Драган Јашић Написано Новембар 24, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2016 2 minutes ago, RYLAH рече Не постоји. Углавном се своди на појединачне уплате кад кренемо да кукамо овако, или неке ванредне уплате кад уловимо, или на ентузијазам људи из уредништва, који уплаћују за одржавање сајта, јер веруј да је мучно да се овако кука сваког месеца. А то око обавезивања јесте једна од идеја, има и других некаквих идеја, ал сад прво гледамо да прегурамо ово до краја године, јер баш запиње, а не можемо ни ми стално да уплаћујемо. Ма брате мислим да ће мо то сигурно окончати без проблема . RYLAH and АлександраВ је реаговао/ла на ово 2 ``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити" Свети Николај Српски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
АлександраВ Написано Новембар 24, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2016 Јанко, све си рекао, свака част! Апсолутно се слажем! Драган Јашић, JESSY, RYLAH and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јанко Написано Новембар 24, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2016 7 minutes ago, RYLAH рече Радимо на томе да у платформу интегришемо "бројач", где ће јасно да се види колико је новца прикупљено и колико још остаје сваког месеца. То је свакако боља опција која би свима оставила могућности да виде, а и да не оптерећује никога. Само остаје да се то софтверски реши. Ок. Али сам ипак за то да се направи група људи који би се добровољно обавезали. Онда би њихов износ био стартна вредност бројача (или би за толико био умањен бројач, како год). Ово са бројачем на крају испадне ад-хок где сви чекају другог, сви чекају задњи момент јер можда други буде бржи па уплати, опет тензија на крају сваког периода...А то нам најмање треба. Sanja Т. and АлександраВ је реаговао/ла на ово 2 "Христос васкрсе, радости моја!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јанко Написано Новембар 24, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2016 1 hour ago, АлександраВ рече Ево брате Драгане, по овом моделу се плаћа на пошти или у банци. Или преко мобилне апликације!!! Џуманџи, АлександраВ, Sanja Т. and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 "Христос васкрсе, радости моја!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Новембар 24, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2016 А могла би рецимо уплатница бланко износ да иде преко инфостана, зашто да не, само ако неко има мало боље везе у инфостану. Не знам искрено како то иде са инфостаном , али оно што знам је да се многе глупости провлаче кроз исти, па зашто за промену не би могла и уплатница за поуке . Можда је наиван предлог, али вреди покушати. Драган Јашић је реаговао/ла на ово 1 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Новембар 24, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2016 Када сам пре неки дан покушао да уплатим преко "донирај" линка и онда одабрао пејпел, избацило ми је поруку да корисници у Србији не могу да примају новац. Али када сам се улоговао у свој налог и просто послао новац на [email protected], прошло је без проблема. Могуће је да форумски додатак за донирање отвара неку стару верзију пејпела или слично. Да ли је још неко некада имао слични проблем? АлександраВ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Новембар 24, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2016 3 minutes ago, Рапсоди рече А могла би рецимо уплатница бланко износ да иде преко инфостана, зашто да не, само ако неко има мало боље везе у инфостану. Не знам искрено како то иде са инфостаном , али оно што знам је да се многе глупости провлаче кроз исти, па зашто за промену не би могла и уплатница за поуке . Можда је наиван предлог, али вреди покушати. Не претерујмо. Гледамо сад да направимо организацију тако да ће свакоме бити што лакше да уплати уколико буде имао жељу. Уплатнце Инфостана су заиста утопија за оно чиме се ми овде бавимо, а и не треба нам гнев људи који и овако једва преживљавају и плаћају рачуне. Треба нам пре свега свест да је ово овде све наше, заједничко, и да треба заједнички да га одржавамо. Никоме овде није потребно да зарађује паре или да од овога прави некакав бизнис, али је потребно платити сервер сваког месеца. За то нам нису потребна средства која би се скупљала на два милиона адреса, доста да сваки форумаш уплати по нешто симболично месечно. Paradoksologija, АлександраВ, Милан Ракић and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Новембар 24, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2016 10 hours ago, Зосима рече Јел знаш Милане,да овде на поукама постоји архивиран форум верујем, како би било супер да васкрсне опет ,заједно са Ђаковцем,Ђогом,Радомиром,Срећком...мислим да су то најбоља времена православног форумашења... Било је то посебно и лепо време. Да ли је могуће да плаћамо преко СМС-а, 50 или 100 дин? Џуманџи, Sanja Т. and АлександраВ је реаговао/ла на ово 3 Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Новембар 24, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2016 1 minute ago, RYLAH рече Никоме овде није потребно да зарађује паре или да од овога прави некакав бизнис, али је потребно платити сервер сваког месеца. За то нам нису потребна средства која би се скупљала на два милиона адреса, доста да сваки форумаш уплати по нешто симболично месечно. Па знаш шта, када многи свештеници и владике могу да возе џипове, зашто то не би могла и администрација форума... па ваљда смо и ми/ви/ неко и нешто .... АлександраВ, RYLAH and Juanito је реаговао/ла на ово 3 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Новембар 24, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2016 Управо сада, Рапсоди рече Па знаш шта, када многи свештеници и владике могу да возе џипове, зашто то не би могла и администрација форума... Нећу џип баш да возим, ал волем и ја да пијем вискија АлександраВ, Justin Waters, Јанко and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Новембар 24, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2016 Посебно бих нагласила да инострани Срби попут Јуанита, Гризлија, Јустина , Флорентине и остали плаћају мало веће износе обзиром на стандард. Чак им је и морална обавеза / ако тамо вани важе закони морала / да се међусобно договоре и наизменично уплаћују износе. Дијана. and Зосима је реаговао/ла на ово 2 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јанко Написано Новембар 24, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2016 @RYLAH Хајде да почнем да систематизујем досадашња ЈАВНА сазнања, а ти допуни са теби познатим информацијама. Чланови који неће или не смеју да се прикажу означите звездицама. До сада су се јавили за редовне уплатиоце: Р.бр Име члана износ 1. АлександраВ ??? 2. Драган Јашић ??? 3. Ненад. ??? 4. Јанко ??? Укупно ??? Није нека лепота од табеле, што је брзо, то је и кусо... Рапсоди, Драган Јашић, АлександраВ and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Христос васкрсе, радости моја!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јанко Написано Новембар 24, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2016 15 minutes ago, Рапсоди рече Посебно бих нагласила да инострани Срби попут Јуанита, Гризлија, Јустина , Флорентине и остали плаћају мало веће износе обзиром на стандард. Чак им је и морална обавеза / ако тамо вани важе закони морала / да се међусобно договоре и наизменично уплаћују износе. Никаква присила. И они се боре за свој динар, овај... евро, долар... Хоће људи и да буду тајни донатори, " да не зна левица твоја шта чини десница". У принципу сам за тај начин, али пошто је догорело до ноката наступио сам јавно да бих подстакао на неку акцију. Сад само да се допунимо, а може одмах и свима имена да се замене звездицама. Нека само администрација зна (мада би требало да свако ко је на списку зна имена осталих. То је нека врста уутрашње транспарентности. Тако добијаш и орган надзора који чине сами даваоци.) АлександраВ and "Tamo daleko" је реаговао/ла на ово 2 "Христос васкрсе, радости моја!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
АлександраВ Написано Новембар 24, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2016 27 minutes ago, RYLAH рече доста да сваки форумаш уплати по нешто симболично месечно. 6 minutes ago, Јанко рече Хајде да почнем да систематизујем досадашња ЈАВНА сазнања хајде стварно, конкретне ствари, нећемо да ово претворимо у још једну разбибригу... има тога довољно на форуму... ситуација је озбиљна и добро би било да се нешто озбиљно и изнесе из ових 7 страна, а не причали, хтели па пффффф ником ништа.... што се тиче уплата, ја сам нешто уплатила јуче и то се не односи на ове сигурне редовне уплате за које ЖЕЛИМ да се обавежем... значи од следећег месеца, највероватније 6. у месецу, када ми леже први део плате... Јанко брате, свака част! ... AnaLaz, Јанко and JESSY је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
АлександраВ Написано Новембар 24, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2016 10 hours ago, AnaLaz рече I na mene računajte za redovnu @Јанко, додај Ану, она је са Црква.нет AnaLaz, Јанко and PredragVId је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука