Jump to content

Сведочење библијског Стварања у свету код теолога и научника

о.Горан

Препоручена порука

пре 3 минута, Zoran Đurović рече

Не, Тарзан-сан не заступа науку, јер се она предаје на Алберти. Он баљезга приватно, трује народ Хеленом Вајт. 

Ма то је "наука" за шарановину. За оне који не умеју да мисле својом главом. А највише за оне који мисле да мисле својом главом :)).

А ти се нађи ђе си.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 14k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• Ведран*

1372

• Zoran Đurović

1565

• о.Горан

1423

• Bokisd

1174

Популарни чланови у овој теми

Постоване слике

пре 2 минута, Zoran Đurović рече

Мило ме је! Ваљда сам добро, чим пијем неки грки лист...:D 

Пелинковац...

Salute онда. 

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, о.Горан рече

а моја је чреда.

Ајде нека! Већ једном. 

Gravatar mali

"Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5)

https://sozercanje.wordpress.com/

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Ведран* рече

Ајде нека! Већ једном. 

Па свака четврта, ја сам четврти лаповски парох. Сутра ми супарох иде у пензију...

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, о.Горан рече

Па свака четврта, ја сам четврти лоповски парох. Сутра ми супарох иде у пензију...

Пази како куцаш!:))12:smeha::))

Сад ти сочиних као ти кад си секао оне слике па те Авокадо уфатио у лажирању...:))

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, о.Горан рече

Па свака четврта, ја сам четврти лаповски парох. Сутра ми супарох иде у пензију...

Ајде нека, биће више посла :)))

Добијате ли ви неку екстра кинту кад сте чредни?

Или добијате и кад нисте, то јест, за ништа :))

Gravatar mali

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, о.Горан рече

За оне који не умеју да мисле својом главом.

Ово је реченица која се редовно јавља у изјавама равноземљаша. Ја бих се забринуо...:dedica:

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Zoran Đurović рече

Пази како куцаш!:))12:smeha::))

Сад ти сочиних као ти кад си секао оне слике па те Авокадо уфатио у лажирању...:))

Ма које црно лажирање, Авокадо је фора за тебе који благе везе немаш о теми, он вама мож` да продаје вештачку маглу. Што је најжешће он стварно верује у то :)):)):)). А и ти :))

Зато је са вама двојицом забавно увек јер снобизам и глупост увек иду руку под руку, па је та извештаченост памети комична :smeh1:. Бергсон би имао штошта да придода на свој есеј о смеху.

o%20smehu%20bergson%20b%20cvijanovica%20

Подели на овим сајтовима

Ово је реченица која се редовно јавља у изјавама равноземљаша. Ја бих се забринуо...:dedica:

Само се ти брини :smeh1:. Ја за тебе не бринем, штавише лепо је пустити мозак на отаву као што су урадили неки, то одмара. Сад ће дневна доза Авокадових лажи да вам да "духовну" храну, таман да се не бринеш :)).

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, о.Горан рече

Ма које црно лажирање

Е, а кад станеш пред огледало, да ли се сетиш како те разобличи Авокадо? Мора да си много грешан чим је Бог допустио да те један атеиста разобличи. 

Интересује ме који је то механизам у теби па не осећаш срамоту?

Подели на овим сајтовима

пре 8 часа, Avocado рече

... od tih drugih, najpoznatija je Lamarkova... ali to je daleka istorija....

Хаха... Дарвинова је безвезарија за недорасле, али ова Ламаркова је тек врх. Мислим да на њу ни Ђура не би пао као на ову што је пук`о.

Подели на овим сајтовима

Не дај ти Боже такога познанија. 

За неке ствари се треба молити да их никад не спознамо. 

Gravatar mali

Подели на овим сајтовима

пре 9 часа, Благовесник рече

Човек крајности, јер такав је био и док је исповедао креационистички концепт стварања. 

То су нестабилни људи, ти који данас кажу једно, сутра друго. Прекосутра ће да промени мишљење у нешто треће. Ја сам од почетка заступао став да је било који вид дарвинизма лаж и бајка за недорасле без обзира на цену. У тој причи увек има доста агресивних неповеза који немају ништа паметно да раде сем да галаме глумећи неку памет, а немају појма. Ево их и овде, гњаве, даве и опет ништа нису научили. Препознаће се сами по томе што ће опет данас да ми реплицирају унедоглед  :)).

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Ведран* рече

Не дај ти Боже такога познанија. 

За неке ствари се треба молити да их никад не спознамо. 

Мудро збориш! 

Ја књишки изучавам те феномене, а и онда проучавам случаје. Овај је интересантан, јер је у мантији. 

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Zoran Đurović рече

Е, а кад станеш пред огледало, да ли се сетиш како те разобличи Авокадо? Мора да си много грешан чим је Бог допустио да те један атеиста разобличи. 

Ја теби и так`има одговарам искључиво из куртоазије, не зато што те поштујем и ценим. Тј. уопште те не ценим. Значи, знаш колико ме брига за твоје у сваком погледу бедне и мизерне критеријуме. Као што рекох, таквима не бих поверио ни чашу воде на чување. 

Авокадо је идеолошки лажов, али мислим да није непоштен као човек. Тај комитет продаваца магле и лажова званих еволуционисти подмећу такве замлаћене да испиру мозак теби и теби сличнима.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...