Jump to content

Dobacivanje, nasrtljivost i vređanje od sutra krivična dela

Оцени ову тему

Guest

Препоручена порука

пре 7 минута, Juanito рече

Превише је ово широко јер овухвата и потпуно добровољне трансакције (било једнократне, било трајне). Спонзори такође уживају у чарима такве везе, не сме ту закон да се меша. Но ово за поделу имовине на основу зараде је права ствар за такве случајеве. 

Ja ovo nisam ni razumela, pa nisam komentarisala.

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

пре 56 минута, Снежана рече

Инбох 2017.

Поштована,

У складу са законом 182a и 138a, желим овим путем да изразим дивљење Вашем спољашњем изгледу.

С поштовањем Ваш....

Imam amandman.Ne može tako jer ona mož uvek da kaže nisam bila voljna da primim kompliment.Nego lepo fino vako.

On:Poštovana u skladu sa zakonom želim ovim putem da vas najljubeznije priupitam da li ste voljni da ga primite?

Ona:Šta?Stoko jedna balkanska neotesana ide tužba sad odma ti me ovde verbalno uznemiravaš i vređaš moje dostojanstvo.

On:Gospođo ja pričam o komplimentu...:smeh1:

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Кратос рече

Imam amandman.Ne može tako jer ona mož uvek da kaže nisam bila voljna da primim kompliment.Nego lepo fino vako.

On:Poštovana u skladu sa zakonom želim ovim putem da vas najljubeznije priupitam da li ste voljni da ga primite?

Ona:Šta?Stoko jedna balkanska neotesana ide tužba sad odma ti me ovde verbalno uznemiravaš i vređaš moje dostojanstvo.

On:Gospođo ja pričam o komplimentu.i ...:smeh1:

Ja mislim da je kud i kamo kulturnije da njegov advokat posalje ljubazno pismo njenom advokatu nego tako nasrtljivo vulgarno direktno da joj se obraca,ccc:)) E sad ako je njen advokat zena a njegov musko to onda moze da bude malo problem :ani_biggrin:

Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls.

Подели на овим сајтовима

пре 19 минута, Paradoksologija рече

Ja ovo nisam ni razumela, pa nisam komentarisala.

Не може полна манипулација ради финансијске користи да буде кажњива јер се то ради добровољно. Дакле, не може нико да забрани некоме да жени поклони десет милиона јер је омађијан сексуално и не може нико ту жену да стрпа у затвор.

Оно што би требало спречити је да жене силом закона након развода добијају милионе, па онда јуре богаташе, као што се да видети. Подела (барем пара) треба да буде искључиво према томе ко је колико зарадио, осим ако се експлицитним уговором не договоре другачије. 

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Лапис Лазули рече

Ja mislim da je kud i kamo kulturnije da njegov advokat posalje ljubazno pismo njenom advokatu nego tako nasrtljivo vulgarno direktno da joj se obraca,ccc:)) E sad ako je njen advokat zena a njegov musko to onda moze da bude malo problem :ani_biggrin:

Ma jeste još treba i te lešinare dodatno da angažujemo pa plus notar da overi ma idi bre...on bi namerno napisao nešto pogrešno da ova može da tuži ....pa naplati svaki izlazak na sud,pa žalbe.....najbolje da se uzme ono kao one serijske ubice,isečeš lepo slova iz novina i zalepiš al sa rukavicama,komplet u nekom najlon odelu  obavezno jer ako ne daj bože reši da tuži ima da vrše DNK analizu....:)) 

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Juanito рече

Не може полна манипулација ради финансијске користи да буде кажњива јер се то ради добровољно. Дакле, не може нико да забрани некоме да жени поклони десет милиона јер је омађијан сексуално и не може нико ту жену да стрпа у затвор.

Оно што би требало спречити је да жене силом закона након развода добијају милионе, па онда јуре богаташе, као што се да видети. Подела (барем пара) треба да буде искључиво према томе ко је колико зарадио, осим ако се експлицитним уговором не договоре другачије. 

Pa kod nas je upravo tako... tačnije pretpostavka je da su doprineli svako po 50% zajedničkoj imovini ali svako od supružnika ima pravo da dokazuje i drugačije...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Кратос рече

Ma jeste još treba i te lešinare dodatno da angažujemo pa plus notar da overi ma idi bre...on bi namerno napisao nešto pogrešno da ova može da tuži ....pa naplati svaki izlazak na sud,pa žalbe.....najbolje da se uzme ono kao one serijske ubice,isečeš lepo slova iz novina i zalepiš al sa rukavicama,komplet u nekom najlon odelu  obavezno jer ako ne daj bože reši da tuži ima da vrše DNK analizu....:)) 

Jesi ti to meni citirao post?!!!! 

:unbelieveble::unbelieveble::unbelieveble::unbelieveble:

Aaaa nece to tako moci jos mi lajkujes tako nasrtljivo gornji post!!! Pa ovo je prevazislo svaku meru i granicu jel znas!!!

Idem odma da sastavim tuzbu!!! sFun_bat:ani_biggrin:

Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls.

Подели на овим сајтовима

пре 22 минута, Paradoksologija рече

kada žena na kvarno uzme spermu iz kondoma i iskoristi je

Десило се у бразилској сапуници "Клон" једном "аполону", па иначе екстремно љубоморна жена доживела фрас након ДНК анализе, а он ни крив ни дужан. Спремачица одмах након секса њега и жене извукла кондом из канте, заледила и предала коме је већ требало. 

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Avocado рече

Pa kod nas je upravo tako... tačnije pretpostavka je da su doprineli svako po 50% zajedničkoj imovini ali svako od supružnika ima pravo da dokazuje i drugačije...

То је онда добро.

Подели на овим сајтовима

пре 25 минута, Paradoksologija рече

Ako moj muž čitav život za mene obavlja neplaćeni rad u velikoj vrednosti (celodnevno višedecenijsko čuvanje male dece, kuvanje, čišćenje, pranje) i time mi omogućava da radim i zarađujem, a ja njega prosto izmarširam kad deca porastu i nije mi više potreban, ima smisla da dobije neku kompenzaciju.

Сам је пристао на то. Могућности злоупотребе су страховито велике (у пракси нарочито жена наспрам мушкараца) да ту не треба дозволити ама баш никакву могућност манипулације. Знам неке богатуне на западу који су били једанпут ојађени и више им не пада на памет да званично региструју брак баш због тога. 

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, Juanito рече

Оно што би требало спречити је да жене силом закона након развода добијају милионе, па онда јуре богаташе, као што се да видети.

Zaista mislis da je ovo problematicno? Valjda znas kad te neko iskreno voli, ne mogu bas da smislim sad foru kako to jure i "stignu" bogatase bez njihove volje za brakom.

Измењено од Џуманџи

"You know something is messed up when you see it"

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Avocado рече

Како жена домаћица да докаже колики је њен допринос  у сзицању заједничке имовине?

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, Џуманџи рече

Zaista mislis da je ovo problematicno? Valjda znas kad te neko iskreno voli, ne mogu bas da smislim sad foru kako to jure i "stignu" bogatase bez njihove volje za brakom.

Ма мени лично није. Осим ако мене или њу не удари нека ментална болест, тешко могу да замислим било какве проблеме у случају неког евентуалног развода. У општем случају је огроман проблем. Мушкарци имају право да купују "љубав" спонзоруша без бојазни да ће оне сутра да оду и однесу половину онога што им не припада. Немам апсолутно ништа таквог начина живота, али се женској страни мора одузети привилегија коју имају на западу. Ако су довољно "добре", узеће већ шта желе на добровољан начин. Ако нису, држава ту не треба да их привилегије. Чусмо да у Србији не постоји тај проблем, што је добро. 

Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, Juanito рече

Ja se slažem, osim što bih protumačila to 'zaradio' da uključuje i realno neplaćen rad koji bi se nekome drugome platio. I nije dovoljno reći 'pa imao/la je stan i hranu' jer time svodimo supružnika koji dobrovoljno obavlja domaće neplaćene poslove na roba.

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Juanito рече

У општем случају је огроман проблем. Мушкарци имају право да купују "љубав" спонзоруша без бојазни да ће оне сутра да оду и однесу половину онога што им не припада. Немам апсолутно ништа таквог начина живота, али се женској страни мора одузети привилегија коју имају на западу. Ако су довољно "добре", узеће већ шта желе на добровољан начин. Ако нису, држава ту не треба да их привелгује. Чусмо да у Србији не постоји тај проблем, што је добро. 

Nisam skontala. :) Koja privilegija na Zapadu? 

"You know something is messed up when you see it"

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...