Jump to content

Vučić: Mislim da sam pravi čovek za rešavanje pitanja Kosova

Оцени ову тему

Препоручена порука

1 hour ago, Аурор рече

Pa ne, priča da Albance nisu maltretirali, da im niko nije radio ništa loše itd. Neće biti...

A znam da mi to mrzimo da čujemo.

Мени је чудновата та намјерна слијепост и двоструки стандарди код Косова и Републике Српске са наше стране. Што су Албанци на Косову, ми смо то у БиХ. Требао би исти принцип важити за обоје...

Али како Амери говоре да је Косово изузетак, тако и ми правимо да је Косово изузетак, или РС, како већ.

А не смијемо да формулишемо нову политику, ван досадашњих оквира, јер се бојимо... чега? Додуше, не иду у прилог овој другој страни неокомуњарске креатуре које имају апсолутно сулуде идеје о "Нужно репродуктивном национализму", па оно... разумијем донекле и отпор :smeh1:

Није нама Косово само по себи проблем. Оно је само симптом неког дубљег проблема код нас, који се неће изгледа ријешити док сам жив.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Ћириличар рече

Није нама Косово само по себи проблем. Оно је само симптом неког дубљег проблема код нас, који се неће изгледа ријешити док сам жив.

:skidamkapu:

"You know something is messed up when you see it"

Подели на овим сајтовима

Ovdje je to čemu se možete naučiti od Poljaka, da ste se ovako okupili kao oni i krenuli

svi zajedno na KiM oni bi odtamo pobjegli u Albaniju prije nego što biste do tamo uopšte i stigli.

Biti poražen a ne potčiniti se je pobjedom, biti pobjednikom a ležati na lovorikama je poražkom!  Józef Piłsudski

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Ћириличар рече

Али како Амери говоре да је Косово изузетак,

Tako i Rusi kažu da  je Krim izuzetak.Republika Srpska će biti prirodna konsekvenca.A pošto sam skapirao da voliš đinđicu o tome je i sam govorio pred smrt ;)

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

пре 17 минута, Аурор рече

Pa ne, priča da Albance nisu maltretirali, da im niko nije radio ništa loše itd.

Neće biti.

Jеси ти погледао онај филм? 

Није било организованог матлтретирања Албанаца од власти СФРЈ. Изузетци су се дешавали сигруно.

Били су заштићени у случајевима када су они вршили насиље над Србима. Погледај филм.

Добили су покрајину. И нема власти која, макар била и комунситичка, не би реаговала на оне њихове демонстрације. Тако да мани ту причу како су угрожени...

Имали полуге власти у својим рукама годинама и сад су били угрожени. Приче за малу децу.

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Кратос рече

Tako i Rusi kažu da  je Krim izuzetak.Republika Srpska će biti prirodna konsekvenca.A pošto sam skapirao da voliš đinđicu o tome je i sam govorio pred smrt ;)

Да,  Руси то говоре јер им се може и јер Руси живе на Криму као већина, а и мањине их подржавају.

Мислио сам да је мој готивљење Ђинђића овдје општепознато :D Ђубре макијавелистичко препотентно, али једини лик који је имао исправну визију, како са лијеве тако и са националне стране. Но, умислио је да може све и онда БАМ. У сваком случају, говорничке лекције од њега су обавезне, а интелектуални и политички увиди су скоро па пророчки.

Он је мој Тајвин Ланистер <3

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Кратос рече

Иначе, као дечко, некад почетком средње, нисам знао за њега и његове погледе. Знао сам само да је био неки премијер кога су убили. И тако кроз петсто расправа током клошараских пијанки у парку, један старији момак ми рече да га по ставовима подсјећам на Ђинђића. Прошло неко вријеме, упознам се ја са његовим ликом и дјелом... и реално, погодио ме је :D

Сад значи само да носим панцир кад изађем вани и све ће бити океј.

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Кратос рече

Tako i Rusi kažu da  je Krim izuzetak.Republika Srpska će biti prirodna konsekvenca.

Putinu je Krim prirodna konsekvenca Kosova.

I ovdašnji mozgovi su mu još aplaudirali...

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Аурор рече

Putinu je Krim prirodna konsekvenca Kosova.

I ovdašnji mozgovi su mu još aplaudirali...

Петрорубље чине чуда.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Аурор рече

Nemam šta da gledam, to je završena priča, priznali ovi ili ne.

isto kao što su i tigrovi počišćeni od strane t 34 i to je završena priča al ti se ubi siroma da ih prikažeš kao ekstraterestrijalnu tehnologiju.Priznaj pa didem da spavam.

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

пре 11 минута, Zayron рече

Ovdje je to čemu se možete naučiti od Poljaka, da ste se ovako okupili kao oni i krenuli svi zajedno na KiM oni bi odtamo pobjegli u Albaniju prije nego što biste do tamo uopšte i stigli.

:)) Mislim da je naredjenje bilo da se spale uniforme, a oruzje zakopa. A nemobilisani da ne napustaju radna mesta.

"You know something is messed up when you see it"

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Ћириличар рече

Иначе, као дечко, некад почетком средње, нисам знао за њега и његове погледе. Знао сам само да је био неки премијер кога су убили. И тако кроз петсто расправа током клошараских пијанки у парку, један старији момак ми рече да га по ставовима подсјећам на Ђинђића. Прошло неко вријеме, упознам се ја са његовим ликом и дјелом... и реално, погодио ме је :D

Сад значи само да носим панцир кад изађем вани и све ће бити океј.

Đinđić jeste bio teoretski pametan al praktično glup i brzoplet.Vučić njega kopira suštinski samo što je on narcisoidniji od njega 100 puta.

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Кратос рече

isto kao što su i tigrovi počišćeni od strane t 34 i to je završena priča al ti se ubi siroma da ih prikažeš kao ekstraterestrijalnu tehnologiju.Priznaj pa didem da spavam.

Priznajem da su Sovjeti pobedili! 

Možeš da spavaš :)

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Кратос рече

Đinđić jeste bio teoretski pametan al praktično glup i brzoplet.Vučić njega kopira suštinski samo što je on narcisoidniji od njega 100 puta.

Није Ђинђић био практички глуп, него није одрастао као личност у Србији, него у развијеном свијету. У Њемачкој. Мислио је да европске методе могу код нас добро проћи. И ја имам ту тенденцију да превидим такву ствар, али сам срећом свјестан те тенденције па се стално коригујем.

Не можеш са марвом као са господом. Марва највише поштује бич. И то Вучић схвата.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...