Jump to content

Naši trolovi :)

Оцени ову тему

Juanito

Препоручена порука

3 hours ago, Arsenija рече

Postojim .  :citac:

Jesam trol , ponekad ....

Ali samo jedan ...  mali ... mali ženski trol ...  

Ti malo trolujes, ili vi kako ti kazes, hehehe? Postojis kad pijes votku ili vino?:D

Подели на овим сајтовима

10 minutes ago, Дијана. рече

Ne, pa ti ces njega prevuci gje si ti. Tesko da ces za ljubav prema ateistima biti osudjena.

Ne samo da sam prepodobna nego i prozorljiva. :)) 

Pa da ona će njega povući tamo gdje je ona ka još većem ateizmu, hehehe:D

Подели на овим сајтовима

Ja volim malo da trolujem Arseniju i Pancakesa kad počnu da brane oca Rafaila Boljevica i oca Arsenija Jovanovića. Mislim ne govorim neistinu to nikako, ali kad se oni zalete da brane, to mi je smijesno.:D

Подели на овим сајтовима

15 minutes ago, Ronald рече

Pa da ona će njega povući tamo gdje je ona ka još većem ateizmu, hehehe:D

Spasce ih apokatastaza :D 

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

8 minutes ago, Дијана. рече

Spasce ih apokatastaza :D 

Muramusa je striktan, ali Dzumandzi zna da balansira izmedju vjere i ateizma i tu će Samuraj pokleknuti:D Diki poluistine su najopasnije i svi padnu hehehe:D

Подели на овим сајтовима

7 minutes ago, Ronald рече

Muramusa je striktan, ali Dzumandzi zna da balansira izmedju vjere i ateizma i tu će Samuraj pokleknuti:D Diki poluistine su najopasnije i svi padnu hehehe:D

Samuraj nece pokleknuti, ni takva koja promislja, koristi mozak, nije pateticno-prepodobna, NE dolazi u obzir, cak i ako je suprugicasta, jer moze da ga zarazi na nesvjesnom nivou vjerom hriscanskom koja nije nista drugo nego perfidna indoktrinacija nevinih djecjih dusa i ideologija nemocnih, slabih, ropskih karaktera i pravljenje vrline od slabosti i nemogucnosti podnosenja realnosti bez mitoloskih bajki :))

Подели на овим сајтовима

15 minutes ago, Дијана. рече

Samuraj nece pokleknuti, ni takva koja promislja, koristi mozak, nije pateticno-prepodobna, NE dolazi u obzir, cak i ako je suprugicasta, jer moze da ga zarazi na nesvjesnom nivou vjerom hriscanskom koja nije nista drugo nego perfidna indoktrinacija nevinih djecjih dusa i ideologija nemocnih, slabih, ropskih karaktera i pravljenje vrline od slabosti i nemogucnosti podnosenja realnosti bez mitoloskih bajki :))

Muramusa se neće zadovoljiti poluistinama i prihvatiće istinu i neće je pustati do kraja zivota:ani_biggrin:

Подели на овим сајтовима

48 minutes ago, Arsenija рече

Ja postojim ... i caša je moja uvek do pola puna .

... samo forum vaše neće postojati ...  

Forum će postojati i kad ti ne budeš postojala:D

Подели на овим сајтовима

2 minutes ago, Ronald рече

Muramusa se neće zadovoljiti poluistinama i prihvatiće istinu i neće je pustati do kraja zivota:ani_biggrin:

Ali ovo je istina. On je istinoljubac, nije uopste plitak decko. On se i buni protiv tradicionalizma i indoktrinacije bez sustine, bez intelektualnih i duhovnih gratifikacija. 

Подели на овим сајтовима

3 minutes ago, Дијана. рече

Ali ovo je istina. On je istinoljubac, nije uopste plitak decko. On se i buni protiv tradicionalizma i indoktrinacije bez sustine, bez intelektualnih i duhovnih gratifikacija. 

Rekao sam treba ozbiljno trolovati:D

Подели на овим сајтовима

4 minutes ago, Ronald рече

Rekao sam treba ozbiljno trolovati:D

Svasta se podvodi pod trolovanje, ali to su glavni energenti foruma (kad nije uvredljivo ili previse plitko, pa stoga i dosadno). 

Подели на овим сајтовима

7 minutes ago, Дијана. рече

Svasta se podvodi pod trolovanje, ali to su glavni energenti foruma (kad nije uvredljivo ili previse plitko, pa stoga i dosadno). 

Trolovanje sa ljubavlju:D

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...