Jump to content

Dobacivanje, nasrtljivost i vređanje od sutra krivična dela

Оцени ову тему

Guest

Препоручена порука

пре 2 минута, Матусал рече

Наравно, у многим случајевима мушкарци не би ни приметили жену када не би било њених свесних подстицаја. Знам неке случајеве који су се завршили трагично искључиво због провокације оваквог типа.

Није. Ово је неприхватљив став. За трагичну ствар је крив онај који ју је учинио. Тачка. Жена можда подстиче јер жели, да простите (кад већ не разумете другачији речник), да се ј***. Ниједна не подстиче да буде малтретирана или не дај Боже повређена или убијена. 

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, Матусал рече

Наравно, у многим случајевима мушкарци не би ни приметили жену када не би било њених свесних подстицаја.

Drumovi ce pozeljet Turaka... :-O

"You know something is messed up when you see it"

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Juanito рече

Није. Ово је неприхватљив став. За трагичну ствар је крив онај који ју је учинио. Тачка. Жена можда подстиче јер жели, да простите (кад већ не разумете другачији речник), да се ј***. Ниједна не подстиче да буде малтретирана или не дај Боже повређена или убијена. 

Ок. Али често жена не жели ништа осим осећаја надмоћи у овим односима.

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, Матусал рече

Шта ако нека жена желећи да задовољи свој его почне да заводи мушкарца са циљем да га изманипулише и произведе код њега реакцију као што су силовање,насртљивост добацивање итд. Постоје ли ту олакшавајуће околности или неки део њеног саучесништва?

Једно је да тебе или било кога сексуално привуче нека особа и да пожелиш да имаш секс с њом/њим. Али ако пожелиш да ту особу повредиш на најгори могући начин, онда то није никако кривица те особе. Она није саучесник. То је само твоја болесна психа коју узбуђује да злоставља друге и то везе нема са туђим понашањем, егом нити дужином сукње.

Подели на овим сајтовима

пре 11 минута, Матусал рече

И даље стоји све што сам рекао. Имаш две и само две допустиве опције 1) играш игру и или прихваташ њена правила или је шармираш тако да она прихвати твоја или се нађете негде између; 2) окренеш се и одеш. 

Подели на овим сајтовима

пре 12 минута, Матусал рече

Нажалост, многи људи (независно од пола), понекад лажу друге људе и манипулишу њиховим осећањима и поверењем, да би остварили неке ниске циљеве. 

То је свакако лоше, али код нормалног човека не би требало да изазове насилну реакцију према некоме ко је физички беспомоћан, без обзира да ли се ради о жени или мушкарцу.

Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos.
"Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5.

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, Lady Godiva рече

Једно је да тебе или било кога сексуално привуче нека особа и да пожелиш да имаш секс с њом/њим. Али ако пожелиш да ту особу повредиш на најгори могући начин, онда то није никако кривица те особе. Она није саучесник. То је само твоја болесна психа коју узбуђује да злоставља друге и то везе нема са туђим понашањем, егом нити дужином сукње.

Рецимо једна атрактивна девојка стално заводи неке своје другове али им говори само о пријатељству, истовремено има дечка неког бају. Деси се да је једном приликом напију и сви се изређају на њој а она их после тужи за силовање и они заглаве у затвор.

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Матусал рече

Деси се да је једном приликом напију и сви се изређају на њој а она их после тужи за силовање и они заглаве у затвор.

Нормално да ће да заглаве затвор. Шта би по теби требало да се деси људима који напију девојку да би се изређали на њој?

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Матусал рече

Рецимо једна атрактивна девојка стално заводи неке своје другове али им говори само о пријатељству, истовремено има дечка неког бају. Деси се да је једном приликом напију и сви се изређају на њој а она их после тужи за силовање и они заглаве у затвор.

Ако није пристала на секс, то је силовање. Да ли те неко заводи или не није уопште релевантно. Жена има право да гледа а не да. 

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Матусал рече

Ајде молим те, објасни ми како их то конкретно она заводи. Јер се мени никад није десило да пожелим икога да физички онеспособим и брутално силујем, а покушали су који пут да ме заведу.

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, GeniusAtWork рече

Нормално да ће да заглаве затвор. Шта би по теби требало да се деси људима који напију девојку да би се изређали на њој?

Кад смо код тога, један другар са ортацима на екскурзији у средњој школи упознао неке Рускиње и предложили им да оду у собу и пију (надајући се да ће алкохол учинити да нестане инхибиције и да ће добити на крају шта желе). После извесног, не баш малог, броја пива ови попадали, а Рускиње ко воду да су пиле цело вече. 

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, GeniusAtWork рече

У реду али реалне ситуације које се дешавају нису тако једноставне и безазлене. Пре било ког трагичног догађаја ствари се компликују овлада зао дух и лоша атмосвера, изгуби се контрола над ситуацијом и дође до несреће, па тако имамо низове породичних и других трагедија.

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Lady Godiva рече

Ајде молим те, објасни ми како их то конкретно она заводи. Јер се мени никад није десило да пожелим икога да физички онеспособим и брутално силујем, а покушали су који пут да ме заведу.

Није овај форум за такве ствари,али ево пример. Нађеш се у друштву, ту је једна девојка, малтер отпада како се затегла. Ти из неких својих разлога ниси заинтересован што она примети па почне да се врзма око тебе. Па јој рецимо испадну цигарете поред тебе а она као да дохвати па ти набије сисе у уста.....даље се ситуација може развијати у хиљаду праваца, а неки прођу као Јосиф у Мисиру. Да ли је то њено свесно подстицање на могући проблем?

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...