Mилена КШ Написано Децембар 2, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2016 пре 3 часа, Ronald рече Pa ne mogu reći da su svi, ali da je ogroman broj, svakako jeste Enormno ogroman broj jeste na to sam mislila Ne volem http://www.youtube.com/watch?v=skAGp_OwU10 http://youtu.be/lKgI7Cxm0go Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Децембар 2, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2016 пре 24 минута, Muramasa рече I ja sam poreklom odatle, po obe linije. Da li slušaš svoju mamu ili misliš svojom glavom ? http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Децембар 2, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2016 On 11/30/2016 at 21:18, Muramasa рече Ovo je uvreda za žene. U najmanju ruku ih poistovećuješ sa Majom Gojković, Martinovićem i ostalim preletačkim šljamom, pa nek je i od Njegoša. Kakva preletanja znaju da izvedu u zivotu, Martinovic, Gojkovic i Trivanka mogu samo da cute i prikupljaju beleske... To cesto ne moze ni Boeing 747. /experience talking Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Децембар 2, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2016 пре 18 минута, Muramasa рече Slabo slušam. Uskoro ću se potpuno osamostaliti od roditelja. Pametno http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Децембар 2, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2016 пре 11 часа, Paradoksologija рече U bilo kom patrijarhalnom sistemu žena ima mogućnosti da negde u najavi bude slušana i poštovana ali ako pre toga sve služi i sluša i - najbitnije - rodi bar jednog sina. Bez toga je totalno bezvredna, a kroz njega može i da vlada, ako da u detinjstvu kroz razne emotivne manipulacije dovoljno dobro isprogramira. A snaja je konkurencija jer i ona samo kroz tog istog muškarca, svog muža, može imati nadu u neku kontrolu nad opštom sudbinom porodice. Kad svako ima mogućnost da zbilja kontroliše svoj život, manje će imati potrebu da kontroliše tuđ. А зар је сада нешто значајно другачије без обзира на систем ? Где нема љубави, ту су емотивне манипулације и игре моћи. Недостатак љубави је проблем, не систем. Биљана, Рапсоди, aliluja and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Децембар 2, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2016 ПС: Тролујете тему о троловима. О ироније. Paradoksologija, Mилена КШ, Natasa. and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Децембар 2, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2016 пре 8 минута, -Владимир- рече Где нема љубави, ту су емотивне манипулације и игре моћи. Cista politika interesa... -Владимир- је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Децембар 2, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2016 пре 11 часа, Ronald рече Tanja meme se prenose kulturom i treba ih zamjeniti boljim jer je ovo vaspitanje nakaradno Видим да сте наставили да тролујете на тему однос мајка-син, да се придружим. Наравно да је накарадно али је важно имати блиску везу између мајке и сина, посебно док је веома мали дечак. Али, нажалост, та симбиоза између мајке и сина често се састоји од постепеног ослобађања, тако да многи мушкарци и даље су овисни о мајчину фигуру у одраслом добу, чак и у браку и након што су сами постали очеви. Тако да, и синови се преносе културом. А супруга сина мало по мало преузима улогу мајке, организује живот код куће и ограничава тиме практично његову слободу делања и развој. Све уз његову сагласност, јер она је често боља за друштвене контакте, да их одржава и креира нове и брине о деци, он осећа. Одричући се добровољно да чини напоре у овим областима, такође смањује да се изрази као човек. На личном нивоу, он је посматрач и не учествује у животу. Није ми ни мало до осмеха, али морала сам. Топли осмех чини чуда. Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дијана. Написано Децембар 2, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2016 пре 20 часа, Muramasa рече Gde su bile paganke kada se prodavala vera za večeru, za vreme pokrštavanja Slovena? Išle za svojim paganima, pokrštavanje je bilo dobrovoljno. Ćirilo i Metodije i nisu baš neki osvajači. ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надамo да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Acquila non capit muscas Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Децембар 2, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2016 пре 1 минут, Дијана. рече pokrštavanje je bilo dobrovoljno. 100% http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дијана. Написано Децембар 2, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2016 пре 20 часа, Ronald рече Dijana A šta iznose psiholozi i filozofi, koji medju njima i kakve stavove? Oto Vajninger je isto dosta grijesio kada su žene u pitanju, vjerovatno iz ličnih dubokih razloga, ali i tadašnje nauke koja bar kada su oblasti koje je koristio u svojoj knjizi bile dosta nerazvijene. Pa dobro ja sam i rekao da treba prići analiticno i u kontekstu vremena, okolnosti, ali i njegovih ličnih stavova citati djelo. Idealizovani ljubav prema ženama su iznosili mnogi pisci nevezano o njihovim stavovima vezanim za žene. Otova knjiga: prva polovina genijalna, druga bolesna. On je i bio bolesni genije. Naravno da su to uopšteni lični stavovi... Ma ovo sam se više šalila ('trolovala'). Feministička priča kad je isforsirana me nervira. Jung je u svojoj autobiografiji napisao na 1 mjestu da je kod mnogih žena intelekt - žalosni incident; a Frojd čini mi se, ima više opaski ali zaista se ne sjećam gdje. Oni su sigurno imali mnogo psihijatrijskog iskustva. To ne znači da su mislili da su sve žene glupe i sl. ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надамo да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Acquila non capit muscas Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Децембар 2, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2016 пре 36 минута, Тања1 рече Одричући се добровољно да чини напоре у овим областима, такође смањује да се изрази као човек. На личном нивоу, он је посматрач и не учествује у животу. Ili ide linijom manjeg otpora i pusti žene da ludijaju a on živi u svom svetu potpuno cool. Držanje uz majku nije do majke, već do uslova koje mu je stvorila. Sa ženom mora da se bori kroz život, sa mamom je sve uljuljkano. Lisci su ti muškarci, samo ćute o tome i kuliraju Mилена КШ је реаговао/ла на ово 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Децембар 2, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2016 Управо сада, Дијана. рече Oni su sigurno imali mnogo psihijatrijskog iskustva. To ne znači da su mislili da su sve žene glupe i sl. Pa kad su radili da histeričnim ženama. Дијана. је реаговао/ла на ово 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дијана. Написано Децембар 2, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2016 пре 4 минута, Natasa. рече 100% Čekaj, ako je odlučio knez, onda su pripadnici plemena 'dobrovoljno' svi se krštavali. Nešto ne znam da je prvo širenje hrišćanstva išlo ognjem i mačem. RKC nakon šizme, druga stvar... ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надамo да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Acquila non capit muscas Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дијана. Написано Децембар 2, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2016 пре 1 минут, Natasa. рече Pa kad su radili da histeričnim ženama. I u njih se zaljubljivali, a sami oženjeni... ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надамo да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Acquila non capit muscas Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука