Ведран* Написано Март 17, 2017 Пријави Подели Написано Март 17, 2017 пре 3 минута, Кратос рече Šta je večnost? Оно што је изван матрикса, или изван кутије, а да при том није у другој кутији, и да продире у и матрикс (кутију). Јелена011 and Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 2 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Март 17, 2017 Пријави Подели Написано Март 17, 2017 пре 5 часа, Bokisd рече Onda daj da pomeramo planine, nije tesko, samo nam treba vere kao zrno gorusice, zar ne ? А имамо ли је толико? Шта каже Христос? Није тешко? Bokisd and Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 2 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Март 17, 2017 Пријави Подели Написано Март 17, 2017 пре 1 минут, Кратос рече Onda ti uopšte nisi razumeo avinu teološku koncepciju. I šta kažeš ava je neraspadljiv ne mož ga čovek spaliti ni kao svetoga Savu što turci spališe? Ведран* and Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 2 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bokisd Написано Март 17, 2017 Пријави Подели Написано Март 17, 2017 пре 14 минута, Volim_Sina_Bozjeg рече A šta ti misliš što je Hristos apostole birao međ ribarima? Dakle jesmo li poznavali preko proroka Bogočoveka ili nismo pre nego li se Bogočovek ovaplotio? Ne znam tacno za apostole, neka simbolika ili nesto slicno. Ne znam zasto prostu stvar komplikujes toliko ? Videli ljudi ovaplocenje kao buduci dogadjaj koji tek treba da se ispuni. I , videli taj dogadjaj, samo u prikazima i slikama i ne bas potpuno jasno i precizno i upokojise se u toj veri da ce se desiti. Kako se kaze, SZ je senka NZ. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Март 17, 2017 Пријави Подели Написано Март 17, 2017 пре 10 минута, Кратос рече Šta je večnost? Хоћеш другу дефиницију? Бог је вечност! И само у Њему је можеш наћи. Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 1 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Августин Написано Март 17, 2017 Пријави Подели Написано Март 17, 2017 пре 13 минута, Volim_Sina_Bozjeg рече A šta ti misliš što je Hristos apostole birao međ ribarima? Dakle jesmo li poznavali preko proroka Bogočoveka ili nismo pre nego li se Bogočovek ovaplotio? Цео Стари Завет говори о Исусу Христу,а када се каже да је то икона онда то није онако како ми замишљамо икону него је све Христолико све је Христос.Стари Завет говори о Исусу Христу не само у пророштвима него например и код Изласка.Све је то како да кажем онтолошки иконично. Ведран* and Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Августин Написано Март 17, 2017 Пријави Подели Написано Март 17, 2017 пре 13 минута, Volim_Sina_Bozjeg рече A šta ti misliš što je Hristos apostole birao međ ribarima? Dakle jesmo li poznavali preko proroka Bogočoveka ili nismo pre nego li se Bogočovek ovaplotio? Цео Стари Завет говори о Исусу Христу,а када се каже да је то икона онда то није онако како ми замишљамо икону него је све Христолико све је Христос.Стари Завет говори о Исусу Христу не само у пророштвима него например и код Изласка.Све је то како да кажем онтолошки иконично. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Августин Написано Март 17, 2017 Пријави Подели Написано Март 17, 2017 пре 13 минута, Volim_Sina_Bozjeg рече A šta ti misliš što je Hristos apostole birao međ ribarima? Dakle jesmo li poznavali preko proroka Bogočoveka ili nismo pre nego li se Bogočovek ovaplotio? Цео Стари Завет говори о Исусу Христу,а када се каже да је то икона онда то није онако како ми замишљамо икону него је све Христолико све је Христос.Стари Завет говори о Исусу Христу не само у пророштвима него например и код Изласка.Све је то како да кажем онтолошки иконично. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bokisd Написано Март 17, 2017 Пријави Подели Написано Март 17, 2017 пре 4 минута, Vedran рече А имамо ли је толико? Шта каже Христос? Није тешко? Nije tesko,......probaj. Ведран* је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Март 17, 2017 Пријави Подели Написано Март 17, 2017 Управо сада, Bokisd рече bravo vsb volim te kao brata. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Март 17, 2017 Пријави Подели Написано Март 17, 2017 пре 2 минута, Bokisd рече пре 6 минута, Vedran рече А имамо ли је толико? Шта каже Христос? Није тешко? Nije tesko,......probaj. Ма немам ја толико вере. Ако није тешко, ајде наврати. Комшијска кућа ми заклања леп поглед на брдо, па да ми га помериш мало у страну да боље видим. Или бар комшијску кућу да вргнеш у страну (то је још боље!) Bokisd, Zoran Đurović and Кратос је реаговао/ла на ово 3 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Март 17, 2017 Пријави Подели Написано Март 17, 2017 пре 13 минута, Vedran рече Оно што је изван матрикса, или изван кутије, а да при том није у другој кутији, и да продире у и матрикс (кутију). Bog? пре 6 минута, Bokisd рече SZ je senka NZ A NZ je ikona a istina je život budućeg veka al ovde neki i NZ hoće da prikažu kao istinu već ostvarenu a mi svi živimo u matriksu....smrt je iluzija,glad je iluzija,patnja je iluzija sve je to već pobeđeno i ostvareno al mi pojma nemamo o tome,osim ovih gnostičkih poznavalaca eshatološke relanosti. Ivan Marković је реаговао/ла на ово 1 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bokisd Написано Март 17, 2017 Пријави Подели Написано Март 17, 2017 пре 3 минута, Кратос рече A NZ je ikona a istina je život budućeg veka Da, ......to bese od sv. Maksima Ispovednika. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука