Jump to content

Izbori u Francuskoj 2017.-te

Оцени ову тему

obi-wan

Препоручена порука

Ово би имало логике када би постојале границе. Овако тешко. Јер кад једном уђеш у било коју земљу ЕУ, можеш да одеш у Пољску и направиш неко њесра ако желиш.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 348
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 3 минута, Juanito рече

Ово би имало логике када би постојале границе. Овако тешко. Јер кад једном уђеш у било коју земљу ЕУ, можеш да одеш у Пољску и направиш неко њесра ако желиш.

Pa ja mislim da ne možeš baš...

Poljaci mogu da ih ne prime, to su i uradili. :)

Подели на овим сајтовима

@Аурор

Каква ти је уопште то мапа, каквих напада? Испада да се навјише терористичких напада у Европи догодило у Северној Ирској и Косову.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Juanito рече

@Аурор

Каква ти је уопште то мапа, каквих напада? Испада да се навјише терористичких напада у Европи догодило у Северној Ирској и Косову.

Pa generalno teroristički napadi post 9/11. Rekao sam da nisu svi islamski, mada većina jeste.

U Irskoj kontam da je IRA, a na Kosovu je itekako bilo napada, nisam iznenađen...

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Juanito рече

Брате, уђеш у Немачку, седнеш у ауто, воз или аутобус и за који сат си у Пољској. 

Što bi se cimao ako si terorista koji hoće da ubije maksimalan broj ljudi i pogine i sam i ode među 72 device?

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Аурор рече

Pa generalno teroristički napadi post 9/11. Rekao sam da nisu svi islamski, mada većina jeste.

U Irskoj kontam da je IRA, a na Kosovu je itekako bilo napada, nisam iznenađen...

Сумњива мапа скроз. Не сећам се терористичких напада у Београду и Суботици од 2001, па на овамо. Ко зна какви инциденти су ту убројани ради доказивања идеолошких ставова. 

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Juanito рече

Сумњива мапа скроз. Не сећам се терористичких напада у Београду и Суботици од 2001, па на овамо. Ко зна какви инциденти су ту убројану ради доказивања идеолошких ставова. 

Rekao sam ti da nije samo islamski terorizam...

Ovo u Beogradu je verovatno kad je onaj lik ušao u pekaru i aktivirao bombu (bilo i na CNN).

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Аурор рече

Rekao sam ti da nije samo islamski terorizam...

Ovo u Beogradu je verovatno kad je onaj lik ušao u pekaru i aktivirao bombu.

То у БГ није био никакав тероризам по било којој дефиницији тероризма. Вероватно су већина тачака неки такви догађаји.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Juanito рече

То у БГ није био никакав тероризам по било којој дефиницији тероризма. Вероватно су већина тачака неки такви догађаји.

Događaj je da je čovek otišao u pekaru i aktivirao bombu i da su svetski mediji izveštavali o tome, zato je tu...

A sad pogledah, islamskih terorističkih napada je na celom svetu posle 9/11 (mogu da ti nađem i spisak za Evropu, sa datumom, opisom i brojem žrtava) bilo preko 30 000.

U aprilu 2017. je u 165 napada u 24 zemlje ubijeno 1336 ljudi.

Подели на овим сајтовима

пре 36 минута, Juanito рече

Devedeset pete... Stvarno? A karta vezana za eksploziju terorizma ( pun intended ) nakon 2015... Al ajd, nije da nije. Ali i Ceska ne prima migrante pa eno. Da nihe mozda u pitanju onda cinjenica da se Poljska ne nalazi na migrantskoj ruti ka Njemackoj, a Ceska se nalazi?

пре 40 минута, Аурор рече

Još jednu mapu napada (nisu samo islamski, mada ih je sigurno preko 90%) posle 9/11 sam našao na redditu, opet pogledaj Poljsku :)

csQ5bQc.jpg

Kosovo? Korzika? Nakon 2001? O.o Wut?

Ajd sad ozbiljno, kad sam se iscudio neocekivanim lokacijama ( vid Irske jes crvena :D ). Veliku vecinu napada su pocinili "home bred" teroristi. Nemaju veze sa migrantima u velikoj vecini slucajeva osim sto je posluzila kriza kao taman trenutak da se aktiviraju ( uporedo sa postojanjem ISIS-a koji aktivno agituje da se napadi vrse ). U Francuskoj, Belgiji, UK i Njemackoj imas velike domace islamske zajednice koje su vec u 2-3 generaciji da se nisu asimilovale. Rusija, Gruzija, Jermenija, Izrael, Alzir - nemaju veze za migracijama nego sa domacim problemima.

Dakle, bolje analiziraj sta zelis reci i sta ove karte govore. Poljska i Ceska su super primjer - nijedna ne prima ove migrante, ali Ceska koja je na migrantskoj ruti je zabiljezila napade. A onda opet, vecina napada u GER-FRA-BEL su od domacih muslimana, sa manjinom da su ih pocinili migranti. A ti domaci se nisu asimilivali jer ih vlasti u tome ogranicavaju sa jedne strane, jer su domacini na razdaljini od njih i jer su muslimani sami zatvoreni u getoe. Dakle nema veze sa primanjem/neprimanjem imigranata, nego sa zajebima nakon primanja migranata.

I opet, Poljska nije uopste primjer drzave koja je dobro ustrojena na polju drustvenih pitanja. Bukvalno, gori Hrvati i od Hrvata.

Подели на овим сајтовима

пре 18 часа, Juanito рече

Добар део тих Арапа уопште нису никакви верници, него најобичнији џибери некултурни, ситни кримоси, неваспитани до изнемоглости итд.

A zašto bi primali te ljude onda, da bi završili u zatvoru? :)

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...