Jump to content

Премијерка Србије Ана Брнабић

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 39 минута, Ћириличар рече

Sta da ti kazem. BiH je jedina fasisticka drzava u Evropi trenutno, sa nacionalnom diskriminacijom u skolama...po volji naroda cak stavise. Ovo je nista naspram ostalih bolestina.

Ne znam. Ciji je?

Не знам да ли је Брања покојни, с обзиром да је био комунар на списку књижевника који се уче у Српској; углавном, отац генерала Јована Дивјака је легендарни лик и веелико спадало, Дуле Дабић звани Хајдук, надимак Де-Де-Ха, из још легендарније поеме о једној младости-"Магарећих година"

Подели на овим сајтовима

• Одговори 251
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Постоване слике

пре 2 минута, Avocado рече

Vala to je jedino loše što može da nas strefi sa ovim režimom... ni meni ne pada na pamet ništa gore od toga...  :)))

Ja kod nje vidim samo jednu jedinu losu stranu, a to je sto za Vucuca kaze da je pravi lider. Time se kod mene diskriminise za vjekivjekov...

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

пре 15 минута, Милан Ракић рече

Не знам да ли је Брања покојни, с обзиром да је био комунар на списку књижевника који се уче у Српској; углавном, отац генерала Јована Дивјака је легендарни лик и веелико спадало, Дуле Дабић звани Хајдук, надимак Де-Де-Ха, из још легендарније поеме о једној младости-"Магарећих година"

A DAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAJ!!!!!!!!

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Desiderius Erasmus рече

Stvarno? Onaj što je tukao giviktom? :)

A to je bio Baja :)

Подели на овим сајтовима

Не знам да ли имате фејс...али доста људи се распитује, како се на енглеском изговара презиме дотичне...нико не зна, само нагађају ;)  :0205_whistling::945729:

Подели на овим сајтовима

пре 11 минута, Сања Т. рече

Не знам да ли имате фејс...али доста људи се распитује, како се на енглеском изговара презиме дотичне...нико не зна, само нагађају ;)  :0205_whistling::945729:

burn a bich se izgovara :D

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

Ах, да...

Сагледајмо позитивне ствари, имамо расправу мање...

Сада смо поштеђени  дилеме, да ли је премијер, или премијер-ка :ani_biggrin:

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Сања Т. рече

Ах, да...

Сагледајмо позитивне ствари, имамо расправу мање...

Сада смо поштеђени  дилеме, да ли је премијер, или премијер-ка :ani_biggrin:

Премијерица - али мислим да Ану заболе к**** како је зову

12:smeha:

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

Јаб реко да је она ту само да одради дрти џоб око косовА + мало поенчића у вези грађанских прави и слобода. Није Аца дао Косово...Педери су.

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, АлександраВ рече

Ма ко сестре рођене...

DCcFgSuWAAAm8Bt.jpg

линк

Фора је што само "личи" ;) 

Подели на овим сајтовима

пре 20 часа, Iulianus рече

Ako se žališ zbog "globalizacije koja nas ne može zaobići", predlažem ti da ovoga trenutka ustaneš od svog radnog (kompjuterskog) stola, uputiš se na na Šar-planinu gde ima zgodnih, pustih mesta za obitavanje i tihovanje, pod krovom neke kolibe koju ćeš sama da napraviš. Ovako si samo  "pijunčić kome se diriguje" od strane proizvođača računara (i opreme), kao i provajdera koja ti pruža uslugu internet veze. Treba samo volje i odlučnosti da se globalizaciji kaže zbogom. 

" То бато " тај рад...:ani_biggrin:

Зашто на Шар-планину, лепши је Златар. Врло радо...мој сан. Али није све тако једноставно. Згодна пуста места нечију су тапија, не мош ко хајдук да запоседнеш туђе добро и да тихујеш. Монашка подвижница нисам да по пећинама обитавам. Да се слаже друга страна, врло радо распродала све и на неку планину отишла да живим у колибици дрвеници и да будем пастирица....:) ал интернет немоооо да ми дираш....:ani_biggrin:   А то да смо у систему, јесмо и ти си. Да смо пијунчићи у игри моћника, опет јесмо. Али да можемо бити слободни све са ланцима  над нама, можемо , јер нам то наша вера пружа.     

пре 20 часа, Iulianus рече

Ubeđen sam de te ni bog neće zaustavljati da ostvariš tvoju plemenitu nameru.

Ја ни у једној молитви не прескочим да га ово замолим...

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

пре 5 часа, Ћириличар рече

Kao da nam je dat u zamjenu za Divjaka. Da se stvari izbalansiraju :D

20 Srba su bili visoko pozicionirani oficiri u ustašama u NDH, 11 Jevreja, i oko 5,6 muslimana iz Bosne. Kvaternik je jevrejin po majci(upravo ono što Jevreji priznaju za jevrejstvo), paveću je žena bila Jevrjeka, a on sam je po majčinoj liniji Srbin poreklom.

Dakle šta?

NDH je bila jedan klasičan projekat.

Čiji?

Pa to je prosto, glavni cilj im je bio verska dominacija RKC.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...