Jump to content

dr Vladimir Đurić: Ne morate da vakcinišete svu svoju decu…već samo onu koju želite da zadržite!

Препоручена порука

Управо сада, Млађони рече

'teo sam da ti aminujem jer je sve 100 % istina ali necu iz principa jer balkan komunu vodi jedan dokazani mizigonista vesto maskiran u progresivca i jos par ne bas ispravnih ljudi. 

Znam te ljude i ne slažem se sa njima mnogo, ali ovde se radi o tekstu. Ne slažem se ja ni sa Gregory Cochranom ili Jerry Coynom itd, o politici, cak i o mnogim naucnim pitanjima u okviru evolucije ali oni imaju dobre naucne radove, knjige i kvalitetno, vjerovatno najbolje kritikuju radikalne feministkinje, Cordeliu Fine, na primer.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, drvce рече

E, nije u redu da neko zaserava svima zivot jer "na to ima pravo i niko ne moze da ga prinudi" da preuzme odgovornost za svoj zivot i zivote svojih bliznjih.

Ja sa neke moje sadisticke strane i mozda ne zelim da se vakcinisu oni koji smatraju da su vakcine lose. Ipak verujem u evoluciju i prirodnu selekciju i ne znam zasto bih ometao prirodu u svom toku.... 

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Млађони рече

Ja sa neke moje sadisticke strane i mozda ne zelim da se vakcinisu oni koji smatraju da su vakcine lose. Ipak verujem u evoluciju i prirodnu selekciju i ne znam zasto bih ometao prirodu u svom toku.... 

Moramo da pomognemo evoluciji i da ne dozvolimo debilima da nas sve povuku u ambis sa sobom.

Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life?
Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Ronald рече

Znam te ljude i ne slažem se sa njima mnogo, ali ovde se radi o tekstu. 

ne znam, cim sam video balkan komuna mene uvatila jeza, iako sam tekst inicijalno hteo da lajkujem jer se sa njim slazem. 
Cak se i slazem sa njima oko mnogo toga, ali se ne slazem u moralnim nacelima i postpucima. Nisam ja neka moralna gromada ali kada imas 50-60 godina i vrbujes klinke od 20 koje su juce raskinule sa deckom da te zovu "tatice".... ja imam problem da ti lajkujem tekst koji si postavio makar 100 % tacan. (pricam o odredjenoj osobi sa balkan komune) 

Подели на овим сајтовима

Управо сада, drvce рече

Moramo da pomognemo evoluciji i da ne dozvolimo debilima da nas sve povuku u ambis sa sobom.

Ja mislim da je sve to u procesu. Game theory radi pa radi, favorizuje ponasanja pa favorizuje. Vidim teoriju igara skoro u sve u sta pogledam, od ovih migracija o kojima trabunjam toliko do nekih svakodnevnih stvari. 

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Млађони рече

ne znam, cim sam video balkan komuna mene uvatila jeza, iako sam tekst inicijalno hteo da lajkujem jer se sa njim slazem. 
Cak se i slazem sa njima oko mnogo toga, ali se ne slazem u moralnim nacelima i postpucima. Nisam ja neka moralna gromada ali kada imas 50-60 godina i vrbujes klinke od 20 koje su juce raskinule sa deckom da te zovu "tatice".... ja imam problem da ti lajkujem tekst koji si postavio makar 100 % tacan. (pricam o odredjenoj osobi sa balkan komune) 

Za to ne znam iskreno, posalji na PP ako hoces.

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Branka62 рече

A što je najgore, oni su vakcinisani.

Sad se i ja pribojavam, da nisu pobudaleli od tih vakcina? Ima li neka studija s tim u vezi?

Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life?
Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women.

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Branka62 рече

A što je najgore, oni su vakcinisani.

i posle kao vakcine ne proizvode autizam.... odakle ovoliki autisticni ljudi koji misle da su vakcine krive za njihov autizam? 

Подели на овим сајтовима

@Милан Ракић

Професор је начелник у Тиршовој, професор и ради у приватној клиници, као што раде 99 посто доктора.

Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, МилошБГ рече

@Милан Ракић

Професор је начелник у Тиршовој, професор и ради у приватној клиници, као што раде 99 посто доктора.

Па то сам и рек`о.

Само ми није јасно, што каже Бранка (пошто се из снимка не види), да ли је проф. наступио као лекар државне клинике или приватне. Пошто се (на једној од многих приватних на којима тезгари) "потписао" испод вакцинације ка средства превенције...

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Млађони рече

Ali tvoja implikacija je tacna drzva me prisiljava da prelazim na zeleno na silu. Jer svaki put kada sam presao na crveno, drzava bi (da me je videla) kaznila novcanom kaznom koju ako ne bih platio sledio bi mi zatvor.

I to ne radi jer te voli vec iz prostog razloga sto ugrozavanjem svoje bezbednosti potencijalno postajes teret budzeta na osnovu medicinske zastite i ostalih eventualnih implikacija 

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Милан Ракић рече

Па то сам и рек`о. Само ми није јасно, што каже Бранка (пошто се из снимка не види), да ли је проф. наступио као лекар државне клинике или приватне. Пошто се (на једној од многих приватних на којима тезгари) "потписао" испод вакцинације ка средства превенције

1. Снимак сигурно није окачио професор, него неко ко је нашао неку његову фотку и направио снимак са том сликом.

2. Професор се залаже за неке вакцине које нису обавезне и које су данас у Србији предмет препоруке, дакле професор није против вакцина,него против одређених или одређене, штавише није ни против ни те, него приступа проблему са одређеном дозом опреза.

А са друге стране ми обичан народ, који немамо појма о томе смо присиљени и под присилом да ту вакцину о којој дакле уважени представници медицине постављају питање дамо својој деци или у супротном плаћаш баснословну казну или идеш у затвор.

И још једно питање... Ево неко од поборника вакцина нека ми каже, држава је дакле увела ко плати 150.000 динара тај може да одбије вакцину да да свом детету, просто питање да ли дакле постоји цена ако тврдите као што тврдите да смо у огромном паду, да је епидемија разних болести пред вратима, да је очајно стање по том питању...дакле вакцинација мора и под обавезно је у супротном страшно, али платиш и онда ти кажу е сад је ок, сад није обавезно, занима ме у сваком смислу како је могуће да се прави таква подела и које је оправдање томе.

То је као не смеш да запалиш комшијину кућу, али ако платиш унапред држави, онда слободно...или ја грешим

Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Филозоф рече

I to ne radi jer te voli vec iz prostog razloga sto ugrozavanjem svoje bezbednosti potencijalno postajes teret budzeta na osnovu medicinske zastite i ostalih eventualnih implikacija 

Znam ja odlicno zasto oni to rade. Ono sto zaboravljas ja mislim da je samo to sto me je drzava prisilila da budem njen zdrastveni osiguranih ozbiljno narusavanje mojih prava. I molim te nemoj da mi kazes da me istorija demantuje jer imam bar 3 privatna/polu-privatna zdrastvena sistema koja odlicno funkcionisu. (nemacka polu privatni, biras osiguranje, svajcarska 100 % privatni i usa 100 % privatni). 

Inace imas neka zanimljiva istrazivanja kao sto su : http://www.research-in-germany.org/en/research-landscape/research-areas/automotive-and-traffic-technology/research-projects/efficiency-without-rules-in-road-traffic.html

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, МилошБГ рече

То је као не смеш да запалиш комшијину кућу, али ако платиш унапред држави, онда слободно...или ја грешим

Ne grešiš, i to je i za mene najveća glupost. Cilj je valjda zaštita stanovništva a ne kazna. 

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...