Jump to content

Dobacivanje, nasrtljivost i vređanje od sutra krivična dela

Оцени ову тему

Guest

Препоручена порука

Нису се жене побуниле, него се ''шака жена'' побунила и онда кроз генерације покушава да промијени свијест другим женама.

A i ta šaka žena (feministkinje) samo su igračke u rukama opasnih manipulatora kojima su ciljevi krajnje loši i destruktivni.

Inače zakon jeste loš, a to su najbolje opisali Juanito i Grizzly. Ali da ne ponavljam sad sve to.

Oni su lepo opisali. I važni je njihovo svedočanstco, pošto oni žive na Zapadu i to baš u državama gde postoje ovakvi zakoni.

Sent from my 5045X using Pouke.org mobile app

Подели на овим сајтовима

Само да не губимо у виду да суд када суди, он по правилу има у виду атмосферу, обичаје, схватања друштва из кога потиче, тешко да ће просечан судија, да цени околности као нека загрижена феминисткиња.

Заиста не очекујем да пракса прихвати тумачење овог тужиоца да је свирање из кола кривично дело...

Иначе, чуди ме да нико није поменуо до сада један други закон који је почео да се примњује од данас, Закон о спречавању насиља у породици, по коме посебно обучени полицајац, може да изрекне хитну меру удаљавања наводног насилника из стана на 48 сати. Данас је један тип у Панчеву удаљен.

Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos.
"Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5.

Подели на овим сајтовима

пре 10 минута, Avocado рече

Pa da ga optuži za silovanje po tom scenariju može i sad (tu ove zakonske novine ništa ne menjaju). Da zbog toga ukinemo krivično delo silovanja?

Да се траже докази као за свако друго кривично дело. Данас смо у ситуацији да се ту практично некоме верује на реч.

А људима само могућност такве оптужбе упропасти живот, о пресуди да не говоримо. Жене на западу данас имају моћ да униште кога оће кад оће без проблема. Било је ситуација да човек заврши у затвору и тек после неког времена женска призна, ма ја сам лагала само да му се осветим што ме оставио или сл.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Branka62 рече

Hajde me prosvetlite. Nisam sarkastična - stvarno ne vidim šta je tu bolesnije od same bolesti.

Za trumpetu sam se, već, složila.

На пример, особи коју не знаш не смеш да уделиш комплимент о физичком изгледу, већ само да је паметна. 

Овде само помаже радикална десница. Једино решење вам је Трамп или нека још сто пута гора џованчина. А онда ћете можда кренути нормалне мушкарце да правите од блата. Уништавате свет потпуно, за коју деценију људи у Србији више неће комуницирати, само ће гледати у патос и пролазити једни поред других као зомбији. 

Подели на овим сајтовима

Ничег страшнијег нема од таквог уплитања државе у најосновније биолошке односе између полова. Уопште ми није јасно ако је ово зло некоме уопште пало на памет, а још мање ми је јасно како је победило.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Juanito рече

На пример, особи коју не знаш не смеш да уделиш комплимент о физичком изгледу, већ само да је паметна. 

Овде само помаже радикална десница. Једино решење вам је Трамп или нека још сто пута гора џованчина. А онда ћете можда кренути нормалне мушкарце да правите од блата. Уништавате свет потпуно, за коју деценију људи у Србији више неће комуницирати, само ће гледати у патос и пролазити једни поред других као зомбији. 

Kompliment je i " Jao, mala, što imaš dobre .... " ( a ti dodaj šta hoćeš ).

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...