Поуке.орг инфо Написано Јул 27, 2017 Пријави Подели Написано Јул 27, 2017 Драги наши, Навикли сте да вас увесељавамо (или разочаравамо) новим опцијама. Често оно што је ново квари неке наше устаљене концепције и то нам је веома познато. Сећамо се негативних реакција при неким ранијим надоградњама сајта, али кад се људи на то навикну и схвате поенту, онда се питају како су до сада могли без тога (добро, мало смо овде претерали због уметничке слободе изражавања) Елем, као што сте приметили, урађен је нови дизајн (ускоро ће бити још један премијум дизајн за чланове...), додате су реакције. Да, реакције Сада поред остављања коментара можете дати реакцију на неку поруку. Неке реакције су позитивне, неке неутралне а има и једна негативна за оне поруке које су потпуно бесмислене, вређајуће итд... верујемо да ће вам се то допасти. Друга велика надоградња јесте "МОЈ КЛУБ". Од сада можете да направите ваш посебни део сајта са вашом страницом. Ово ће посебно бити интересантно креативним људима или онима који имају нешто посебно да представе на форуму, а да немају адекватан подфорум на сајту. На пример ако се бавите богословљем са одређеним темама можете да направите МОЈ КЛУБ са насловном нпд: Богословље данас... ту постављате теме, питања, одговоре, позивате чланове сајта да се придруже итд... МОЈ КЛУБ може да буде отворен (да је сви виде и читају и да се придружују), јаван ( да је сви виде али да само они који су чланови могу да коментаришу), затворен (само они који су затражили пријем и добили га од оснивача клуба могу да читају и коментаришу) и приватан (само они које и само оснивач групе позове). Испробајте, дајте смислене називе. ФЛУИДНИ ПРИКАЗ: Интересантна опција за чланове сајта (гости немају ту могућност). Омогућава да изглед сајта буде такав да вам се на веома прегледан начин приказују све активне теме на форуму, с тим што са десне стране можете да изаберете одређене подфоруме које желите да пратите и да вам се само те теме приказују. За сада толико... Живи и здрави били. Ваше Поуке.орг ПОРУКЕ СА 15 И ВИШЕ ПОЗИТИВНИХ РЕАКЦИЈА БИЋЕ ИСТАКНУТЕ ПОСЕБНОМ БОЈОМ Лидија Миленковић, александар живаљев, АлександраВ and 14 осталих је реаговао/ла на ово 7 3 7 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
VaSa110 Написано Јул 27, 2017 Пријави Подели Написано Јул 27, 2017 E sada se sve jasno vidi bez da čkiljim i buljim. mene se mnogo sviđa. АлександраВ је реаговао/ла на ово 1 пре 31 минута, HOA+ рече (dodeljivanje ordenja): Тиме свака Црква сваком верном народу указује на систем хришћанских вредности и врлина које хришћанин треба да има. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Јул 27, 2017 Пријави Подели Написано Јул 27, 2017 ...eto...meni odmah fali nesto.... Neki smajli koji oznacava da podrzavam i isto mislim ,kao onaj koji je pisao АлександраВ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Јул 27, 2017 Пријави Подели Написано Јул 27, 2017 Treba palac na gore da bude sviđa mi se ako je na dole ne sviđa mi se.Ili ako je već nagore hvala onda na dole treba da bude ne hvala,ovako je glupo. АлександраВ and Sanja Т. је реаговао/ла на ово 1 1 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Јул 27, 2017 Пријави Подели Написано Јул 27, 2017 пре 7 минута, Кратос рече Treba palac na gore da bude sviđa mi se ako je na dole ne sviđa mi se.Ili ako je već nagore hvala onda na dole treba da bude ne hvala,ovako je glupo. jel to prva negativna reakcija na promene? Sanja Т., Поуке.орг инфо and АлександраВ је реаговао/ла на ово 1 2 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поуке.орг инфо Написано Јул 27, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Јул 27, 2017 пре 15 минута, Кратос рече Treba palac na gore da bude sviđa mi se ako je na dole ne sviđa mi se.Ili ako je već nagore hvala onda na dole treba da bude ne hvala,ovako je glupo. У праву си, уважено... Убачена још једна реакција "оплаках :))" АлександраВ, AnaLaz, ИгорМ and 1 члан је реаговао/ла на ово 2 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јул 27, 2017 Пријави Подели Написано Јул 27, 2017 Kakav bre fluidni prikaz, vracajte ono zelenilo iz hedera odma`... АлександраВ and Поуке.орг инфо је реаговао/ла на ово 1 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поуке.орг инфо Написано Јул 27, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Јул 27, 2017 пре 4 минута, obi-wan рече Kakav bre fluidni prikaz, vracajte ono zelenilo iz hedera odma`... Које зелено? Phoebe, obi-wan, Bogdan011 and 2 осталих је реаговао/ла на ово 4 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Phoebe Написано Јул 27, 2017 Пријави Подели Написано Јул 27, 2017 Nije loše,samo meni nedostaje emotikon šamar,onako ikonica ruka i par crtica gore,a da piše klep-klep il tako nešto Поуке.орг инфо and Драшко је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јул 27, 2017 Пријави Подели Написано Јул 27, 2017 пре 20 минута, Поуке.орг инфо рече Које зелено? Pa one biljcice i travica, umesto kojih ste nabacili ove jednobojne povrsine, gore na vrhu strane. Osim tog zelenila bio je mislim i neki kosmos, i jos ponesto sto nije bilo samo obicna farba. A ako cete vec farbe, ove su vam katastrofa, treba da budu malo mekse i zagasitije, ovako samo biju po ocima. Поуке.орг инфо and АлександраВ је реаговао/ла на ово 2 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поуке.орг инфо Написано Јул 27, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Јул 27, 2017 пре 1 минут, obi-wan рече Pa one biljcice i travica, umesto kojih ste nabacili ove jednobojne povrsine, gore na vrhu strane. Osim tog zelenila bio je mislim i neki kosmos, i jos ponesto sto nije bilo samo obicna farba. A ako cete vec farbe, ove su vam katastrofa, treba da budu malo mekse i zagasitije, ovako samo biju po ocima. Ок, дај предлог постави овде, ако буде консезуса, поставићемо бар неке obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јул 27, 2017 Пријави Подели Написано Јул 27, 2017 Pa ne mogu da postavim ja, ne znam kako uopste ubacujete boje na vrh (odakle uzimate uzorak, i tako to). Sto se tice samih boja, mislio sam na ovako nesto (i sve na taj princip, fale neke crvene i plave nijanse)... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Икар Губелкијан Написано Јул 27, 2017 Пријави Подели Написано Јул 27, 2017 Da li je smanjen broj sticky tema :ljubivasbrat: ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
AnaLaz Написано Јул 27, 2017 Пријави Подели Написано Јул 27, 2017 Мени се допада ова зелена. Bogdan011 је реаговао/ла на ово 1 Не одбаци ме од лица Твога и Духа Твога Светога не одузми од мене. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
"Tamo daleko" Написано Јул 27, 2017 Пријави Подели Написано Јул 27, 2017 ili ja ne vidim, ili ga nema--ali gde je "go to the top" dugme? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука