Jump to content

Премијерка Србије Ана Брнабић

Оцени ову тему

Препоручена порука

Позитивна ствар је што би њен избор за премијера могао дати допринос смањивању хомофобије у Србији. 

• Волим 1

Чак и да не постоји Васељенска патријаршија, требало би је измислити

Подели на овим сајтовима

• Одговори 251
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Постоване слике

пре 26 минута, Панарет рече

Позитивна ствар је што би њен избор за премијера могао дати допринос смањивању хомофобије у Србији. 

Или повећању

Подели на овим сајтовима

Ако су Палма и Зукорлић противу Ане,онда Ана добија мој глас...:dobro:

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

Ако су Палма и Зукорлић противу Ане,онда Ана добија мој глас...:dobro:

Могли би да поднесу оставке у знак протеста. Подржавам! :)

Sent from my iPad using Tapatalk

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Панарет рече

Не знам шта је негативно у хомофобији? Ја колико знам, ово је хришћански форум, православни. Ми смо овде да мрзимо грех, а не да га одобравамо. Библија је јасна по питању хомосексуалности. Содома би уништена од стране Господа због свог безакоња.

Тада пусти Господ на Содом и на Гомор од Господа с неба дажд од сумпора и огња и затре оне градове и сву ону раван, и све људе у градовима и род земаљски. " 1 Мој 19:24 - 25

01019024.jpg 

200_OK.jpg

Mornië alantië

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, WiseMan рече

Не знам шта је негативно у хомофобији? Ја колико знам, ово је хришћански форум, православни. Ми смо овде да мрзимо грех, а не да га одобравамо. Библија је јасна по питању хомосексуалности. Содома би уништена од стране Господа због свог безакоња.

Тада пусти Господ на Содом и на Гомор од Господа с неба дажд од сумпора и огња и затре оне градове и сву ону раван, и све људе у градовима и род земаљски. " 1 Мој 19:24 - 25

01019024.jpg 

Наравно да је хомофобија-мржња према хомосексуалцима неприхватљива. 

Уосталом, ја сам хришћанин, а покајао сам се због одбацивања властите хомосексуалности, на шта ме је наводио злодух. 

Наравно, говорио сам о томе да би једна лезбијка на једној од највиших позиција у држави могла да растерети друштво утиска како државни званичници не би смели да буду аутовани хомосексуалци итд. 

Чак и да не постоји Васељенска патријаршија, требало би је измислити

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Панарет рече

Уосталом, ја сам хришћанин, а покајао сам се због одбацивања властите хомосексуалности, на шта ме је наводио злодух. 

Вау,ово је занимљиво,колико капирам теби је сад жао шти си се одрекао да си геј ?

Ако је тако,шта те је навело на то ,мисим не мораш сад овде да се исповедаш,али кад си већ начео тему...

• Волим 1

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Панарет рече

Наравно да је хомофобија-мржња према хомосексуалцима неприхватљива. 

Нисам мислио у смислу да хомосексуалце треба мрзети тако што их треба повредити психички и физички, јер ако би смо то учинили, онда би смо учинили грех. Мислио сам на то да треба мрзети грех, а то је хомосексуалност. Да треба мрзети њихов грех који они јавно показују.

Ово друго, јесам ли ја добро разумео или си ти хомосексуалац?

200_OK.jpg

Mornië alantië

Подели на овим сајтовима

пре 9 часа, Жељко рече

Нешто кувају чим је Стефановић изашао са овом причом

кувају то да праве опет неки сценарчић. Ваљда да народ лакше заволи Ану, пошто како каже Вучић неизгласавање Ане је неизгласавање и непоштовање њега самог. Па сад тај народ ваљда треба да се по њиховом сценарију дигне и брани Ану.

Снс има 102 посланика

Спс 22

Пупс 9

Покрет Социјалиста 3

Дакле 136 гласа сигурних, и Карић је најавио глас за Брнабићку...дакле једино Палма и Зукорлић неће гласати. А да видим тог јунака који ће гласати из редова снс-а против Вучићеве воље. 

Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав

Подели на овим сајтовима

пре 5 часа, МилошБГ рече

кувају то да праве опет неки сценарчић. Ваљда да народ лакше заволи Ану, пошто како каже Вучић неизгласавање Ане је неизгласавање и непоштовање њега самог. Па сад тај народ ваљда треба да се по њиховом сценарију дигне и брани Ану.

Снс има 102 посланика

Спс 22

Пупс 9

Покрет Социјалиста 3

Дакле 136 гласа сигурних, и Карић је најавио глас за Брнабићку...дакле једино Палма и Зукорлић неће гласати. А да видим тог јунака који ће гласати из редова снс-а против Вучићеве воље. 

A Marjan?

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

пре 13 часа, WiseMan рече

Не знам шта је негативно у хомофобији?

Svet bi bio lepše mesto da mrzimo pohlepu, lenjost, zavist kao što mrzimo homoseksualnost...

Ne znam zašto se 'rišćani toliko 'vataju za (homo)seksualnost kao da je to jedini problem ovog sveta.

Šta je loše u homofobiji? Da l' je moguće da to neko pita uopšte???

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...