о чему онда диваниш са пријатељима?

Подели на овим сајтовима

Ne gledam ni ja. Smučilo mi se,ne želim da znam šta je đavo radio. Na fb sam otkačila praćenje Kurira,Blica i ostale vesti. Imam problema s prijateljima koji bombarduju udarnim vestima pa ni njih više ne pratim. Neke mi redovno šalju u inbox linkove o terorističkim napadima,smaku sveta i sl.,uzalud pričam da me se okanu,ne sluša me niko tako da i to ignorišem. Što se tiče tv-a,ima par lepih emisija koje sam gledala,ali iz bezbednosnih po duševno zdravlje razloga,izbacila sam ga iz sobe jer mi gosti traže da gledaju seriju. E pa sad cvrc,nema. Da vidiš kako žure kući da gledaju :smeh2: I ne razumem sve te ljude koji prate svo to smeće,kao zgražavaju se,glupost teška,a ne sme da im promakne nijedna epizoda. Na poslu mi je nekad bezveze,s jedne strane jedva čekam da sednem i popijem kafu i proćaskam s kolegama,ali da lepo divanimo,ne o farmerima i o onom liku,turčinu,što su se sve zaljubile u njega (?),osećam se zapostavljeno i samo ćutim i gledam kroz prozor :( Biram za sebe dušekorisne sadržaje i mog Amfilohija <3

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, Милан Ракић рече

`начи ти на пратиш ове ријалити шоуе!? Па о чему онда диваниш са пријатељима?

'начи јок ја. За задругу и не знам како изгледа, а на Парове сам налетела једном и то код мог оца кући. :krstix: не знам да л' сам још негде можда још неки пут видела .

Е, сад код мене на послу то се гледа све у шесн'ес'. 

Шта да ви кажем, тотално сам досадна и нимало модерна. :stadaradim:

Подели на овим сајтовима

пре 14 минута, AnaLaz рече

Шта да ви кажем, тотално сам досадна и нимало модерна. :stadaradim:

Zapravo nisi. TV je totalno zastareo. Sad je net glavni medijum, mnogo više sadržaja koji možeš da filtriraš.

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

пре 13 минута, Natasa. рече

Zapravo nisi. TV je totalno zastareo. Sad je net glavni medijum, mnogo više sadržaja koji možeš da filtriraš.

Па то је добра страна нета, што можеш сам да бираш. А лоша страна је што се не контролишемо ( бар ја) по питању времена које проводимо на нету. 

Подели на овим сајтовима

пре 18 минута, AnaLaz рече

Па то је добра страна нета, што можеш сам да бираш. А лоша страна је што се не контролишемо ( бар ја) по питању времена које проводимо на нету. 

ja izbacio tv, pogasio drustvene mreze.... i navuko se na pouke.... Oh_noo_RE_Fck_you_gravity-s297x296-133436.jpg.bc8b327850515b8dfd3d9de0d649ecf2.jpg:D:D 

Подели на овим сајтовима

пре 23 минута, Djapa рече

ja izbacio tv, pogasio drustvene mreze.... i navuko se na pouke.... Oh_noo_RE_Fck_you_gravity-s297x296-133436.jpg.bc8b327850515b8dfd3d9de0d649ecf2.jpg:D:D 

И ја фејс деактивирала. И само овде висим и на Црква.нету :)

• Волим 1

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...