Jump to content

Dobacivanje, nasrtljivost i vređanje od sutra krivična dela

Оцени ову тему

Guest

Препоручена порука

пре 4 минута, Матусал рече

У реду али реалне ситуације које се дешавају нису тако једноставне и безазлене. Пре било ког трагичног догађаја ствари се компликују овлада зао дух и лоша атмосвера, изгуби се контрола над ситуацијом и дође до несреће, па тако имамо низове породичних и других трагедија.

Ne, vidis tragedija je u tome sto oni nisu svesni gde su suplji. Normalan covek, pa makar imao libido do neba i makar bio napaljen jos tri puta toliko ima jedan kvrc u glavi koji ume da prihvati ne ma koliko mu bio dignut. Tvoj recnik je "dođe do", "izgubi se", "stvari se" upucuje na to da se sve to desava slucajno, samo od sebe i mimo svesnih odluka aktera. Nista ne pada s neba, niti se desava eto u realnosti nego ljudi nesto urade ili ne konkretno. Svesna ljudska odluka. Ne desava se nikom nista mimo volje. Pa nisu ljudi marionete koga vec. Jeste zle zene zavode muskarce sa ciljem da manipulisu a njima jadnim porodicnim ljudima se omako zao duh. Nije nego. Desava se samo da ljudi nađu milion razloga za samoopravdanje.

Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Juanito рече

Зар не можете просто да уживате у лепоти жена и будете бескрајно захвални (Богу ако верујете) за, без икакве сумње, најлепшу творевину у космосу?

Подели на овим сајтовима

Није овај форум за такве ствари,али ево пример. Нађеш се у друштву, ту је једна девојка, малтер отпада како се затегла. Ти из неких својих разлога ниси заинтересован што она примети па почне да се врзма око тебе. Па јој рецимо испадну цигарете поред тебе а она као да дохвати па ти набије сисе у уста.....даље се ситуација може развијати у хиљаду праваца, а неки прођу као Јосиф у Мисиру. Да ли је то њено свесно подстицање на могући проблем?

Da, onda je mrmot zavio cokoladu u foliju.

Moze da ti barata cim oce seks je dobrovoljan cim dvoje ljudi u kojem se ide dokle njih dvoje zajedno zele. Ako bilo ko u bilo kom trenutku ne zeli dalje tu svako normalan staje ma koliko mu do tad bilo lepo i hteo vise :D

Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Матусал рече

Није овај форум за такве ствари,али ево пример. Нађеш се у друштву, ту је једна девојка, малтер отпада како се затегла. Ти из неких својих разлога ниси заинтересован што она примети па почне да се врзма око тебе. Па јој рецимо испадну цигарете поред тебе а она као да дохвати па ти набије сисе у уста.....даље се ситуација може развијати у хиљаду праваца, а неки прођу као Јосиф у Мисиру. Да ли је то њено свесно подстицање на могући проблем?

По твојој причи она није желела да буде злостављана него да има добровољни секс, изгледа баш са тобом. Чак и ако се девојка утегне и увија и заводи, али се у једном тренутку предомисли и не жели да настави ту причу то свакако није оправдање за насиље.

Подели на овим сајтовима

пре 15 минута, Јелена011 рече

Ne, vidis tragedija je u tome sto oni nisu svesni gde su suplji. Normalan covek, pa makar imao libido do neba i makar bio napaljen jos tri puta toliko ima jedan kvrc u glavi koji ume da prihvati ne ma koliko mu bio dignut. Tvoj recnik je "dođe do", "izgubi se", "stvari se" upucuje na to da se sve to desava slucajno, samo od sebe i mimo svesnih odluka aktera. Nista ne pada s neba, niti se desava eto u realnosti nego ljudi nesto urade ili ne konkretno. Svesna ljudska odluka. Ne desava se nikom nista mimo volje. Pa nisu ljudi marionete koga vec. Jeste zle zene zavode muskarce sa ciljem da manipulisu a njima jadnim porodicnim ljudima se omako zao duh. Nije nego. Desava se samo da ljudi nađu milion razloga za samoopravdanje.

Ја управо и говорим да су такве ствари узроковане поремећајима личности које стварају те ситуације. Ствари које читаш по новинама и због којих се доносе ови закони се нису дешавали нормалним људима него управо оваквим које ја покушавам да представим. Често креиране заједничким понашањем и односима а на крају плати онај коме првоме пукне филм.

Ја уопште не говорим о нормалним свакодневним мушко женским односима.

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, Lady Godiva рече

По твојој причи она није желела да буде злостављана него да има добровољни секс, изгледа баш са тобом. Чак и ако се девојка утегне и увија и заводи, али се у једном тренутку предомисли и не жели да настави ту причу то свакако није оправдање за насиље.

Оправдање за насиље нема ја сам у почетку питао да ли постоји доза њеног саучесништва?

Подели на овим сајтовима

пре 10 минута, Lady Godiva рече

По твојој причи она није желела да буде злостављана него да има добровољни секс, изгледа баш са тобом.

Није. О томе и говорим циљ јој је био сасвим други.

Подели на овим сајтовима

Оправдање за насиље нема ја сам у почетку питао да ли постоји доза њеног саучесништва?

Не постоји. Жртва није крива за насиље!

Подели на овим сајтовима

пре 20 минута, Јелена011 рече

Moze da ti barata cim oce seks je dobrovoljan cim dvoje ljudi u kojem se ide dokle njih dvoje zajedno zele. Ako bilo ko u bilo kom trenutku ne zeli dalje tu svako normalan staje ma koliko mu do tad bilo lepo i hteo vise :D

Да, да и мушкарац може да заведе девојку и да је сутра остави јер је веза на добровољној бази.

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Lady Godiva рече

Не постоји. Жртва није крива за насиље!

A po čemu je ona žrtva ako se sama napila i htela da se izređaju na njoj?Šta kao grizla je savest posle kao aj da ih optužim za silovanje jer će tako da ispadne manja drolja?

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Кратос рече

A po čemu je ona žrtva ako se sama napila i htela da se izređaju na njoj?Šta kao grizla je savest posle kao aj da ih optužim za silovanje jer će tako da ispadne manja drolja?

пре 57 минута, Матусал рече

Деси се да је једном приликом напију и сви се изређају на њој а она их после тужи за силовање и они заглаве у затвор.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Lady Godiva рече

Pa el joj gurali flašu u usta ili je sama pila?A što trezan misli pijan kaže,ako je pijana pristala na redaljku znači da je to i htela pritajeno u sebi,možda joj je to bila sexualna fantazija....

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...