Jump to content

Свети Грација и Злославни Ава Римски, Зоран Ђуровић

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 1 минут, Zoran Đurović рече

Ти, нажалост, не знаш ни шта говориш. 

Када се Логос сјединио са човеком, да ли се Бог изменио или није? Ако јесте, реци ми ту годину! Одговори на то питање, одговорићеш на питање које постављаш мени.

Узми и једи мало меса, изгледа да ти пост не прија. Најозбиљније говорим, не шалим се.  

Jedi malo Hristologiju :))

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Кратос рече

Da li je Sin Božiji imao telo i pre postanja sveta?Da ili ne?Zašto bežiš od tog pitanja ko đavo od krsta?

Ti si izgleda lepo odgovarao đavolu čim misliš da takvo pitanje postoji a da nije od đavola!!!!!

Подели на овим сајтовима

пре 16 минута, Volim_Sina_Bozjeg рече

Ajde da pomognemo našem bratu Kratosu da mu razjasnimo našu jeres :))

Zašto me Kratose ne pitaš da li je Isus Hristos postojao pre postanka sveta?

A zašto bežiš od prostog pitanja?Ajde odgovori već jednom.pa posle će se kezimo kad svatiš da si jeretik :smeh1:

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Zoran Đurović рече

Ти, нажалост, не знаш ни шта говориш. 

Када се Логос сјединио са човеком, да ли се Бог изменио или није? Ако јесте, реци ми ту годину! Одговори на то питање, одговорићеш на питање које постављаш мени.

Узми и једи мало меса, изгледа да ти пост не прија. Најозбиљније говорим, не шалим се.  

Nije.

A sad ti meni odgovori na pitanje za telo?Nemoj da vrdaš ko ovaj VSB,on se plaši explozije mozga.

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Кратос рече

Nije.

A sad ti meni odgovori na pitanje za telo?Nemoj da vrdaš ko ovaj VSB,on se plaši explozije mozga.

Da li znaš da takvo pitanje ne postoji čoveče Božji, sa kim ti misliš da razgovaraš?

Da li je Hristos imao materiju pre nego li je tu istu materiju stvorio ni iz čega?? TO PITAŠ ČOVEČE BOŽJI.  Takvo pitanje ne postoji brej!!!

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Volim_Sina_Bozjeg рече

Ti si izgleda lepo odgovarao đavolu čim misliš da takvo pitanje postoji a da nije od đavola!!!!!

Bežiš,bežiš od odgovora.To što ćeš mene da vređaš a nećeš da odgovoriš na pitanje govori samo o tebi.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Volim_Sina_Bozjeg рече

Da li znaš da takvo pitanje ne postoji čoveče Božji, sa kim ti misliš da razgovaraš?

Da li je Hristos imao materiju pre nego li je tu istu materiju stvorio ni iz čega?? TO PITAŠ ČOVEČE BOŽJI.  Takvo pitanje ne postoji brej!!!

Znači nije imao telo?El to kažeš?Odluči se već jednom...

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Кратос рече

Bežiš,bežiš od odgovora.To što ćeš mene da vređaš a nećeš da odgovoriš na pitanje govori samo o tebi.

A ko ti kaže da ću ja odgovarati na debilna pitanja da li je Bog imao svet pre nego što ga je naumio stvarati?????

Idi bre u peršun!

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Кратос рече

Znači nije imao telo?El to kažeš?Odluči se već jednom...

Nije imao jer je sve stvorio ni iz čega šta je sa tobom više danas.

Da li je imao kamen pre nego li je poželeo da stvori kamen? Si ti blesav.

Подели на овим сајтовима

пре 16 минута, Volim_Sina_Bozjeg рече

Eto ja te laički Krstim a ti prd..

Upravo sam ti rekao da specijalna i mistična stanja ne postoje u takvom obliku koji ti imaš u glavi šta ti je?

Netruležni Odnos Carstvo Božje je u tebi, preko tvojih radosti,tuga,bola,muka,milosti,ljubavi,druženja,i svih tih sitnica koje činiš najmanjem bratu (Hristu činiš), svojim bližnjima,odnosu prema neprijateljima... ma što bi ja dalje pričao ispašće da te učim a moram.

Tako mi i treba. :((

Sa kim se ti raspravljas, ne znam VSB. Kao da si sad ovog trenutka pao u diskusiju i pricas sve i svasta , i sto jeste i sto nije tacno.

Lepo je ako ti tako dozivljavas carstvo i lepo si opisao kako mozemo dobiti blazenstvo unutra u nama cineci sve te stvari po Hristu. Tako i ja radim i verujem vecina nas hriscana, jer tako smo i nauceni od Hrista. Mislim da svi mozemo da se slozimo oko toga.

Drugo je gledanje na carstvo, kao buduce eshatoloske stvarnosti i realnog dogadjaja.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Bokisd рече

Drugo je gledanje na carstvo, kao buduce eshatoloske stvarnosti i realnog dogadjaja.

Carstvo Božje je u vama.

Buduća realnost? Ma važi bre.

Подели на овим сајтовима

пре 5 часа, Јелена011 рече

i stvarno bre kad ces na spavanje vec ti je ponoc :D

Е вако.

Добро јутро ви желим! :skidamkapu:

Како то да је код мене јутро а код вас ноћ? 

Додуше, @Јелена011 није, њој ноћ почиње око 3-4 ујутро. Али то је друга тема :D

Дакле, како то да је мени јутро а вама ноћ. И да је мени "данас" а вама "сутра" илити вама "јуче" а мени "данас" илити мени "сутра" а вама "данас". Видиш ти како то закомпликовано. Зависи из које "кутије" гледаш, с које стране "матрикса" и то ти ништа није јасно све док се не лансираш неком ракетом у висине па онда све то видиш. Макар мислено да се лансираш. 

Зато, изиђите из таме мрака и угледајте светлост дана. Не остајте у тами ноћи. Јер велим вам "сутра" вам се већ збило. 

Видиш ти то!

Моја баба не кужи то најбоље. Али знате, шта она ради кад јој се објашњава, смејуљи се и каже "па како то?" и настави да се смејуљи. Некад пљесне рукама у чуду. И то је то. Али никад није рекла није то тако, немој да ме лажеш, није тако јер немре бити. 

Gravatar mali

"Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5)

https://sozercanje.wordpress.com/

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Volim_Sina_Bozjeg рече

Carstvo Božje je u vama.

Znaci nije vise ni kao eshatolosko telo posle nase smrti, nego i sada kao aktualno stanje ?

Ili, mozda ti VSB znas nesto vise od otaca koji su se prakticno bavili ovim stvarima ? Just_Cuz_19

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Volim_Sina_Bozjeg рече

Carstvo Božje je u vama.

Luka 17,21 Niti će se kazati: evo ga ovdje ili ondje; jer gle, carstvo je Božije unutra u vama
Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Volim_Sina_Bozjeg рече

Nije imao jer je sve stvorio ni iz čega šta je sa tobom više danas.

Da li je imao kamen pre nego li je poželeo da stvori kamen? Si ti blesav.

Odlično.To čekam da mi kažeš.Dakle nije oduvek,nadvremenski Bogočovek?A seti se šta si me pitao da li je Isus Hristos postojao pre postanja sveta..razmisli malo.

• Волим 1

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...