Jump to content

Vučić: Mislim da sam pravi čovek za rešavanje pitanja Kosova

Оцени ову тему

Препоручена порука

Управо сада, Кратос рече

Znači ti hoćeš da kaže da SPC zloupotrebljava hrišćanstvo?

СПЦ није особа да нешто "злоупотребљава", али има у СПЦ људи који покушавају да злоупотребе хришћанство за разне ствари.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Grizzly Adams рече

СПЦ није особа да нешто "злоупотребљава", али има у СПЦ људи који покушавају да злоупотребе хришћанство за разне ствари.

SPC je institucija čiji sinod a koji čine pojedinci ako ti je tako lakše po tebi zloupotrebljavaju hrišćanstvo jer oće da očuvaju tamo nege cigle i mrtve slike kao kulturno nasleđe naših predaka?

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Avocado рече

To nema nikakve veze sa političkom korektnošću... kad ne razumeš da nisu svi Srbi hrišćani nisi politički nekorektan, nego glup...

Зашто ме вређаш? Одакле ти идеја да се тако понашаш?

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Grizzly Adams рече

А па нећемо тако... ;)

Није уопште то у питању.

A šta je u pitanju?Eto to je mala teritorija Crkve,Metohija, mislim šta će nam to?Bolje da idemo u europu da radimo za mas i leba i budemo srećni ko vlasi na ringišpilu

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Кратос рече

A šta je u pitanju?Eto to je mala teritorija Crkve,Metohija, mislim šta će nam to?Bolje da idemo u europu da radimo za mas i leba i budemo srećni ko vlasi na ringišpilu

Прво, ако нам је циљ да заштитимо "културно наслеђе" за то је најбоље решење што пре признати и успоставити добре односе са Косовом. Свака напетост повећава могућност сукоба и немира у којима цркве, манастири итд. највише страдају.

Друго, што се државе и њених територија тиче, то није питање вере. Држава Србија, тј. разни њени "владари" су пре свега сами себи направили гомилу непотребних проблема. И не може неко сад те њихове проблеме да доноси у Цркву и нама набија на нос како "нисмо хришћани" због тога.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

пре 27 минута, Вилер Текс рече

Зашто ме вређаш? Одакле ти идеја да се тако понашаш?

Nije bilo lično... preformulisaću da bude jasnije:

Bilo ko ko ne razume da nisu svi Srbi hrišćani nije politički nekorektan, nego neobrazovan i/ili glup...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 54 минута, Кратос рече

Mi smo već tamo u toj Europi pa imamo iste probleme sa iredentistima ko i vi. Hoće Šlezani da otcijepe i to od dvije strane istovremeno, od Poljske i od Češke i da naprave republiku "Veliki Šlask". Čak su i moje mjesto dje sad stanujem nacrtali tamo u tom svom "Velikom Šlasku". A Velikomoravane da i ne spominjem! Vi kukate ko da se samo vama to dešava, niste ni jedini ni prvi a ni posljednji, biće toga još i na Balkanu i kod nas ovdje u EU. Već se otcijepila Velika Britanija od EU. Stanite u red .....

sektorowka_slask_wroclaw.jpg

Подели на овим сајтовима

пре 11 минута, Grizzly Adams рече

Прво, ако нам је циљ да заштитимо "културно наслеђе" за то је најбоље решење што пре признати и успоставити добре односе са Косовом. Свака напетост повећава могућност сукоба и немира у којима цркве, манастири итд. највише страдају.

Друго, што се државе и њених територија тиче, то није питање вере. Држава Србија, тј. разни њени "владари" су пре свега сами себи направили гомилу непотребних проблема. И не може неко сад те њихове проблеме да доноси у Цркву и нама набија на нос како "нисмо хришћани" због тога.

Kad bi ga priznali komotno ulazi u UNESKO i car Lazar i Obilić postaju šiptari a Gračanica,Peć i ostalo deo šiptarskog kulturnog nasleđa.

Čist promašaj.

Ja sam pričao crkvenim teritorijama,Metohija je crkvena zemlja u prevodu.A pošto su teritorije i zemlje nebitna stvar jer mi ionako putujemo na nebesa što se onda Crkva ne odrekne te zemlje jer po tebi to veze nema sa hrišćanstvom?

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Avocado рече

Nije bilo lično... preformulisaću da bude jasnije:

Bilo ko ko ne razume da nisu svi Srbi hrišćani nije politički nekorektan, nego neobrazovan i/ili glup...

У реду, нема фрке.

A како си дошао до тога да ја или било ко, ко је учествовао у овој расправи то не разуме?

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, ana čarnojević рече

da ali vama nisu rekli ...ako hoćete u EU priznajte Kosovo. to je suštinsko.

izbor.

Pa vama je još lakše, ne priznata i ne udjete, šta bi tamo radili bez KiM?

Ili obrnuto, prisjedinite se Rusiji a onda s njima vratite i Kosovo i Metohiju.

S Rusima možda i vratite a s Francuzima, Belgijancima i Njemcima nikada!

Dobro da su vam to pošteno rekli prije ulaska, a ne prvo udjite pa onda KiM.

Šta se toliko tamo gurate, vidite da mi u V4 sve radimo da se isčupamo van.

Подели на овим сајтовима

пре 11 минута, Вилер Текс рече

У реду, нема фрке.

A како си дошао до тога да ја или било ко, ко је учествовао у овој расправи то не разуме?

Nisam došao do tog zaključka... fokus tj. poenta je bila na negiranju da ta okolnost ima bilo kakve veze sa političkom korektnošću...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Avocado рече

Nisam došao do tog zaključka... fokus tj. poenta je bila na negiranju da ta okolnost ima bilo kakve veze sa političkom korektnošću...

Извини, врела тема, врео дан. Нисам разумео из прве.

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Вилер Текс рече

Извини, врела тема, врео дан. Нисам разумео из прве.

:skidamkapu:

Подели на овим сајтовима

пре 34 минута, ana čarnojević рече

ja se brate ne guram u Jevropu.

svoj izbor znam. al ko me pita.

Samo Estonia i Great Britania zamjenite sa Serbia.

Komadanje Srbije je čak uslovom za ulazak, još niste ni ušli a košta vas to KiM?

Poslije takvog "intra" za očekivat je svašta. Šta vi stvarno onda očekujete od EU?

Sjetićete se da vam je bolje bilo bez EU kad vas svedu na "beogradski pašaluk"?

Estonia-sign-titanic-008.jpg?w=620&q=55&

Chjr9ZGWsAArA-6.jpg

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...