АлександраВ Написано Новембар 24, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2016 ииииииииии ПФФФФФФФФФФФФФ то је то... вама администраторима не треба кеш, вама треба добар PR последњи коментар админ-тима је написан тако да се ја осећам веома ружно и посрамљено... нећу више писати на ову тему...новац ћу уплаћивати... одох ја са паланачке свадбе, како се на крају формулисала ова тема после неколико страна искрених размишљања и иницијатива чланова... новац сте (ћете) скупили вероватно, али што не умете да пратите енергију форумаша, чудо једно... ето... Јанко, Zoran Đurović, александар живаљев and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Новембар 24, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2016 пре 24 минута, Juanito рече Следећа сцена: ”Скандалозно, Викиликс објавио списак донатора ЖРУ, а међу њима је...” Necete verovati ko sve sa ZRU narucujue kokakolu po splavovima! Срђан Шијакињић, александар живаљев, Јанко and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
АлександраВ Написано Новембар 24, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2016 ма да, опалите по за*ебанцији... Јанко, Mилена КШ, Драган Јашић and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Новембар 24, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2016 пре 8 часа, Ненад Р. рече Снежана, ја мислим да ово није добро. Списак не може да буде никаква гаранција и чему све то. Једноставно, треба сви да знамо како је стање, а остало је на нама форумашима и то је то. Ако је неко расположен да уплаћује редовно, сигурно ће то радити и без списка. Мислим да не разумеш, бићете обавештени о износу који је уплаћен, ја лично ничије име нећу јавно објавити. "Списак" се прави само да би имали увид на колику своту новца сигурно можемо да рачунамо, а не да би се имао увид у то ко уплаћује. Сва ова организација је само у сврху каналисања, схватите, да има људи који не желеда се спомињу, и да некима заиста треба нека врста подсетника, просто, људи имају других обавеза... Свакако, ни пријављивање није обавезно, и свако нека чини по свом личном нахођењу. Хвала на разумевању. Zoran Đurović, Иван Ц., Јанко and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поуке.орг инфо Написано Новембар 24, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2016 Поуке већ 5 године имају свој цео сервер, на коме се налази још један наш велики сајт. Дакле, сервер је одличан, 64гб дд3 меморије, 2*500гб... Нећемо састављати никакве спискове, једноставно ће се суптилно обавестити чланови једном најобичнијом нотификацијом ако желе да помогну (видели сте да смо увели ненаметљиве системские нотификације о интересантним темема, тако ће и ово бити). И да се манемо непотребне дискусије: ко жели- он ће помоћи, па макар то било и лепом речју, неко ће новчано итд... и о томе ћемо вас, такође, ненаметљивом нотификацијом обавестити. Хвала свима онима који схватају и прихватају значај опстанка ова два велика сајта ( са свим својим подсајтовима и подсервисима - Црква.нет, Свето Писмо, Блогови, Преузимања...) александар живаљев, Paradoksologija, Снежана and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Новембар 24, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2016 пре 5 часа, R2D2 рече MOzda da se napravi poseban podforum za donatore, da oni budu obavestavani na vreme i da budu ujedno, na neki nacin, i saradnici tj. moderatori sajta... Треба да буде линк за ,,драге колеге донаторе''. Чланарина 3 евра месечно. Можда ће се тамо неко расписати па се умноже чланови. Тања1 је реаговао/ла на ово 1 Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поуке.орг инфо Написано Новембар 24, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2016 пре 1 минут, Milan Nikolic рече Треба да буде линк за ,,драге колеге донаторе''. Чланарина 3 евра месечно. Можда ће се тамо неко расписати па се умноже чланови. Мислимо да то не мора да постоји, бар не за сада... нећемо подвајати чланове сајта. Срђан Шијакињић, Zoran Đurović, Џуманџи and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Новембар 24, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2016 А нека странка? АлександраВ, Zoran Đurović, Тања1 and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Новембар 24, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2016 Ајде да не паметујем превише, свакако да људи нису докони, али можда би се могло размислити о покретању производње неке одеће, са лепим логом поука, или разним мотивима, или чак и интерним шалама, које су постале култне на форуму, па би се људи можда и препознавали на улици, у кафићу итд. Нешто суптилно што не боде очи, а може се приметити од оних који су у причи. Кажем то јер мислим да производња мајица, капа и остале одеће, и те како има перспективу, бар ако је судити по бар неколико домаћих произвођача који већ годинама нуде занимљиве мајице и другу гардероду преко нета и фејбука. Поло мајица, са суптилним везеним жру на рукаву, од доброг памука би мислим могла да се заваља Sanja Т., Џуманџи, Јанко and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Новембар 24, 2016 Гости Пријави Подели Написано Новембар 24, 2016 Управо сада, Срђан Шијакињић рече Ајде да не паметујем превише, свакако да људи нису докони, али можда би се могло размислити о покретању производње неке одеће, са лепим логом поука, или разним мотивима, или чак и интерним шалама, које су постале култне на форуму, па би се људи можда и препознавали на улици, у кафићу итд. Нешто суптилно што не боде очи, а може се приметити од оних који су у причи. Кажем то јер мислим да производња мајица, капа и остале одеће, и те како има перспективу, бар ако је судити по бар неколико домаћих произвођача који већ годинама нуде занимљиве мајице и другу гардероду преко нета и фејбука. Поло мајица, са суптилним везеним жру на рукаву, од доброг памука би мислим могла да се заваља То је лепа идеја заиста! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Новембар 24, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2016 Нпр, да правимо ограничене серије посвећене легендама форума, за Хуанита мајица са малим сомбрером, са Облака, наравно са Облаком, за Робота мали роботић, за Дарета силуета Трампове перик... пардон фризуре, за Данијелу фотоапарат марке "Д" итд you got the point Goku, Јанко and Mилена КШ је реаговао/ла на ово 3 Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Новембар 25, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2016 Свака стваралачка делатност носи одговорност. То треба разумети, почев од квалитета. Мени је пала на памет идеја, још раније, да правимо пелене и гаће на посебан начин и дизајн. Верујем да би хришћанке маме покуповале све. Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zuti car Написано Новембар 25, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2016 Imate li vi pay pal nalog, radi li to u Srbiji? Ne mozete da shvatite kolika je komplikacija poslati novac odavde , bankarski sistem kao da im je Staljin pravio . Ovako , otvorite pay pal ako moze i mi iz inostrastva mozemo lako da izrsimo uplatu Ненад Р. and "Tamo daleko" је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zoran Đurović Написано Новембар 25, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2016 пре 4 часа, zuti car рече Imate li vi pay pal nalog, radi li to u Srbiji? Ne mozete da shvatite kolika je komplikacija poslati novac odavde , bankarski sistem kao da im je Staljin pravio . Ovako , otvorite pay pal ako moze i mi iz inostrastva mozemo lako da izrsimo uplatu idi na prvu stranu. tamo je dodat uvodni teks viler i ima pay pal. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zoran Đurović Написано Новембар 25, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2016 On 22/11/2016 at 16:19, Милан Ракић рече Поштовани чланови Форума Gde nestade ono za pay pal? PredragVId је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука