Jump to content

Медвеђа посла...

Препоручена порука

пре 23 часа, Juanito рече

сконтала да је пиво занимљивије

Naravno da je pivo zanimljivije od svega... ali kako tu spoznaju da unovcimo mi smrtnici koji umemo samo da ga pijemo? :D

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Paradoksologija рече

Naravno da je pivo zanimljivije od svega... ali kako tu spoznaju da unovcimo mi smrtnici koji umemo samo da ga pijemo? :D

Рецимо, циљаш феминистичко тржиште. Patriarchy free Feminist Pale Ale с много хмеља. 

Подели на овим сајтовима

пре 10 минута, Juanito рече

Рецимо, циљаш феминистичко тржиште. Patriarchy free Feminist Pale Ale с много хмеља. 

пре 6 минута, Muramasa рече

Zašto samo feministkinje? Ubaci soju i možeš da ciljaš na kompletnu levicu i sve cuck-ove koji se bore protiv "toxic masculinuty".

Ma umem domacu picu s integralnim testom i slaninom dobro da napravim... i nista drugo... Ne umem da pravim pivo... Nemam novca za ulaganje u proizvodnju niti mogucnost da moja deca ne jedu nista par meseci dok/ako uopste ne uspem.

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Paradoksologija рече

Ma umem domacu picu s integralnim testom i slaninom dobro da napravim... i nista drugo... Ne umem da pravim pivo... Nemam novca za ulaganje u proizvodnju niti mogucnost da moja deca ne jedu nista par meseci dok/ako uopste ne uspem.

Ако не умеш да правиш пиво, онда ништа. Али рецимо да умеш и да имаш добру идеју. Тада мењаш начин размишљања, то је прво и основно. Ако ти немаш паре да уложиш, онда можда знаш неког ко има и с ким можеш да се уортачиш. На развијенијим тржиштима имаш и инвеститоре. И онда крећеш полако, нпр. једна врста пива и мале количне. Па нађеш пар муштерија, нпр. локалне хипстерске барове у Београду. Кад мало зарадиш, онда то улажеш даље. Итд. Има начина, али прво и основно је да се гледа напред и размишља како може, а не како не може. Мислиш да је онај Кинез све имао имао на тацни?

Подели на овим сајтовима

On 12.1.2018. at 15:14, Grizzly Adams рече

Jeff Bezos, 1999

Ništa ti ovaj ne valja, džaba mu sve pare kad je nečovek :ani_biggrin:

In May 2014, Bezos was named World's Worst Boss by the International Trade Union Confederation (ITUC), at their World Congress. In making the award, Sharan Burrow, general secretary of the ITUC, said "Jeff Bezos represents the inhumanity of employers who are promoting the North American corporate model."[82] An article in The New York Timesdescribed working for Bezos and in the offices of Amazon as a grueling and inhumane experience, with many employees regularly being terminated or quitting.

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Jeff_Bezos

Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, Juanito рече

Тај неко ће да попије милионске тужбе...

Тешко, порука је права. Из "министарства одбране".

У питању је "грешка"... You know...

• Радостан 1

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...