Jump to content

PROTEST U CENTRU GRADA , letele flase, jaja i banane

Оцени ову тему

JESSY

Препоручена порука

пре 4 минута, cloudking рече

CpWxa.jpg

Можда  и враћају наше превише прскане воћкице, али зато наши фотографи се тамо сјајно котирају....не заборави то....:D

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, obi-wan рече

Ih, pa nemoj tako, imam prijatelja Francuza, sa pariskog asfalta covek, nije im bre metro u raspadu... :smeh1:

није још у тоталном, немци то држе 12:smeha:

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

пре 40 минута, Рапсоди рече

Само да извозимо за Русију  ми пољопривредна (некад била и поново биће) земља , лове до крова.

Mhm, pretprosle ili prosle godine Rusi vratili ogroman tovar jabuka, jer je bio preprskan. Nisu ni oni vise sisali vesla, nego standard kvaliteta, pa da pricamo.

A kad imas kvalitet - a mi smo ga nekad stvarno imali u mnogo cemu, i mozemo i opet - onda mozes da izvozis svuda, bez problema.

Moja pokojna majka je radila kao neki referent u fabrici za preradu mesa i povrca, izvozili su stalno za Rusiju, Kuvajt, Irak, Grkcu, Italiju, a povremeno za Englesku i Nemacku. Sto znaci, nema problema sa prodajom, samo pre toga mora da se sistem koji ne valja razmontira i ukloni, da se stavi nov i zdrav temelj, i da radimo ko ljudi.

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Neki zapadni mu vidim vec cestitali, i pozdravili njegov "evropstki put bez alternative". Ne znam sta bi drugo mogao da ti kazem o tome...

Е не знам ни ја, ко би више политичарима ухватио почетка и краја.Једно мисле, друго причају, треће раде, а четврто прижељкују. За Вулета ме баш брига, жао ми што Боле не дође на  чело.    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Рапсоди рече

Е не знам ни ја, ко би више политичарима ухватио почетка и краја.Једно мисле, друго причају, треће раде, а четврто прижељкују. За Вулета ме баш брига, жао ми што Боле не дође на  чело.    

I sa Boletom bi bilo sasvim isto, a mozda cak i gore.

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Sto znaci, nema problema sa prodajom, samo pre toga mora da se sistem koji ne valja razmontira i ukloni, da se stavi nov i zdrav temelj, i da radimo ko ljudi.

Слажем се.... и ја сам за радикалне промене, а радикалне промене траже радикалне људе....

Каква ће то законска  казнена политика  и на глобалном и на локалном нивоу да научи једног воћара са тезге да поштује каренцу и како ?  

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, obi-wan рече

I sa Boletom bi bilo sasvim isto, a mozda cak i gore.

Ниси пророк или јеси :ani_biggrin: не знамо док не доживимо.Да пробамо, да видимо, па шта буде.... горе бити неће...а какве смо среће....12:smeha:

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Grizzly Adams рече

Бар је лепши од овог мутанта... :)

Лепота ће спасити Србију....:D

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Рапсоди рече

Можда  и враћају наше превише прскане воћкице, али зато наши фотографи се тамо сјајно котирају....не заборави то....:D

Ma Rusi fotke placaju suvim zlatom u tezini fotografa :D  ;)

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, cloudking рече

Ma Rusi fotke placaju suvim zlatom u tezini fotografa :D  ;)

Кад су прави уметници марили за паре, а и за суво злато....? :D

Има нешто и у препознавању....

Подели на овим сајтовима

пре 18 минута, Рапсоди рече

Има нешто и у препознавању....

Prepoznale mene Ruje...Imao sam vec samostalnu izlozbu u Rusiji... Znaci pricam iz prve ruke, licnog iskustva ;)

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

пре 24 минута, Рапсоди рече

Само колико им треба за алкохол и сл. ;)

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

пре 35 минута, Рапсоди рече

Слажем се.... и ја сам за радикалне промене, а радикалне промене траже радикалне људе....

Каква ће то законска  казнена политика  и на глобалном и на локалном нивоу да научи једног воћара са тезге да поштује каренцу и како ?  

Coveku koji ima savest ne treba kaznena politika. Zato svakom ko se jednom drznuo da nesto fuserise, narocito ako je opasno po zivot i zdravlje - trajna zabrana da se bavi time. Za vrlo kratko vreme sve bi se lepo dovelo u red, a dok traje antidrustvo svih ovih titica od toga nema nista.

Подели на овим сајтовима

:laugh1:

...

http://www.njuz.net/nada-macura-savetovala-demonstrantima-da-obuku-jedan-sloj-odece-da-se-manje-krecu-i-da-ne-piju-tecnost/

NADA MACURA SAVETOVALA DEMONSTRANTIMA DA OBUKU JEDAN SLOJ ODEĆE, DA SE MANJE KREĆU I DA NE PIJU TEČNOST

BEOGRAD, 6. april 2017, (Njuz) – Portparolka Hitne pomoći Nada Macura savetovala je danas sve demonstrante da se strogo pridržavaju njenih saveta koji podrazumevaju oblačenja samo jednog sloja obuće i manjak unosa tečnosti, saznaje Njuz.

Macura je, u izjavi za sve domaće medije, naglasila da zbog loših biometeoroloških uslova ovih dana bez preke potrebe niko ne treba da izlazi na ulice, a posebno ne mladi.

– Vidim ovih dana da se jako mnogo mladih pojavljuje na ulicama gradova širom Srbije. Ovakvo loše vreme ne pogoduje srednjoškolcima i studentima jer je ono idealno za sedenje kod kuće i učenje. Savetujem im da se ne kreću napolju od 18 do 22 časa jer je to vreme savršeno za učenje, da nose na sebi jedan komad odeće jer ionako imaju rančeve pa da ih ne opterećuje i odeća, da se ne kreću previše već da se štede za predavanja i ispite i na kraju da ne piju previše tečnosti jer će im se češće ići u wc – izjavila je Nada Macura – Ako već treba da izađu napolje, najbolje je da ponesu sendviče kao užinu – dodala je ona.

Portparolka Hitne pomoći na kraju je savetovala svima da se pridržavaju propisane terapije, kao što je gledanje medija sa nacionalnom frekvencijom, izbegavanje medija poput N1 ili dnevnog lista Danas, kao i svakodnevnog unosa dovoljne količine vesti o Vučiću u sebe.

Miroslav Vujović

• Волим 1

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...