Jump to content

Dobacivanje, nasrtljivost i vređanje od sutra krivična dela

Оцени ову тему

Guest

Препоручена порука

пре 12 минута, Џуманџи рече

Odlazim sa foruma, ipak mi nije trebalo ni da se vracam. :)

Bye-bye birdies :****

A što nisi trebala da se vraćaš?

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

пре 6 часа, Кратос рече

Dokaži da je nastrljivo!!!:sunce:Strogo sam se držao zakona.:suncanje:

Evo ga dokaz i to napismeno! Ja sam naglasila molicu NAGLASILA da si bio nasrtljiv a ti nastavljas da citiras tako bezocno tako vulgarno, eto to je to! Daj sad lepo 200 e da se ne vucemo po sudovima bezveze! :)))

Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls.

Подели на овим сајтовима

пре 22 минута, Lady Godiva рече

А ти никад ниси блејао с ортацима, мало попио, па те они наговарају ај по још једно пиво, ајде још једно.. док ниси био у патос фази. А када већ не знаш за себе,

То је скоро било у неком ријалитију, није редаљка била него је човјек ''спавао'' са женом која је била у патос фази, сутрадан се није ничега сјећала....Ријалити иде даље..

Не пратим то, али био је наслов у новинама ''Силовање у ријалитију'' па погледах о чему се ради.

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Матусал рече

Оправдање за насиље нема ја сам у почетку питао да ли постоји доза њеног саучесништва?

Постоји доза неопрезног понашања.

Рецимо, ако одлучим да се шетам у звездиној мајици по Бањици, то је свакако неопразно, али ако се деси да ми неко разбије главу палицом, тај свакако треба да одгвара као да се то десило било где и као да сам ја био у било којој мајици.

А потпуно одвојена прича је да ли сам ја паметно поступио или нисам, и моја неопразност (или чак и одлука да свесно ризикујем) никако не би требало да има утицаја на кажњавање овог нашег хипотетичког насилника.

Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos.
"Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5.

Подели на овим сајтовима

пре 14 минута, jedan čovjek рече

Davno su turcili pošli iz naših krajeva, ali ostalo malo mentaliteta šta da se radi...

Nego ti kao jedino žensko prisutno u temi sad, oli pokrenut neku novu pozitivniju temu eto toliko da ne pričamo o zastranjenim seksualnim fantazijama kao model priče

Pozvana si na operativnu odgovornost:ani_biggrin:

Што шта фали фантазијама?

Ма зезам те, али ево је и Лапис, она је сва позитивна. :)

Подели на овим сајтовима

пре 23 минута, Sasa Vojvoda рече

То је скоро било у неком ријалитију, није редаљка била него је човјек ''спавао'' са женом која је била у патос фази, сутрадан се није ничега сјећала....Ријалити иде даље..

Не пратим то, али био је наслов у новинама ''Силовање у ријалитију'' па погледах о чему се ради.

Не читам таблоиде нити гледам те канале па не могу напамет да причам. Али знајући наше медије, само измишљају.

пре 8 минута, jedan čovjek рече

Pozvana si na operativnu odgovornost :coolio:

На одговорност можеш можда постављача теме да позиваш или админе.. Није ово матријархат, слободно се веселите и без печатираног благослова. ;)

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Џуманџи рече

Pa to sam i rekla - prvo konstatovati odezdu, pa onda zivo, mislece bice.

Рекла си и ово:
'' Ako je drustvu glavna odrednica lepote ono sto subjekat oblaci, nosi, onda je to drustvo veoma povrsno i ekstremno materijalno orijentisano. ;)''

Као што рекох, данашње друштво је то које је површно и материјалистичко јер оно гледа само вањски изглед, а уопште га не занима ''унутрашњост'' те особе. Ја сам  причао о једној врсти одјеће која је као одјећа  код особа које се баве проституцијом, а не да је друштву главна одредница љепоте оно што неко облачи, значи ради се само о конкретном случају у коме мислеће-не мислеће биће долази до изражаја.

Подели на овим сајтовима

„Svemir miševa“ čuveni eksperiment iz 1968. godine.
Četiri para miševa stavljena su u ograničen prostor sa beskonačno mnogo hrane i vode i bez predatora. Cilj je bio da se vidi šta se dešava sa jednom populacijom u idealnim uslovima života.
Inicijalno, miševi su se razmnožavali i populacija je rasla munjevito. Nakon godinu dana bilo je preko 600 miševa u ovom malom prostoru i počelo je propadanje socijalne strukture na sledeći način:
Mužjaci su prestali da brane svoju teritoriju a ženke su počele da se ponašaju agresivno. Prestala je briga o deci. Mužjaci su polako postajali pasivni i nisu bili zainteresovani za seks sa ženkama. Bilo je sve manje potomstva. Mužjaci su po ceo dan samo jeli, spavali, i brinuli samo o sebi. Populacija se iz dana u dan smanjivala i na kraju je došlo do istrebljenja.

Veoma poznato.... Sva ta ljudska prava i slobode, svi ti zakoni su nas zapravo doveli tu gde jesmo, da su muskarci postali nezainteresovani jer jednostavno nece da se "peglaju" sa agresivnim feministinjama, tj "emancipovanim zenama" . Svi znamo da 90% zena voli tu dozu nasrtljivosti, tj da ih malo "stisnes" znamo da vole da se femkaju i da imaju dvostruke standarde .tj da "stiskanje" od stane muskarca koji im se svidja nije nasilje i da je to potpuno u redu, dok ako to uradi neko ko im je manje privlacan moze da se okarakterise kao nasilje. I ne znam cemu sve ovo kad je stvar zapravo prosta. 

Zato ne treba ti valjani razlog
Zato ne trebaju filozofije
One hoće isto što i mi
One hoće isto što i mi

Подели на овим сајтовима

Шта се по новом закону подразумева под полним узнемиравањем и прогањањем

Цитат

УЗНЕМИРАВАЊЕ:

Претерано удељивање комплимената које не прија особи којој се удељују

Добацивање на улици и јавним местима

Непримерено понашање са сексуалним алузијама

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, GeniusAtWork рече

У прилогу нигде не каже одакле им овакво тумачење шта све подразумева узнемиравање - прогањање. Склон сам да закључим да је ово само мишљење новинара-редакције, или евентуално нека информација коју су незванично добили од ко зна кога.

Шта је узнемиравање ће у крајњој линији процењивати судија, у сваком конкретном поступку. Као што сад процењују у сваком суђењу да ли се нешто догодило или није...

Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos.
"Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5.

Подели на овим сајтовима

пре 9 часа, Лапис Лазули рече

Evo ga dokaz i to napismeno! Ja sam naglasila molicu NAGLASILA da si bio nasrtljiv a ti nastavljas da citiras tako bezocno tako vulgarno, eto to je to! Daj sad lepo 200 e da se ne vucemo po sudovima bezveze! :)))

El mogu u naturi da platim?:smeh1:

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

Спремте се, спремте силна ће тужба да буде!

Од сада муж и жена пре сваког односа, треба да потписују предсексуални уговор. Што би рекли, да буде све црно на бело и да туђи део тела се користи искључиво уз имовинско-правну дозволу власника. Нема ништа без уговора брале! 

Подели на овим сајтовима

пре 15 часа, Sasa Vojvoda рече

Као што рекох, данашње друштво је то које је површно и материјалистичко јер оно гледа само вањски изглед, а уопште га не занима ''унутрашњост'' те особе.

Ma idi begaj... najezih se... kako vam ovakve recenice nikad ne padnu na pamet kad pricamo o gejevima...

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...