Jump to content

Izbori u Francuskoj 2017.-te

Оцени ову тему

obi-wan

Препоручена порука

пре 47 минута, Аурор рече

Pogledajte i Slovačku (znate valjda gde je na mapi :) ), tamo nema nijedna džamija, a islam je zakonom zabranjen.

Yup... Borimo se protiv islamskig fasizma...fasizmom :)

Подели на овим сајтовима

• Одговори 348
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 52 минута, Juanito рече

Ово би имало логике када би постојале границе. Овако тешко. Јер кад једном уђеш у било коју земљу ЕУ, можеш да одеш у Пољску и направиш неко њесра ако желиш.

Sengen je privremeno ukinut trenutno. Postoje odredjene granicne kintrole jos uvijek, mislim. Mozda grijesim o.O

пре 6 минута, Аурор рече

A zašto bi primali te ljude onda, da bi završili u zatvoru? :)

Imaju visak elektricnih stolica i problem svjetskog viska populacije? :D

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Ћириличар рече

Sengen je privremeno ukinut trenutno. Postoje odredjene granicne kintrole jos uvijek, mislim. Mozda grijesim o.O

Imaju visak elektricnih stolica i problem svjetskog viska populacije? :D

Ti malo, malo, pa savage as f***... :ani_biggrin:

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Аурор рече

To nije fašizam nego common sense.

Da se ne krije iza štita vere, to bi bilo zabranjeno dok si rekao "džihad"... :)

Zabranjivanje tudje vjere/ideje/identiteta nije fasizam? Shvatas da je islam takodje i vjera i identitet i pored svoje politicke komponente? Shvatas da se politicka sfera islama moze neutralisati nezavisno od ove druge dvije u sekularnoj i liberalnoj drzavi i drustvu?

Ne, naravno da ne shvatas.

Ovo slovacko je cisti fasizam. Neka fala. Pogotovo neka jer znam kakvi su nasi muslimani i da nema potrebe ni opracdanja stoga za ovakvim glupostima. Muslimani se moraju integrisati. To je problem. Dok se ne integrisu, imace samo islam za vodilju.

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Juanito рече

Ко вам је нова нада у Пољској? Овај? :smeh1:

Glavu mi sijeci ako ovaj nije neki trol :D

Подели на овим сајтовима

пре 28 минута, Аурор рече

A zašto bi primali te ljude onda, da bi završili u zatvoru? :)

Ови о којима причам су рођени у Холандији и трећа су генерација. Њихови дедови су примљени као јефтина радна снага шездесетих. 

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Аурор рече

Pogledajte i Slovačku (znate valjda gde je na mapi :) ), tamo nema nijedna džamija, a islam je zakonom zabranjen.

Ајде... Да л је могуће?

Па како су им то дозволили ови шалабајзери из ЕУ?

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Grizzly Adams рече

Ајде... Да л је могуће?

ЕУ је реално и опипљиво у овом тренутку сто пута слободнија од анти-ЕУ рајева као што је су Британија или САД. Тачно је да има милион изразито иритирајућих малих регулација и да је бирократизована до бесвести, али човек је у ЕУ барем третиран као човек, док полицијске Британија и САД ударају на најфундаменталнија људска права и људе третирају као животиње. Рећи да је европска унија тоталитарнија од ових може само неко ко суди по спољашности и по ”што је баби мило”. 

Подели на овим сајтовима

пре 12 минута, Grizzly Adams рече

Ајде... Да л је могуће?

EU zapravo malo toga kontrolise. Glavna rijec je njemacka. A Njemackoj puca za Slovacku...

Poljska je sada na udaru kritika iz Brisela, Berlina, a sada i Pariza, zbog nekih autoritarnih tendencija... Al Poljaci po svome. Ceska prkosi Njemackoj, Slovacka radi svoje, Madjarska radi svoje... I niko im nista ne radi. Realno, nebitni su za Merkelovu, a i nepotrebni su sukobi sa njima. U tom smislu, EU nije bas toliko kontrolisuca.

Nego ovaj lik je savrseno rekao sta treba za Francusku:

Подели на овим сајтовима

пре 53 минута, Ћириличар рече

Muslimani se moraju integrisati. To je problem.

A kako ti zamišljaš da integrišeš nekoga koji uopšte i nema želju da se bilo gde integriše već da proširi svoju satanističku ideologiju?

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Кратос рече

A kako ti zamišljaš da integrišeš nekoga koji uopšte i nema želju da se bilo gde integriše već da proširi svoju satanističku ideologiju?

Не кажем да знам како то спровести. Кажем да је то једини начин. Има паметнијих од мене на власти, па нека схвате како.

Сигурно је само да се неће у твоје друштво интегрисати нек кога гледаш као на "оног" или "другог". Елем, дужи број година сам у контакту са једним нашим Крајишником који сада живи, ради и има породицу у Њемачкој ( Србин који арбајтује у Дојчланду, ожењен Рускињом - ливин д дрим ). Причао ми је о сегрегацији у Њемачкој по школама. Буквално, имају школе за Нијемце, за Југосе ( Балканце, али нас колективно зову Југосима јер их је баш брига који смо тачно Југоси ), Турке итд. И живе и раде и школују се одвојено једни од других, уз пар случајева када се неки од досељеника попне уз хијерархијску љествицу. Дакле, само друштво у Њемачкој је по дизајну плод сегрегације. Сигурно није нимало лако некога интегрисати у такво друштво, гдје су Нијемци газде а остали прости себри - уз пар изузетака. А није да немају повијест гледања на себе као на "уберменш", тако да...

Оно јест, напредују наши, пењу се у њиховом друштву, али је то друштво опет само грубо подијељено на "касте". А ми овдје? Нема подјеле јер сви знамо да смо сви иста глупа багра са другачијим именима. И то је лијепо. Код нас Србин, Хрват и Бошњак могу без проблема сјести и попити по пиво заједно, дан након рата чак ( или током рата, као што се и дешавало ), па се потући, па помирити и тако у круг. Али немамо такве грубе подјеле ( изузев у Босни, али хајд, она је увијек била ван времена и простора ).

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Grizzly Adams рече

Ајде... Да л је могуће?

Не знам тачно, али у државама ЕУ имаш и наци ексцесе (нпр. усташке у Хрватској), па ништа... Ово није иста категорија догађаја, али капираш.

http://www.express.co.uk/news/world/738462/Slovakia-law-Islam-ban-registered-religion-Eu-migrant-quota-Muslim-sentiment

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Ћириличар рече

Shvatas da je islam takodje i vjera i identitet i pored svoje politicke komponente?

У исламу се то не одваја.

Не постоји "политички ислам" и онда одвојено "ислам као вера". Ислам има читав скуп прописа којим уређује друштво на овом свету, то се зове шеријат, у суштини је брутални и крајње примитивни тоталитаризам...

Можда би колега @Grizzly Adams могао да ти објасни боље, пошто је проучио то. :)

Pogotovo neka jer znam kakvi su nasi muslimani

Па они су исти као ми, зато што заправо не следе ислам ни у чему, само се тако изјашњавају... Скоро ништа заједничко немају са овима. :) 

Са муслиманима се заправо може коегзистирати само ако не следе ислам и не раде шта је рекао мухамед.

Muslimani se moraju integrisati. To je problem. Dok se ne integrisu, imace samo islam za vodilju

Ови Арапи по Европи - нити то могу, нити то хоће (у већини случајева), само заврше по неким гетоима...

Чак и када носе бурке и остало - ја то сматрам политичком поруком (сегрегације). :)

Подели на овим сајтовима

пре 15 минута, Аурор рече

Не постоји "политички ислам" и онда одвојено "ислам као вера". Ислам има читав скуп прописа којим уређује друштво на овом свету, то се зове шеријат, у суштини је брутални и крајње примитивни тоталитаризам...

Можда би колега @Grizzly Adams могао да ти објасни боље, пошто је проучио то. :)

Па то је то. Циљ ислама где год се налази је да успостави теократију.

Идеја да либералне државе то могу да "неутралишу" је бесмислена. Муслимани ће привремено поштовати власт било које државе у којој живе, али то не значи да је теократија "неутралисана". Само је одложена за неко погодније време. И то није нека "теорија завере", него им је Мухамед лепо дао инструкције како да се понашају у "незабожачким земљама" - док не ојачају. Кад ојачају довољно, зна се.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...