Jump to content

Glasomer - vidite sa kojim stavovima politickih partija se slazu vasi stavovi

Оцени ову тему

Deja Vu

Препоручена порука

Нова странка - 54%

СДС - 51%

ЛДП - 49%

Па добро, сад не знам јесам ли по овоме економски социјал-демократа или либерал о.О Ајд и Нова, ајд и Бота, јер идејно ту смо негдје, али ЛДП, па куд ш'њима да будем :(

Проблем има код питања као што је:"Да ли треба повећати/смањити државна давања/субвенције за иксипсилонцет?", јер генерално, ни не знамо конкретно колика су издавања у процентима буџета тренутно. Можемо тако само лупати наше идеалне жеље.

Подели на овим сајтовима

44 minutes ago, Deja Vu рече

este to je paradoks donekle jer ima par pitanja koja su kao ono seseljevsko, primetio sam i ja tipa ono za domace preduzetnistvo. Svako normalan bi rekao da treba razvijati domace preduzetnistvo, ali poenta je da odgovor sa DA vodi ka desnici tipa Dveri i DSS jer to razvijanje podrazumeva zatvaranje spoljasnjih granica i intervenisanje drzave na unutrasnjem trzsitu tipa davanje subvencija domacim preduzetnicima sto dovodi do tog nekog razvoja (mada je to redak slucaj kao recimo Juzna Koreja), a NE moze voditi LDP-u i DJB iako je onaj koji je glasao za NE zapravo komunista i mrzi preduzetnistvo i kapitalizam. 

Да, али то би схватили људи који су упућени и које занимају те танане разлике међу странкама. Имај на уму да тест треба да ради просјечан човјек, коме су сви они 100% исти и који се не занима овим наглабањима.

НАјбоље би било када би тест на крају приказивао и у чему конкретно се слажемо са свим странкама. Овакви резулчтати, уопштени проценти, ништа не говоре осим опште оријентације лијево-десно ( а и ту видиш зна ипак нарпавити забуну ).

Подели на овим сајтовима

11 minutes ago, Ћириличар рече

Да, али то би схватили људи који су упућени и које занимају те танане разлике међу странкама. Имај на уму да тест треба да ради просјечан човјек, коме су сви они 100% исти и који се не занима овим наглабањима.

НАјбоље би било када би тест на крају приказивао и у чему конкретно се слажемо са свим странкама. Овакви резулчтати, уопштени проценти, ништа не говоре осим опште оријентације лијево-десно ( а и ту видиш зна ипак нарпавити забуну ).

U svakom slucaju glup test :D

Temu zakljucati i izbrisati. 

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Juan рече

Мени је испало да се слажем највише с Живковићем, па онда Заветницима, па онда са ДЈБ. Ајде са Живковићем, сасвим је могуће да се његов програм поклапа са многим мојим ставовима (друга је ствар да ли иза таквог програма може да стане неко ко је паре за винограде уз'о од државе). Али Заветници? Једино што ми се код њих баш свиђа су рибе, али но њима није било ниједно питање...

Део програма Нове странке (Живковићеве) писао је Душан Павловић из ДЈБ, у време кад су преговарали о прикључењу Радуловићевог тима. Договор је пропао јер је Радуловићев услов био да се Зоран Живковић повуче из политике.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...