АлександраВ Написано Децембар 19, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 19, 2016 Извините, договарамо се, има ту хиљаду ствари, јављам... PredragVId and JESSY је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
АлександраВ Написано Децембар 20, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 20, 2016 Ево, добри људи, овако стоје ствари. Извините што сте чекали са бројевима рачуна, Дејан нема рачуне и морамо да се сналазимо како знамо и умемо... сваки предлог и сугестија су добродошли. За пост нет знате али да ипак поновим 0641866011 Дејан Рајковић За обичан текући рачун, ако је некоме тако лакше - Поштанска штедионица, бр рачуна 200 26446961 95, Александра Вукосављевић, Јурија Гагарина 208, Београд За девизни рачун - За пејпал и жиро рачун ћемо имати податке сутра после 11 сати. Наш дивни форумаш је предложио http://global.moneygram.com/rs/en па ако неко има искуства молила бих за помоћ, као и за Western Union, потребан нам је новац што пре, свака помоћ у вези оваквог начина је добродошла. Уколико неко хоће да иде на ову варијанту, ја сам опет прималац, имате моје податке. Поновићу број телефона 0692393492. Ситуација је оваква - потребан је новац за смештај. И то што пре. То је база, тек онда иде све остало. Пошто нема никаквог другог решења, стан се мора изнајмити, и положити депозит, постоје неки станови које ће Дејан са супругом већ сутра погледати, али је потребан брзи новац и брзо усељење. Стан је приоритет. Сви који су понудили покућство и одећу, молила бих да се само још мало стрпе, како бисмо ствари односили у стан који Дејан буде изнајмио. Сада можете да припремите према Дејановом упутству гардеробу за све њих, и чим се буду уселили, ствари ћемо однети тамо. Верујем, уз Божију помоћ, да ће то бити врло брзо. Ако имате гардеробу за Нину и Дејана, пошто им је све изгорело, мању количину, само понеку ствар, можете да одвојите, позовите ме телефоном и ја ћу преузети ствари. Исто важи и за играчке, бојице и друго за децу. Ако неко из Београда хоће да се укључи у ово преузимање ствари и достављање Дејану, помоћ је добродошла. Уколико је некоме баш сада згодно да донесе нешто, а прилике су такве да му касније неће бити згодно, контактирајте ме, ја ћу преузети ствари и доставити Дејану или чувати код себе док се не уселе. Поновићу део из Дејанове поруке - Симеон има 3,5 године, обућа 25-26, одећа 4-5 Петра има 6 година, предшколац, обућа 32-33, одећа 8-10 Јана има 8 година, 2.разред, обућа 34-35, одећа 10-12 Нина, обућа 39-40, одећа L-ХL, све јој је изгорело. Ја (имам 46 лета ), обућа 44, одећа ХL, све ми је изгорело, од чарапа до јакни... Деца су остала без играчака, ранчева, свезака, бојица, прибора за школу, књига... Свака физичка помоћ, око раскрчивања изгорелог стана, и свака врста превоза, добро је дошла. За то се можете јавити Дејану на његов бр тел. Сутра ћемо највероватније добити одговор из Градске чистоће око одвожења ствари, тако да ће можда већ сутра ова помоћ бити потребна. Молим вас за сваки предлог, сугестију, идеју, помоћ, динар, мисао и молитву. Нека вас све драги Бог обгрли Љубављу својом, чува и сачува. AnaLaz, djordje.pesic, GeniusAtWork and 9 осталих је реаговао/ла на ово 12 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
florenntina Написано Децембар 20, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 20, 2016 Hvala Aleksandra i svaka ti cast, bas si se pokazala kao dobar prijatelj! Dejane i tebi i tvojoj porodici svaka cast na hrabrosti i trpeljivosti i da znas da niste sami, svi smo uz vas i molimo Svevisnjeg da brzo prebrodite gubitak koji vas je zadesio. PredragVId, GeniusAtWork, aстрофизичaр and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 https://freestateproject.org/about/101-reasons-move-new-hampshire Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Децембар 20, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 20, 2016 ПОМОЗИМО! Човеку је изгорео стан. Са женом и троје мале деце се нашао на улици! 18. децембра у стану Београђанина Дејана Рајковића букнуо је страшан пожар. На срећу нико није повређен. Од стана је буквално остало згариште и Дејан са супругом и троје мале деце се нашао на улици. 18. децембра у стану Београђанина Дејана Рајковића букнуо је страшан пожар. На срећу нико није повређен. Од стана је буквално остало згариште и Дејан са супругом и троје мале деце се нашао на улици. Без сталног запослења и примања, Дејану и његовој породици ће бити веома тешко да прегурају зиму и поново среде стан. Стога се Дејан обратио за помоћ пријатељима на друштвеној мрежи Фејсбук. Дејан, професор математике без посла, познат је православној Фејсбук заједници као побожан човек. Највећи део његових виртуелних пријатеља су и сами црквени људи, те је тако у веома кратком року ова виртуелна заједница организовала прикупљање помоћи за Дејана и његову породицу. У прикупљање помоћи укључио се највећи српски православни сајт Поуке.орг који, мада функционише са званичним благословом СПЦ, воде православци лаици волонтери. Оно што Дејан истиче као примарно у овом моменту за помоћ њему и његовој породици су смештај и одећа. Помоћ професору Дејану Рајковићу и његовој породици, може се уплатити путем ПОСТ НЕТА на телефонски број: 0641866011 за Дејан Рајковић На текући рачун: – Поштанска штедионица, бр. рачуна 200-26446961-95, Александра Вукосављевић, Јурија Гагарина 208, Београд На девизни рачун: За више информација, можете позвати Дејана на телефон или контактирати православни сајт и форум Поуке.орг ОВДЕ. Будимо људи – помозимо Дејану и његовој породици! Paradoksologija, AnaLaz, Олимп and 10 осталих је реаговао/ла на ово 13 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Децембар 20, 2016 Гости Пријави Подели Написано Децембар 20, 2016 Е хвала за рачун... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Децембар 20, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 20, 2016 On 20. 12. 2016. at 1:46, florenntina рече Hvala Aleksandra i svaka ti cast, bas si se pokazala kao dobar prijatelj! Expand cak i mnogo vise.... александар живаљев, Sanja Т., Олимп and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
АлександраВ Написано Децембар 20, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 20, 2016 Легле су прве уплате, хвала добри људи! Идемо даље... Милан Ракић, александар живаљев, PredragVId and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Децембар 20, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 20, 2016 Од ових слика да се заврти у глави човеку, како ли је тек њима? Слава Богу, кад су живи и здрави! Bokisha, Рапсоди, александар живаљев and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
АлександраВ Написано Децембар 20, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 20, 2016 Уз огромну захвалност на подршци @GeniusAtWork и Ивану Кушаковићу, имамо сада и PayPal а и жиро рачун PayPal ivan.kusakovic@gmail.com Жиро рачун 200-108101946-07 прималац: Александра Вукосављевић, Јурија Гагарина 208, Београд Ако неко жели да парице из иностранства што пре стигну до Дејана, може их послати уз помоћ Western Union-а, имате моје податке, а контролни број трансфера новца можете слати СМСом на 0692393492. Сутра у 14,00 се гледа стан. Ако све буде ОК, правимо нови дом за породицу Рајковић, уз Божију помоћ. Хвала свима И као што каже наш Дејан, идемо даље AnaLaz, Олимп, Sanja Т. and 7 осталих је реаговао/ла на ово 10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vrhovac Написано Децембар 20, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 20, 2016 On 20. 12. 2016. at 15:40, АлександраВ рече PayPal ivan.kusakovic@gmail.com Expand hrkljuš! do koga je? jel do mene il.. proverite molim vas jer nešto šteka Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ivan85 Написано Децембар 20, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 20, 2016 Какав црни хркљуш, Vrhovac? O чему причаш? Ко шта штека? GeniusAtWork and АлександраВ је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
АлександраВ Написано Децембар 20, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 20, 2016 On 20. 12. 2016. at 16:04, Vrhovac рече hrkljuš! do koga je? jel do mene il.. proverite molim vas jer nešto šteka Expand У чему је проблем? Молим те ако имаш нешто да кажеш да то урадиш да сви разумемо. Све врло отворено! Ја прва нећу дозволити да се БИЛО КО са ово причом поигра, ни мрвицу! Јасно, гласно и транспарентно! Није време ни прича за било каква мувања, играња и слично. Има нас овде довољно да испратимо причу на поштен и нормалан начин. GeniusAtWork, AnaLaz, Ivan85 and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Децембар 20, 2016 Гости Пријави Подели Написано Децембар 20, 2016 On 20. 12. 2016. at 16:17, Ivan85 рече Какав црни хркљуш, Vrhovac? O чему причаш? Ко шта штека? Expand Mislim da covek misli da li je legla uplata na paypal... polako... sve ce biti ok... Vazno je da Dejanu i njegovoj porodici lezu donacije i da sve ide kako treba. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Децембар 20, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 20, 2016 On 20. 12. 2016. at 16:04, Vrhovac рече hrkljuš! do koga je? jel do mene il.. proverite molim vas jer nešto šteka Expand Је л' постоји неки проблем са тим пејпал рачуном, не можеш да уплатиш? Ако је то у питању, кажи јасно о чему се ради. Пошто је тема ипак озбиљна и ситуација хитна. Paradoksologija, АлександраВ and PredragVId је реаговао/ла на ово 3 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ivan85 Написано Децембар 20, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 20, 2016 Пре сат времена сам Александри послао скриншот мог Пејпала. Стање се још није променило, могу опет да пошаљем ако треба. Нико још није уплатио. AnaLaz, PredragVId and АлександраВ је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука