Jump to content

Dobacivanje, nasrtljivost i vređanje od sutra krivična dela

Оцени ову тему

Guest

Препоручена порука

Управо сада, Grizzly Adams рече

- Па зато што ће мушки да иду у ћорку ако се ово спроводи.

- Иначе, занимљиво питање је - шта би било аналогно "кривично дело" са женске стране?

- Па добро, биће лутака и ВР справица, шта сад. Свако се сналази како зна и уме.

- Откуд знам, да смараш лика, ваташ га, зивкаш, добацујеш гласно пред људима да "је добар ђокица" и сл. И да, фоткање лика без дозволе.

"You know something is messed up when you see it"

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Џуманџи рече

- Откуд знам, да смараш лика, ваташ га, зивкаш, добацујеш гласно пред људима да "је добар ђокица" и сл. И да, фоткање лика без дозволе.

12:smeha:

Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls.

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Grizzly Adams рече

Па зато што ће мушки да иду у ћорку ако се ово спроводи.

Иначе, занимљиво питање је - шта би било аналогно "кривично дело" са женске стране?

Grizli, ne, ovo je laz tacnije kleveta.

Ako se svaki zakon sprovodi za krsenje zakona svako ide u corku bez obzira na pol i svasta nesto.

Ako se ovo sprovodi majmuncine nece moci da proganjaju zene a da kad one ode u policiju njoj kazu izvinte ali ako on vama direktno ne preti ubistvom ili nesto ne pokusa nama su ruke vezane jer nema zakona kao sto je do sad bilo.

Zasto sve svodite na apsurd.

Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Џуманџи рече

- Па добро, биће лутака и ВР справица, шта сад. Свако се сналази како зна и уме.

Па наравно, лутка бар неће да те заврне и остане у другом стању због алиментације или узме пола имања након развода или лаже да је била силована.

Плус нема ПМС.

пре 3 минута, Џуманџи рече

Па нисам приметио да се мушкарци нешто жале на то. Углавном се хвале.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Јелена011 рече

Ako se svaki zakon sprovodi za krsenje zakona svako ide u corku bez obzira na pol i svasta nesto.

Да бре, сигурно ће неко мушко да оде у полицију да пријави како га прогањају жене... :smeh1:

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Grizzly Adams рече

Па нисам приметио да се мушкарци нешто жале на то. Углавном се хвале.

Онда ништа од закона који их штити, I guess. :)

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Џуманџи рече

Онда ништа од закона који их штити, I guess. :)

Па може нешто да се искомбинује. Рецимо да буде кажњива "полна манипулација са намером финансијске користи".

А доживотна робија за "намерну трудноћу против воље партнера".

Па онда да се имовина након развода дели према томе ко је колико зарадио.

Па 10 година робије за лаж о правом оцу детета.

Има тога...

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Ima da radi sad samo bodi lengvidž i mimika i pantomima,to je jedina rupa u zakonu sa nas sexualne objektivizatore...:))

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

Ау, бре, само мало стрпљења, ја верујем да ће технологија многе такве проблеме да реши, озбиљно. :)

Био је случај пре пар година да је лик захтевао да се ожени својим лаптопом. Свако ко не буде хтео неку везу (из ових или оних разлога) имаће алтернативу, опустите се. :)

Подели на овим сајтовима

Sad je ovo komplimentiranje nekakoo i više privlačno,nekako je izazovno,opasno, i drugo sigurno će pojačati molitvu kod muškaraca jer će se više moliti Bogu sad da ih žene ne tuže i da ne zaglave robiju il ih oderu za pare...mora da je Božija promisao u pitanju...:smeh1:

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

пре 17 минута, Grizzly Adams рече

Па може нешто да се искомбинује. Рецимо да буде кажњива "полна манипулација са намером финансијске користи".

Превише је ово широко јер овухвата и потпуно добровољне трансакције (било једнократне, било трајне). Спонзори такође уживају у чарима такве везе, не сме ту закон да се меша. Но ово за поделу имовине на основу зараде је права ствар за такве случајеве. 

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Grizzly Adams рече

А доживотна робија за "намерну трудноћу против воље партнера".

Па онда да се имовина након развода дели према томе ко је колико зарадио.

Па 10 година робије за лаж о правом оцу детета.

Има тога...

Namerna trudnoća protiv volje partnera je teško dokaziva (treba dokazati i 'protiv volje' i 'namerna'), ali kada se dokaže apsolutno treba da bude krivično delo - znači, i kada neko skine kondom ili sakrije ženi pilule i kada žena na kvarno uzme spermu iz kondoma i iskoristi je (da, desilo se i da, on je morao da plaća alimentaciju :0426_feel:). Doživotna robija - nadam se da si svestan da preteruješ. Bar kad govorimo u Srbiji, gde je maksimum 40 godina. A i nije za državu praktično lišavati dete oba roditelja (nevoljnog + previše voljnog)

Ako moj muž čitav život za mene obavlja neplaćeni rad u velikoj vrednosti (celodnevno višedecenijsko čuvanje male dece, kuvanje, čišćenje, pranje) i time mi omogućava da radim i zarađujem, a ja njega prosto izmarširam kad deca porastu i nije mi više potreban, ima smisla da dobije neku kompenzaciju. Ali treba da bude fer, a ne samo lupiš 50% čitave imovine i kraj. Američki zakoni su ovde sumanuti, po mom mišljenju. 

Teško je dokazati 'laž' o pravom ocu. Ako neko misli da je moguće da je otac deteta, onda je apsolutno nedokazivo da žena sigurno može znati da nije - prosto, jasno je da se negde u određenom periodu dogodio odnos koji je mogao dovesti do začeća. Ali ja sam jedna od onih koji misle da bi u nekoj budućnosti bilo kul svakoj novorođenoj bebi uraditi neki sveobuhvatni genetski test (koji bi uočio, recimo, genetsku sklonost ka određenim tipovima raka i sl.) i da se majčinstvo i očinstvo usput definitivno utvrde (da, i majčinstvo; jer desilo se već da pri IVF naprave zabunu i ne upotrebe 'pravu' jajnu ćeliju). Svako ima pravo na znanje o svojim neposrednim genetskim precima i potomcima, po meni. Što ne znači da ne treba menjati stignu oko toga da te gaji neko ko ti nije genetski predak ili gajiš nekog ko ti nije genetski potomak.

Moguće je dogovoriti se, moguće je napraviti neku aproksimaciju pravde, nije sve 'rat polova'.

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...