Jump to content

Vučić: Mislim da sam pravi čovek za rešavanje pitanja Kosova

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 5 минута, Аурор рече

Svi ti najbolji ljudi su nam izginuli u prethodnih stotinjak godina... Sa druge strane, pomalo mi je drago što ne moraju da gledaju sve ovo.

Toliko.

И те како су гинули најбољи синови и у блиској нам повијести... А боље да нису... Данас бих био стриц...

Подели на овим сајтовима

пре 51 минута, GeniusAtWork рече

можеш само да гледаш задњи чин драме како се приближава крају.

Макар ће већ једном да се заврши и неће бити скечева и шарада на рачун КиМ.

"You know something is messed up when you see it"

Подели на овим сајтовима

И да останем крајње "њупримитиван"... Као епилог...

Подели на овим сајтовима

Управо сада, ana čarnojević рече

sa tim čovekom sa stajala na velikom odmoru u Zemunskoj gimnaziji i sad će on da uradi to što će da uradi. i sramota me same sebe.

С` Ацом Милојковим ил` "Рарком Дадованивићем" 12:smeha::flying-helicopter-smiley-emoticon:12:smeha:

Подели на овим сајтовима

Управо сада, ana čarnojević рече

njih se ne sećam...

ма ,шалим се. Капирам штастела да кажеш, а поменути су актуелни проф. веронауке. Аца Милојков, иначе један од наших уредника и Драко Радовановић. Обојица, добри момци и теолзи

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Милан Ракић рече

добри момци и теолзи

Ако се овакав тренд настави, то ће постати синоними, ако Бог да.

Подели на овим сајтовима

пре 4 часа, Аурор рече

"Verujem da sam pravi čovek za ovaj posao, jer sam bio najmlađi poslanik, najmlađi ministar i premijer, sada sam i najmlađi predsednik i više nemam ličnih ambicija", istakao je Vučić. 

Čak ni ovde, kad je nagovestio priznavanje, nije propustio da naglasi kako je najbolji i najlepši.

Подели на овим сајтовима

Sad samo treba povesti unutrašnji dijalog dal besiti il streljati Vučića kao izdajnika,ali demokratski sve da bude ono po europskim standardima.0703_read

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, GeniusAtWork рече

Много мучан и тужан осећај, поготову кад си тотално беспомоћан да било шта ту промениш и можеш само да гледаш задњи чин драме како се приближава крају. Драме плаћене са толико живота и патње :(  

Да нисмо под хипнозом? Гасите тв, ма запалите га! 

Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога.

(Мт.6, 34)

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, GeniusAtWork рече

Много мучан и тужан осећај, поготову кад си тотално беспомоћан да било шта ту промениш и можеш само да гледаш задњи чин драме како се приближава крају. Драме плаћене са толико живота и патње :(  

Да нисмо под хипнозом? Гасите тв, ма запалите га! 

Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога.

(Мт.6, 34)

Подели на овим сајтовима

пре 6 часа, Аурор рече

Vučić: Mislim da sam pravi čovek za rešavanje pitanja Kosova

...

"Охолост долази пред погибао, и поносит дух пред пропаст" (Приче, 16,18)

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

пре 5 часа, ana čarnojević рече

sa tim čovekom sam stajala na velikom odmoru u Zemunskoj gimnaziji

mi smo očekivali da će se pojaviti na proslavi 30 godina male mature, skupilo se puno ljudi iz svih devet odeljenja, pre tri godine... spremili pitanja... nije se pojavio

kaže moj drug Vasa grobar - e da sam znao u šta će da stasa pa da sam pametnije iskoristio velike odmore...

:/

Подели на овим сајтовима

Treba da napravite klub na ŽRU,Vučićevi školski.:))

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

пре 25 минута, АлександраВ рече

mi smo očekivali da će se pojaviti na proslavi 30 godina male mature, skupilo se puno ljudi iz svih devet odeljenja, pre tri godine... spremili pitanja... nije se pojavio

kaže moj drug Vasa grobar - e da sam znao u šta će da stasa pa da sam pametnije iskoristio velike odmore...

:/

Мора да је и госпођа Нада била тужна :(  

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...