Jump to content

Крај једне лепе идеје или о свачему и ничему... "Поуке" престају да постоје!

Оцени ову тему

Препоручена порука

Управо сада, АлександраВ рече

ок, мислила сам да си прочитао, на 6. и 7. страни смо разрађивали ту идеју, пре двадесетак сати... има нас колико знам шесторо, седморо... поздрав!

Nisam čitao ...vidi šta ima strana. Nije strašno ni ako je ideja ponovljena. Nema razloga da se ustežemo a po sredi je mnogo ozbiljan sajt; mnogo važna društvena stvar! Zar ćemo je prepustiti tek tako propadanju bez da pokušamo i neku od mogućih opcija. Zato sam i predložio cirkularno pismo svim članovima sa idejom da nas bude bar hiljadu. Možda zvuči malo iščašeno ali bar se borim! Ne možemo komercijalne okolnosti ni preskočiti ni žmureti na njih! One su takve kakve su i imaju svoje zakonitosti! Naše je da plivamo ili da se udavimo! E da se ne bi udavili zato i predlažem da se svaki član izjasni ponaosob da li želi da skromnom svotom mesečno održava sajt?! Ako želi, onda mu se samo na naslovnoj strani skrene pažnja da ispuni svoj deo dogovora!? Manite se toga kako to zvuči - važan je opstanak nečega što valja!

Подели на овим сајтовима

• Одговори 199
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни дани

Популарни чланови у овој теми

Постоване слике

Још једном Жељко, нема условљавања, нема махања уплатницама, нема прозивки, да ли је јасно то???

Послато са 5022X уз помоћ Тапатока

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

3 minutes ago, Снежана рече

Још једном Жељко, нема условљавања, нема махања уплатницама, нема прозивки, да ли је јасно то

Reći ću nešto afektivno; možda bih malo kasnije pričao suFtilnije! Pa onda nestanimo! Ugasimo se! 

Ne radi se o uslovljavanju! Radi se o "traženju dobrovoljaca" sa kontekstom obaveze! Rekoh već, evo javljam se prvi, upišite tamo gde već treba! Ako nas se skupi 200 DOBROVOLJACA to bih mogao da ispratim na mesečnom nivou. Ako nas se javi više tim bolje! 

Velepozdrav

Подели на овим сајтовима

• Гости

Dragi Zeljko, ideja ti je na mestu, ali je istina u tome da od toga nema nista... jednostavno ne moze nista da se uradi na taj nacin, jos ce da pljuse prozivke... MIslim da je ova tema osvestila neke da sve mora da funkcionise i da sekonacno shvati da ce sajt postojati dokle postoji dobra volja clanova.

I jos mislim da je dobro sto nema bilo kakvog tutorstva od strane vrha Crkve. To bi bilo pogubno po ovaj sajt.

Подели на овим сајтовима

сваког месеца одрекнем се по једнe милка чоколаде и новац уплатим на рачун форума. :D 

„Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!”

Византијска пословица

Подели на овим сајтовима

4 minutes ago, R2D2 рече

Dragi Zeljko, ideja ti je na mestu, ali je istina u tome da od toga nema nista... jednostavno ne moze nista da se uradi na taj nacin, jos ce da pljuse prozivke... MIslim da je ova tema osvestila neke da sve mora da funkcionise i da sekonacno shvati da ce sajt postojati dokle postoji dobra volja clanova.

Ma da; a 'vamo mi pričaju o zajednicii ne znam čemu sve ne!? Mislim da nisam nejasan kako vidim ovaj model održavanja sajta. Pošaljite mi račun na PP ... a nadam se da će nas se bar zbog ovog posrednog poziva skupiti bar dvestotinjak ..

Подели на овим сајтовима

41 minutes ago, GeniusAtWork рече

Од тих 18.000 чланова, њих 17.900 никада се није логовало после регистрације. Тако да нема од тога ништа. А обавеза плаћања би само растерала ове што су преостали, нико не жели да га неко условљава да даје паре да би посећивао неки форум на интернету.

Razumem ja sve ovo što kažeš. Pokušavam da improvizujem ideju onako u hodu. Samo dobrovoljno ali sa izvesnom mesečnom "obavezom" u razumnim granicama! Znam da nema aktivnih možda ni 300 ljudi ..

Подели на овим сајтовима

Ја  сам данас уплатио моју скромну донацију . Ако неко може да провери нека јави да ли је стигло !

``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити"

Свети Николај Српски

Подели на овим сајтовима

@Снежана да ли можемо да добијемо нека обавештења шта се дешава :) 

Колико знам од пре двадесетак сати шесторо се пријавило... има ли нас?

Подели на овим сајтовима

пре 9 часа, Milan Nikolic рече

Да ли је могуће да плаћамо преко СМС-а, 50 или 100 дин?

По мени је ово најбоља идеја, с' обзиром да је већа вероватноћа да ће неко 3x месечно пустити СМС за 50 или 100 дин. него "искеширати" 300, 500 одмах. Контам да би било компликованије и за праћење и све, али с' обзиром на разне промоције мобилних оператера, па једног месеца може бити 1 уплата, а следећег 4 о тсл. 

Мсм, туга је што је немаштина велика да зависимо од "донација" типа "поклањамо Вам додатних 200 дин. кредита", али шта је ту је...

"You know something is messed up when you see it"

Подели на овим сајтовима

пре 56 минута, АлександраВ рече

@Снежана да ли можемо да добијемо нека обавештења шта се дешава :) 

Колико знам од пре двадесетак сати шесторо се пријавило... има ли нас?

Можете да добијете само суму која је уплаћена, ничије име неће бити објављено.

Хвала на помоћи и на подршци и ентузијазму који сте сви показали, али немојмо, молим вас, од свега овога правити паланачку свадбу, по фазону: " а    од кума "шпорет" "

И ако нас је црква одбацила као 13 прасе, покажимо и у овој ситуацији да смо Хришћани и људи, дакле нека ни десница ваша не зна шта ради левица. У остаом, не би било ни фер ни културно према људима који немају могућности да помогну.

П. С. Не брините се, списак је у сигурним рукама 12:smeha:

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

Снежана, ја мислим да ово није добро. Списак не може да буде никаква гаранција и чему све то. Једноставно, треба сви да знамо како је стање, а остало је на нама форумашима и то је то.

Ако је неко расположен да уплаћује редовно, сигурно ће то радити и без списка.

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Снежана рече

Можете да добијете само суму која је уплаћена, ничије име неће бити објављено.

Хвала на помоћи и на подршци и ентузијазму који сте сви показали, али немојмо, молим вас, од свега овога правити паланачку свадбу, по фазону: " а    од кума "шпорет" "

И ако нас је црква одбацила као 13 прасе, покажимо и у овој ситуацији да смо Хришћани и људи, дакле нека ни десница ваша не зна шта ради левица. У остаом, не би било ни фер ни културно према људима који немају могућности да помогну.

Нисам на то мислила..... нема ни везе....

Подели на овим сајтовима

Драги моји форумаши ! Дајте да се заузмемо за овај предиван ЖРУ ! Ја сам на ЖРУ од , чиними се од децембра месеца 2009 године , и проводио сам предивне тренутке са форумашима што кроз дописивање преко порука што кроз листање разно-разних тема а на крају кроз заједничко саборовање . Стекао сам браћу и сестре за цели живот чини ми се . Временом се интересовање полако али морам признати гасило , пардон није се гасило него доста је отишло са ЖРУ-а као што је Милан Меденица па Зорана па Ивица Стојковић онда Иван из Лазаревца па тако сам ја задњих пар година само повременои навраћао да видим шта се променило и проводио само пола сата до сат времена , за разлику од почетка када сам био и по 5-6 сати . ЖРУ ми је ипак ушао у крв и када сам погледао пост од сестре Александре да се гаси сајт упалиле су се лампице у глави и жеља да се помогне да не оде овако добар сајт , ипак ту има предивних ствари које би било штета да једноставно тако нестане . 

Удавио сам са овим праштајте али волим овај сајт ! 

Пре свега хвала оцу Ивану што је уложио толико труда да би ово било оно право , а верујем да га је коштало пуно непреспаваних ноћи пуно пљувања на његов рачун сетимо се само пљувачине у листу КУРИР од пре 6 - 7 година . Зато недам да се то једним потезом све изгуби ! Оче Иване ако пратиш ово , а верујем да пратиш много си ми значио када ми је унук Јован имао великих здравствених проблема и твоји савети и твоје молитве за његово здравље па на крај крајева пуно ми је значило када ми се мајка упокоила слао си ми поруке до касно у ноћ и бодрио ме да не паднем . ХВАЛА ТО ОЧЕ !

``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити"

Свети Николај Српски

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Снежана рече

Следећа сцена: ”Скандалозно, Викиликс објавио списак донатора ЖРУ, а међу њима је...”

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...