Jump to content

PROTEST U CENTRU GRADA , letele flase, jaja i banane

Оцени ову тему

JESSY

Препоручена порука

пре 5 минута, Данче* рече

Ако се не "онесвестим" током емисије, јављам ти шта је било. :)))

12:smeha:

Подели на овим сајтовима

пре 16 минута, RYLAH рече

Е јбг, изгледа да стварно овеи ретардирани комунистички анархисти са Филозофског преузели главну улогу.

Левоњаре увек испливају у таквим ситуацијама... увек је популарно "све бесплатно"...

Како ми капиталисти да се изборимо са паролом "Не дамо паре, свако нека плати сам". :smeh1:

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Grizzly Adams рече

Левоњаре увек испливају у таквим ситуацијама... увек је популарно "све бесплатно"...

Како ми капиталисти да се изборимо са паролом "Не дамо паре, свако нека плати сам". :smeh1:

Ал ајде да занемаримо идеолошка уверења, фора је што у Србији већ постоји ”јавно финансирано и свима доступно образовање” и ”здравство за све”. Друга је ствар што не функционише ништа, па ни то. 

Подели на овим сајтовима

пре 15 минута, Милан Ракић рече

Ако може неко да преприча емисију код Марића. Одгледах пар минута, ал` жена у мене, како је отворио уста, запрети да ћ` да ме остави... И шта ћу, морадох угасити ТВ

пре 10 минута, Аурор рече

Reci joj da smo je pozdravili! :)

Pretekne me!

пре 10 минута, obi-wan рече

Aj bre, zene vole oficire, da se ne palamudimo sad... :smeh1:

Ne znam koliko si pratio nezvanične priče - ali ni brak nije bio zvaničan, pa se u ovom slučaju ispostavilo kao korisno - o zlostavljanju, izgubljenoj trudnoći, raskantavanju itd.

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Juanito рече

Ал ајде да занемаримо идеолошка уверења, фора је што у Србији већ постоји ”јавно финансирано и свима доступно образовање” и ”здравство за све”. Друга је ствар што не функционише ништа, па ни то. 

Ма то је само "virtue signaling", понављају форе на које се наивни ложе...

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, RYLAH рече

У међувремену, у ДЈБ паралелном универзуму:

17757533_418509331845849_488509283442595

Apsolutno sam siguran da imas nesto licno protiv Radulovica. Skoro SVI predsednicki kandidati su pali na tu foru sa pasusom a Radulovic je to cak medju poslednjima tvitovao, ja sam cak pomislio "ala ovaj kasni" al evo sad cemo to samo njemu da nakacimo na vrat jer jbg, to je radulovic, njega mrzimo pa nam njegove greske nekako uvek dodju na zicer... ne zbog gresaka, jbg svi grese, nego zbog Radulovica zato sto ga mrzimo! :D

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...