Jump to content

Izbori u Francuskoj 2017.-te

Оцени ову тему

obi-wan

Препоручена порука

А у неком просеку, највише предрасуда и мржње према Србима сам чуо од Француза. Ови роботи Германи као нешто верују да су били на правој страни, а ми на погрешној, али слабо ко има неке негативне емоције (ваљда зато што немају никакве емоције) нити их то све занима нешто претерано. Французи су набеђени, тврдоглави и изразито острашћени и мисле да су попили сву памет овога света, тако да оно.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 348
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 3 минута, Juanito рече

Ови Французи из мојих кругова кажу да ”нико није за њега” (што је очигледно нетачно или су барем више против Ле Пенове), да нико нема појма одакле се појавио и да је амерички човек.

А ја мора да вам признам да сам желео да победи ова Ле Пенова. И то знајући шта су и какви су десничари и не гајећи никакву илузију. Након првог круга сам рекао: ”Не још један Трамп.” А онда су пустили зликовца Харадинаја...

Protiv Le Penove. Zak Sirak je dobio 80% glasova protiv njenog oca samo jer joj niko babu nije volio.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Ћириличар рече

Protiv Le Penove. Zak Sirak je dobio 80% glasova protiv njenog oca samo jer joj niko babu nije volio.

Njen otac je posebna priča...

Računaj slobodno da ju je koštao desetak posto sad.

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Juanito рече

Французи су набеђени, тврдоглави и изразито острашћени и мисле да су попили сву памет овога света, тако да оно.

Чекај да видиш Британце... :)

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Аурор рече

Nadam se da ne govoriš o WW2... :)

То само Немци. Кад крене неки да ти с**е, само га посетиш како је твој прадеда његовог испрашио и то двапут. :ani_biggrin:

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Аурор рече

Njen otac je posebna priča...

Računaj slobodno da ju je koštao desetak posto sad.

Naravno da ju je on kostao. Ali pazi, NF ima i drugih debila sada, nezavisno od njenog oca. A nije to bez razloga. Ono - mozes ti iz Radikala, ali ne i Radikal iz tebe :)

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Grizzly Adams рече

Чекај да видиш Британце... :)

Али се они барем спрдају и на свој рачун (поред тога што померају педу Французима). :ani_biggrin:

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Juanito рече

То само Немци. Кад крене неки да ти с**е, само га посетиш како је твој прадеда његовог испрашио и то двапут. :ani_biggrin:

Ma sta da ga podsjecas!? Izvadis smajser i pobijes ih jedno pedesetak jednim metkom i odbranis Sarajevo!

Подели на овим сајтовима

пре 17 минута, Ћириличар рече

Naravno da ju je on kostao. Ali pazi, NF ima i drugih debila sada, nezavisno od njenog oca. A nije to bez razloga. Ono - mozes ti iz Radikala, ali ne i Radikal iz tebe :)

On je mogao da pobedi par puta, samo da je bio umereniji malo, ali nije čovek mogao da se suzdrži od antisemitskih ispada... Čak se hvalio u par navrata kako je i on mučio Alžirce u ratu.

Kad je neko u poređenju sa Šešeljem - odvratni radikal. :)

Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, Ћириличар рече

Izvadis smajser

Zanimljivo je da mi zovemo "šmajser" ovaj MP40, a da je to jedno od retkih nemačkih oružja koje nije dizajnirao inženjer Hugo Schmeisser. :)

300px-MP_40_AYF_3.JPG

Подели на овим сајтовима

пре 34 минута, Juanito рече

Ови Французи из мојих кругова кажу да ”нико није за њега” (што је очигледно нетачно или су барем више против Ле Пенове), да нико нема појма одакле се појавио и да је амерички човек.

А ја мора да вам признам да сам желео да победи ова Ле Пенова. И то знајући шта су и какви су десничари и не гајећи никакву илузију. Након првог круга сам рекао: ”Не још један Трамп.” А онда су пустили зликовца Харадинаја...

I meni Le Penova bila nešto lično simpatična, ako ni zbog čeg drugog, onda što se principijelno odvojila od oca. Ono, integritet (mada je žensko - je l' joj se važi taj integritet? il' joj gledamo samo seksualno ponašanje - o kom ništa ne znam nit' me zanima).

пре 32 минута, Juanito рече

А у неком просеку, највише предрасуда и мржње према Србима сам чуо од Француза. Ови роботи Германи као нешто верују да су били на правој страни, а ми на погрешној, али слабо ко има неке негативне емоције (ваљда зато што немају никакве емоције) нити их то све занима нешто претерано. Французи су набеђени, тврдоглави и изразито острашћени и мисле да су попили сву памет овога света, тако да оно.

Ja sam od Holanđana čula baš jake predrasude i to, ja bih tumačila, 1. jer se oni lično osećaju odgovornim za Srebrenicu (što donekle jesu), i 2. a prosečnog Holanđanina ćeš uhvatiti na to kako se oni osećaju prema njihovim muslimanima - ja sam ovu moju koleginicu/drugaricu vodila kad je bilo izricanje presude Karadžiću u Hagu, i pokazala joj Bošnjake tamo skupljene i objasnila joj da su to naši muslimani i da se apsolutno njihovi tripovi, netrpeljivosti, predrasude i strahovi ne mogu primeniti, jer mi smo isti.

I da, da ne mogu svoju krivicu za svoja osećanja prema svojim muslimanima da projektuju na nas. Mi smo se ovde klali kao skroz isti, što je posebna i drugačija i neshvatljiva tragedija...

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Paradoksologija рече

mada je žensko - je l' joj se važi taj integritet? il' joj gledamo samo seksualno ponašanje - o kom ništa ne znam nit' me zanima

His Royal Highness nije mislio da to ne važi za žene. Samo sam rekao da se kada se kaže ženska moralnost, odnosi na to.

Ako me razumeš.

(P.s. S obzirom da je Francuskinja, možda ne bi trebalo mnogo očekivati u tom pogledu :) )

1. jer se oni lično osećaju odgovornim za Srebrenicu (što donekle jesu)

Jedina alternativa je bila da se njih 150 bije sa Mladićevima, gde ne bi imali nikakvih šansi i gde bi verovatno svi izginuli...

Za koga?

da se apsolutno njihovi tripovi, netrpeljivosti, predrasude i strahovi

A šta su tačno "tripovi, predrasude i fobije" kad su (Arab) Muslims i islam u pitanju, baš me zanima? :)

ne mogu primeniti, jer mi smo isti.

Bilo je tamo i mudžahedina i islamista, moj brat od strica je ratovao protiv njih. Nemoj da misliš...

Ima i par snimaka gde šutiraju odsečene srpske glave.

Подели на овим сајтовима

пре 13 минута, Аурор рече

Jedina alternativa je bila da se njih 150 bije sa Mladićevima, gde ne bi imali nikakvih šansi i gde bi verovatno svi izginuli...

Za koga?

Bilo je tamo i mudžahedina i islamista, moj brat od strica je ratovao protiv njih...

Nemoj da misliš.

Bila je alternativa da razoruzaju Bosnjake ili da nesto ucine kada su isli i ubijali Srbe oko Srebrenice. Bila je i da se biju sa VRS i time natjeraju Zapad da ih vojno brani. Mogli su, samo nisu nista od to dvoje jer nisu imali cojones. Zato je Mladic s pravom ih vezivao za bandere godinu-dvije ranije, xe xe :ani_biggrin:

Da, bilo je islamista...pridoslih sa Bliskog istoka. Alija se hvatao za svaku pomoc koju je mogao dobiti. U ABiH je bilo najvise sekularista koji su vjerovali da je i Alija sekularista ( jer se tako neko vrijeme i predstavljao ), a svaka pomoc u ratu ti je dobro dosla, pogotovo kada nemas kud. Al ajd, obice im se taj savez sa djavolom u buducnosti...

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...