Млађони Написано Септембар 4, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 4, 2017 пре 1 минут, Lady Godiva рече Наравно. Хоћеш и ти? Ја ћу као права, скоро феминисткиња, да частим. Necu, ne pijem zbog toga sto sam zivot posvetio ocuvanju bele rase i stvaranu cetvrtog rajha. Paradoksologija је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Септембар 4, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 4, 2017 1 hour ago, Lady Godiva рече Тако сам и ја реаговала када сам је први пут видела. Баш оставља утисак. Па кад те подсјети на ономад када се вољело искрено, невино, наивно, са пуним плућима, као дијете. И онда се све ту у међувремену запетља, проблеми, поврјеђивања, удаљавање "одраслих особа" док дијете у теби само хоће да воли и боли га дупенце за его, љубомору, понос или шта већ још може да прави болове у љубави. Имао сам тренутке буквално као са слике :/ На срећу, то дијете у мени је некако преживјело. Океј, то је умјетност, кад те овако дирне гдје не треба... 1 hour ago, Млађони рече vas dvoje da se upoznate a mozete i na kafu. Ама шта ме људи овдје више стално проводаџишу? Juanito, Lady Godiva and Paradoksologija је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Септембар 4, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 4, 2017 1 hour ago, Млађони рече Necu, ne pijem zbog toga sto sam zivot posvetio ocuvanju bele rase i stvaranu cetvrtog rajha. HEIL MLADŽO!!! Млађони је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Септембар 4, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 4, 2017 пре 1 минут, Ћириличар рече Океј, то је умјетност, кад те овако дирне гдје не треба... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 4, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 4, 2017 пре 1 минут, Ћириличар рече Ама шта ме људи овдје више стално проводаџишу? Ti neces, ona nece. Pa dobro, onda idemo na pecenje @Lady Godiva casti. Lady Godiva је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Септембар 4, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 4, 2017 1 hour ago, Млађони рече Ti neces, ona nece. Pa dobro, onda idemo na pecenje @Lady Godiva casti. Прасетина или јањетина? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Октобар 1, 2017 Пријави Подели Написано Октобар 1, 2017 Francisco Goya La Maja Vestida La Maja Desnuda RYLAH, MiguelAngel94, Juanito and 3 осталих је реаговао/ла на ово 5 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Октобар 1, 2017 Пријави Подели Написано Октобар 1, 2017 Добра тема. Тек сад је видех. Упис. Ronald, Paradoksologija and Џуманџи је реаговао/ла на ово 2 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ronald Написано Октобар 1, 2017 Пријави Подели Написано Октобар 1, 2017 1 hour ago, Lady Godiva рече Francisco Goya La Maja Vestida La Maja Desnuda Lijepa slika, ovo si postavila da mene provociras zelenooka djevojcice, hihihi Paradoksologija and Lady Godiva је реаговао/ла на ово 1 1 http://forum.b92.net/topic/50270-naucnik-koga-ne-postuju/page-5#entry2447353 https://en.m.wikipedia.org/wiki/Duhem–Quine_thesis Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Октобар 1, 2017 Пријави Подели Написано Октобар 1, 2017 Управо сада, Ronald рече Lijepa slika, ovo si postavila da mene provociras zelenooka djevojcice, hihihi Ali otvori temu, ozbiljno, zanimljiva je. Evo, sigurno glasam ako bude neka anketa o uticaju nagih sixpack abs Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ronald Написано Октобар 1, 2017 Пријави Подели Написано Октобар 1, 2017 пре 11 минута, Paradoksologija рече Ali otvori temu, ozbiljno, zanimljiva je. Evo, sigurno glasam ako bude neka anketa o uticaju nagih sixpack abs Hahaha, a nisam ja usao u raspravu radi brisanja fotografije Paradoksologijice vec vise da se ostavi neko objasnjenje dal na pp ili kako god, ne zbog mene licno nego zbog svih ljudi na forumu. Da se porazgovara sa osobom ciji je komentar uklonjen, jer pazljiv i smiren razgovor jer srz hriscanstva i licnosnog odnosa. Naravno da razumijem kako se nekada ne zna da li je ispravno ukloniti ili ne i racionalno je da se ukloni i to osoba treba prihvatiti bez obzira sto je mozda i ostecena. U pravu je Rile pravoslavni je forum i to moze biti nezgodno, treba se voditi racuna, a moze se napraviti greska u ovim temama. Medjutim opet niko se zbog slika ne treba ljutiti, to je smijesno. Nego moram vas iz administracije malo pravoslavno bockati, da razmisljate, a sto se mene licno tice ja se ne ljutim zbog brisanja, daleko od toga Sto se tice uzbudjenosti na musko tijelo, ankete su krute i ne govore mnogo, uzmi samu sebe i znas i sama da evoluiras sa suprugom kada je mazenje i vodjenje ljubavi u pitanju. Zajedno ste dugo a opet od momenta do momenta neki dio njegovog tijela te vise privlaci i uzbudjuje, neki njegov dodir, pogled, itd.Ljudi vremenom otkrivaju sta ih privlaci i sta im se i na njima samima svidja, kakvi pogledi, dodiri, itd., a to zavisi od kvaliteta odnosa izmedju dvoje ljudi, momenta, hormona itd. Mislim da su zene detaljnije, ali zatvorenije, dok njih i ostre crte lica nekog muskarca mogu uzbuditi, muskarce mozda manje itd. Lady Godiva and Paradoksologija је реаговао/ла на ово 2 http://forum.b92.net/topic/50270-naucnik-koga-ne-postuju/page-5#entry2447353 https://en.m.wikipedia.org/wiki/Duhem–Quine_thesis Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Октобар 1, 2017 Пријави Подели Написано Октобар 1, 2017 пре 36 минута, Ronald рече Lijepa slika, ovo si postavila da mene provociras zelenooka djevojcice, hihihi Не провоцирам те, Ронили. Склонили су ти сличицу, па да те утешим, хихи. Ronald and Paradoksologija је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Октобар 4, 2017 Пријави Подели Написано Октобар 4, 2017 Paradoksologija and Tavita је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Јануар 19, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2018 Рене Магрит - Љубавници Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Јануар 19, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2018 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука