Jump to content

Dobacivanje, nasrtljivost i vređanje od sutra krivična dela

Оцени ову тему

Guest

Препоручена порука

пре 8 минута, Justin Waters рече

ti govoris kako se ona nije smjela kretati tako kasno jer ima samo 16 godina!!!

Нисам ја рекао да није смела. Рекао сам да није паметно.

А закон свакако треба да постоји и насилници кажњени, то нико никад није спорио.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Гризли млати, изгледа наишао лош контигент вутре. А и предуго је у Америци, па је заборавио да је у великој већини Европе, па и у Србији, шетња у три ујутру нормална ствар и да се ту углавном ништа лоше не дешава. Друго, психопате нису гласне??? Па нису тихе психопате једине проблематичне личности, постоје хулигани, гангстери и остала банда, а они су и те како гласни и опасни.

Да покушам да вам објасним још једном где лично видим проблем. Не рачунајући оне потпуно произвољне законе о томе шта и како смеш да купујеш или продајеш, а које смо вероватно сви прекршили, у великој већини закона се ама баш никако не могу пронаћи. Немам никакав унутрашњи порив да крадем, убијам, варам, возим пијан... Овај закон је, међутим, написан тако да се под њега опуштено свашта може подвести, па се тако осећам као највеће ђубре док га читам. Буквално не видим разлику између себе и тих типова из аутомобила јер је све то збрчкано заједно у неке апстрактне дефинције. Дељење жени комплимената против њене воље, па то је природни порив сваког мушкарца бре, за то смо испрограмирани билошки. Неђу ваљда да питам за дозволу пре него што јој кажем да је лепа. Ако јој то смета, сматрам је лујком и одлазим. Капирам да многи неће отићи и да ће свашта радити, али хоћу да закон експлицитно и јасно направи разлику између мене и таквих. Не желим да се у било ком покушају интерпретације нађем као прекршилац закона, не желим да закон буде формулисан тако да изгледа као да ће кажњавати најприродније и потпуно здраве пориве нормалног мушкарца. 

Подели на овим сајтовима

пре 19 минута, Justin Waters рече

Sta sad ne treba postojati zakon koji bi kaznio brzu voznju, prelazak na crveno, voznju u alkoholoisanom stanju itd nego savjesni vozaci treba da se paze dok voze?...ne brate ovo nije uredu sto pises. 

мислим да разумем Гризлија, ако ми дозволи да га преведем :D

Чувај се и Бог ће да те чува, ја се пешке враћам кући, често је то у пола ноћи, и ако имам краћи пут до куће кроз сокаке и пречице знане, бирам да идем главним, осветљеним путем где је фреквенвија њуди много већа, да ли мене исти закон штити и у сокаку и на главном путу, да,  али ја се не ослањам на њега,  више ме штити мој здрав разум који ми каже где је отенцијална опасност већа, ја сносим ризик свог избора куда ћу да се крећем, или да преведем на шоферски, ја знам која је будала са ове стране волана, али не знам која је са друге стране.

Гризли прича о певентиви, јер када дође до примене закона, онда је обично и на жалост касно.

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Grizzly Adams рече

А закон свакако треба да постоји и насилници кажњени, то нико никад није спорио.

Чујте и почујте!!! 0512_music

Гризли је подржао нови закон! :D

Подели на овим сајтовима

У Европи деца сама иду у основну школу и враћају се. Изледа да си, Гризли, то пребрзо заборавио. То је тако лепо видети, за разлику од пустих "безбедних" стерилних предграђа у којима ту и тамо једино веверица прође или ови што џогирају. 

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Juanito рече

Дељење жени комплимената против њене воље, па то је природни порив сваког мушкарца бре, за то смо испрограмирани билошки. Неђу ваљда да питам за дозволу пре него што јој кажем да је лепа. Ако јој то смета, сматрам је лујком и одлазим. Капирам да многи неће отићи и да ће свашта радити, али хоћу да закон експлицитно и јасно направи разчику између мене и таквих.

Zakon eksplicitno pravi razliku između tebe i takvih time što sama žena ima nogućnosti da policiji prijavi ako si je protiv njene volje kinjio.

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Снежана рече

Гризли прича о певентиви, јер када дође до примене закона, онда је обично и на жалост касно.

Мени стварно ништа не значи да ми на гробу пише "Овде лежи онај који је знао закон".

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

пре 21 минута, Grizzly Adams рече

Нисам ја рекао да није смела. Рекао сам да није паметно.

Opet, ko, gde, šta. Svako ima zakonsko pravo na bezbednost svuda i u svakom trenutku. Inače anarhija all over Baščaršija (boli me ova konkretna referenca...)

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Paradoksologija рече

Zakon eksplicitno pravi razliku između tebe i takvih time što sama žena ima nogućnosti da policiji prijavi ako si je protiv njene volje kinjio.

:smeh1:

Значи закон те штити тако што онај ко те тужи има могућност да твој поступак протумачи како оће.

Браво!

Case closed.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Juanito рече

У Европи деца сама иду у основну школу и враћају се. Изледа да си, Гризли, то пребрзо заборавио. То је тако лепо видети, за разлику од пустих "безбедних" стерилних предграђа у којима ту и тамо једино веверица прође или ови што џогирају. 

Ti izgleda nisi informisan o psiho klounovima koji jedu decu a pre toga pobiju im porodicu, jer su ti isti klovnovi dobacili devojvi na ulici kako im koka kola može potamneti na suncu?

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, Juanito рече

Неђу ваљда да питам за дозволу пре него што јој кажем да је лепа. Ако јој то смета, сматрам је лујком и одлазим. Капирам да многи неће отићи и да ће свашта радити, али хоћу да закон експлицитно и јасно направи разлику између мене и таквих. Не желим да се у било ком покушају интерпретације нађем као прекршилац закона, не желим да закон буде формулисан тако да изгледа као да ће кажњавати најприродније и потпуно здраве пориве нормалног мушкарца. 

Да ли ви схватате да се жене неће бавити вама ни на који начин ако их не занимате? :D

Зар заиста мислите да ће нека која је запослена код приватника, плаћа стан, једва има слободне дане, да трчи у станицу да пријављује неког левог који јој добаци "мачко", "срећо" или јој пошаље СМС у ком је пита има ли дечка? Шокирана сам, заиста живимо у паралелним световима. :)

"You know something is messed up when you see it"

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Џуманџи рече

Да ли ви схватате да се жене неће бавити вама ни на који начин ако их не занимате? :D

Зар заиста мислите да ће нека која је запослена код приватника, плаћа стан, једва има слободне дане, да трчи у станицу да пријављује неког левог који јој добаци "мачко", "срећо" или јој пошаље СМС у ком је пита има ли дечка? Шокирана сам, заиста живимо у паралелним световима. :)

Kraj.

:skidamkapu:

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Grizzly Adams рече

:smeh1:

Значи закон те штити тако што онај ко те тужи има могућност да твој поступак протумачи како оће.

Браво!

Case closed.

To već važi za pretnje i uvrede... al' bole vas, to nema veze sa tim nižim i nebitnim primatima, ženama...

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...