Jump to content

PROTEST U CENTRU GRADA , letele flase, jaja i banane

Оцени ову тему

JESSY

Препоручена порука

Него... Вече се спрема! Ај` аферим!

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, obi-wan рече

Blago tebi, i ja sam uvek voleo da zivim u filmu, ali nemam toliko maste...

Еееее зато мораш да имаш уметничку жицу, а не само теолошку.....:ani_biggrin: 

А то за филм, могу да ти средим да будеш статиста али не у машти, него стварно....:D  

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Рапсоди рече

Јок  него су амери...:)))

рапсо сестро не заноси се; батали спискове, шта имамо ми од спискова, паре нама требају, а то од руја видети нећеш, слепци били, слепци остали... доста је нама тапшања по леђима.

п. с. Децо, у се и у своје кљусе, нисте ни глупи ни безнадежни

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, obi-wan рече

Zanimljivo je da ti npr. sasvim prenebregavas fakat da AV-a gura i drzi Zapad, a ne Rusi. Snovi su grdna stvar ako im se predas...

Јао Оби ја само онако прођем крај пол.дешавања па неке ствари знадем....

А чији је био Ђинђић човек....и од чије је руке исти изгибо....?

Амери те користе док те не искористе, а ти никад не знаш колики ти је рок употребе код њих . И када им више не требаш или ако почнеш да се мигољиш, или или или....оде ти....

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Подели на овим сајтовима

пре 17 минута, obi-wan рече

Dobro je kad ti to tako sigurno znas. Mi smo ti ovde ostali sitna boranija za tebe...

Ti nisi cuo?!

Objavili su sve fb grupesa prefiksom "srbski"... srbska cast, srbski ponos, srbsko vreme, srbski zurnal, srbski telegraf....

• Волим 1
пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Снежана рече

рапсо сестро не заноси се; батали спискове, шта имамо ми од спискова, паре нама требају, а то од руја видети нећеш, слепци били, слепци остали... доста је нама тапшања по леђима.

Паре нама требају, али од кога и по коју цену..... 

Само да извозимо за Русију  ми пољопривредна (некад била и поново биће) земља , лове до крова. Да окренемо тржиште према њима ....да медији и пропагандна  машинерија ураде нешто по том питању .

Нију лако Вулу, напросто га видим како  Његошеве стихове не меће из мисли    " А ја што ћу, али са киме ћу  " :ani_biggrin:

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Рапсоди рече

Паре нама требају, али од кога и по коју цену..... 

Само да извозимо за Русију  ми пољопривредна (некад била и поново биће) земља , лове до крова. Да окренемо тржиште према њима ....да медији и пропагандна  машинерија ураде нешто по том питању .

Нију лако Вулу, напросто га видим како  Његошеве стихове не меће из мисли    " А ја што ћу, али са киме ћу  " :ani_biggrin:

о чему ти то... увозимо суве шљиве из русије, еј  србијо међ шљивама,  уље су нам увалили -одлично за пост води...

рапсо руси јесу сила, али војна, погледај мало како њихов народ живи...имала сам сјајног професора географије, господин човек, који нас је учио - децо, ако хоћете да видите како се живи у некој земљи одите на њихове пијаце, у француској на пример, метро у распаду, смрди, али када одеш на пијацу, дочека те ватромет боја, мириса и укуса, док у Москви бљешти метро, сав у мермеру, а на пијаци јад, чемер и беда....

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Снежана рече

о чему ти то... увозимо суве шљиве из русије, еј  србијо међ шљивама,  уље су нам увалили -одлично за пост води...

рапсо руси јесу сила, али војна, погледај мало како њихов народ живи...имала сам сјајног професора географије, господин човек, који нас је учио - децо, ако хоћете да видите како се живи у некој земљи одите на њихове пијаце, у француској на пример, метро у распаду, смрди, али када одеш на пијацу, дочека те ватромет боја, мириса и укуса, док у Москви бљешти метро, сав у мермеру, а на пијаци јад, чемер и беда....

Увозимо много тога и из ЕУ, што не би морали. Уље сам користила, и не видим да му нешто фали.

И код нас исто полу метро у полу распаду, а пијаце ватромет боја, мириса, укуса и пестицида . А како се живи у нашој земљи ? Нису пијаце баш најбољи показатељ  стандарда нити благостања или не.  

Подели на овим сајтовима

пре 29 минута, Рапсоди рече

Само да извозимо за Русију  ми пољопривредна земља , лове до крова.

CpWxa.jpg

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

пре 16 минута, Снежана рече

у француској на пример, метро у распаду

Ih, pa nemoj tako, imam prijatelja Francuza, sa pariskog asfalta covek, nije im bre metro u raspadu... :smeh1:

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Стварно ми није јасно докле ће више наш народ да се замлаћује са тим бајкама о Русији...

Пре свега, видите бре да Русију боли уво за Србију. Не занимамо их уопште. Они имају својих проблема, што се спољне политике тиче фокусирани су на суседне државе са којима имају размирице. Економију немају никакву, осим природних ресурса не праве ништа. Народ им живи бедно. Шта који купус има тамо да се тражи...?

С` наше стране, погледајте производе које купујете и одакле су. Погледајте било коју успешнију фирму са ким ради и сарађује. Ја у својој бранши не знам ни једног јединог програмера да ради за Русе. Скоро сви раде за Амере. Ове друге фирме углавном раде са ЕУ колико могу.

Кад погледаш рационално и разумно, ту је све потпуно јасно и чисто. Русима свака част, ал од њих се леба нећемо најести.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

У Паризу метро није у распаду, али француза нигде у метроу, ко је био знаће о чему причам.... 

Подели на овим сајтовима

пре 42 минута, Рапсоди рече

Амери те користе док те не искористе, а ти никад не знаш колики ти је рок употребе код њих .

Neki zapadni mu vidim vec cestitali, i pozdravili njegov "evropstki put bez alternative". Ne znam sta bi drugo mogao da ti kazem o tome...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...