LogosAgape Написано Август 24, 2016 Пријави Подели Написано Август 24, 2016 ne psujem jer nemam razloga. psovanje mu dođe kao dim cigarete, neko ti duva u lice i truje sebe i tebe, a smatra to ničim posebnim ili vrednim krtitike. Ayla and -Владимир- је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Август 24, 2016 Пријави Подели Написано Август 24, 2016 1 minute ago, aliluja рече Psovke mi ne prijaju iz određenog razloga... jer sam osoba koja ima kako slikovito pamćenje tako i razmišljanje.. Kada neko složi psovku.. ja u glavi imam sliku toga što je izrečeno... Pa probajte razmisliti na taj način npr. psovku tipa "je.. ti pas mater" vizuelno razmisljanje, nije tebi lako, jesi isla prije kod baba vracara? ja sam imo curu vracaru, uklela me do daske, jednom se naljutila na mene, popreko me pogledala, ja odmahnuo rukom i otisao smijuci se, taj dan sam se vozio onim brzim vozom, ispao iz vagona u zavoju, upao u bunar kod neke babe, slomio 4 rebra, sva sreca bio presusio bunar, moga sam se zadaviti, opasne su vracare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Август 24, 2016 Пријави Подели Написано Август 24, 2016 7 minutes ago, LogosAgape рече ne psujem jer nemam razloga. psovanje mu dođe kao dim cigarete, neko ti duva u lice i truje sebe i tebe, a smatra to ničim posebnim ili vrednim krtitike. a ti se zamotaj u celofan kad si tako njezan, nista tvom zdravlju nece biti, al ti poklekne dusa zarad straha da ces izgubiti zdravlje pa se odmices od ljudi, automobili i olovo na ulici ti sigurno ne smetaju, pa se ne sklanjas u divljinu, bitno ljudi da smetaju. АлександраВ, Милан Ракић and Јелена011 је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
aliluja Написано Август 24, 2016 Пријави Подели Написано Август 24, 2016 1 minute ago, kordun рече vizuelno razmisljanje, nije tebi lako, jesi isla prije kod baba vracara? ja sam imo curu vracaru, uklela me do daske, jednom se naljutila na mene, popreko me pogledala, ja odmahnuo rukom i otisao smijuci se, taj dan sam se vozio onim brzim vozom, ispao iz vagona u zavoju, upao u bunar kod neke babe, slomio 4 rebra, sva sreca bio presusio bunar, moga sam se zadaviti, opasne su vracare Ne daj Bože.. Neka su što dalje od mene... Mislim da to kod mene ima veze sa tim.. što pažljivo slušam onog koji govori i na taj način razmisljam o smislu toga što je rekao... Ne volim da klimam glavom i da svedočim ničemu o čemu prvo nisam porazmislila. Inače.. brate Kordune... kako su tvoja rebra sada ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Август 24, 2016 Пријави Подели Написано Август 24, 2016 2 minutes ago, aliluja рече Inače.. brate Kordune... kako su tvoja rebra sada ? nikako sestro, ako je zena nastala od muskog rebra, ja jos jednom zamoljavam, rebra moja dje ste i da se vratite... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
aliluja Написано Август 24, 2016 Пријави Подели Написано Август 24, 2016 Управо сада, kordun рече nikako sestro, ako je zena nastala od muskog rebra, ja jos jednom zamoljavam, rebra moja dje ste i da se vratite... To su onda četiri žene.. Jesi siguran da treba da se vrate? 3006 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Човек Жоја Написано Август 24, 2016 Пријави Подели Написано Август 24, 2016 Јер овај син мој бјеше мртав, и оживје; и изгубљен бјеше, и нађе се. Сваки човјек најприје добро вино износи, а када се опију, онда лошије; а ти си чувао добро вино до сада. Што око не видје, и ухо не чу, и у срце човјеку не дође, оно припреми Бог онима који га љубе. Јер сад видимо као у огледалу, у загонетки, а онда ћемо лицем у лице; сад знам дјелимично, а онда ћу познати као што бих познат. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Август 24, 2016 Пријави Подели Написано Август 24, 2016 Bolje čovek da opsuje kad se iznervira nego da akumulira bes u sebi.Izbaciš tu negativnu energiju i teraš dalje. Deja Vu је реаговао/ла на ово 1 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Август 24, 2016 Пријави Подели Написано Август 24, 2016 ne psujem (prestala sam pre 11 godina, usput napominjem da se u mojoj porodici nije psovalo te da sam to pokupila mnogo kasnije) i smetaju mi psovke...osetim bol u zelucu...narocito ako su propracene vikanjem i jos nekim oblicima primitivizma...ima jako ruznih psovki u nasem narodu...da se istinski postidis...a kada to jos cini zenski pol, ima mnogo vecu tezinu... na pr. moja svekrva psuje...i to vrlo, vrlo cesto...svaka druga rec joj je psovka...stoga mislim da je to prosto uzrecica...pokusala sam da je navedem da prestane, a onda se jos i naljutila...dakle, nema sanse... da, mislim da je vecini ljudi psovka uzrecica i da nisu svesni sta prevaljuju preko svog jezika...to narocito vazi za mlade...to je nekako in... i da, sigurno da ce deca psovati ako njihovi roditelji psuju... АлександраВ, Nektarija*, Sanja Т. and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Август 24, 2016 Пријави Подели Написано Август 24, 2016 27 minutes ago, kordun рече ti znas da ja ne psujem, da ne ispadne da sebe nesto branim, ja samo branim normalan narod od ovih prepodobnih koji ne vide dalje od nosa Оправдања. :/ Пијаница ће ти рећи да није мушкарац ко не пије. Прељубник да је то све нормално да сви нормални мушкарци траже нешто са стране, ако не, тај је педер. И тако даље и тако ближе. А реално, коме је псовка потребна. Има ли шта добро од ње, да је тако чувамо и поносимо се ? Мој деда је био човек сељак, школе је имао тек толико да зна да чита и пише, па га никад, али буквално никад, нисам чуо да опсује, а живео је преко 80 година. И шта ја онда да кажем ? Чему онда образовање, да бих знао да псујем ? Nektarija*, Suncokret54, Flojd and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Август 24, 2016 Пријави Подели Написано Август 24, 2016 5 minutes ago, aliluja рече To su onda četiri žene.. Jesi siguran da treba da se vrate? ja ako se raspricam, neces moci od vizuelizacije da spavas a tu ode zdravlje, zato pazi zdravlje, ne budi uvijek radoznala, sad bi jednu pripalio samo da ocadim ovog losos agape АлександраВ and Јелена011 је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
LogosAgape Написано Август 24, 2016 Пријави Подели Написано Август 24, 2016 14 minutes ago, kordun рече a ti se zamotaj u celofan kad si tako njezan, nista tvom zdravlju nece biti, al ti poklekne dusa zarad straha da ces izgubiti zdravlje pa se odmices od ljudi, automobili i olovo na ulici ti sigurno ne smetaju, pa se ne sklanjas u divljinu, bitno ljudi da smetaju. Ne identifikujem čoveka sa njegovim navikama ali mi je tužno kad traži izgovore za neuvažavanje drugog. Inače ne sklanjam se u divljinu (još uvek) nego u pitomu i čistu crkvu. Suncokret54 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Август 24, 2016 Пријави Подели Написано Август 24, 2016 АлександраВ and kordun је реаговао/ла на ово 2 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
aliluja Написано Август 24, 2016 Пријави Подели Написано Август 24, 2016 Управо сада, kordun рече ja ako se raspricam, neces moci od vizuelizacije da spavas a tu ode zdravlje, zato pazi zdravlje, ne budi uvijek radoznala, sad bi jednu pripalio samo da ocadim ovog losos agape Hehe.. Imaš pravo.. Bolje nemoj АлександраВ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Август 24, 2016 Пријави Подели Написано Август 24, 2016 3 minutes ago, -Владимир- рече Оправдања. :/ Пијаница ће ти рећи да није мушкарац ко не пије. Прељубник да је то све нормално да сви нормални мушкарци траже нешто са стране, ако не, тај је педер. И тако даље и тако ближе. А реално, коме је псовка потребна. Има ли шта добро од ње, да је тако чувамо и поносимо се ? Мој деда је био човек сељак, школе је имао тек толико да зна да чита и пише, па га никад, али буквално никад, нисам чуо да опсује, а живео је преко 80 година. И шта ја онда да кажем ? Чему онда образовање, да бих знао да псујем ? 2 minutes ago, LogosAgape рече Ne identifikujem čoveka sa njegovim navikama ali mi je tužno kad traži izgovore za neuvažavanje drugog. Inače ne sklanjam se u divljinu (još uvek) nego u pitomu i čistu crkvu. Ne nasijedajte na Kordunove šale. Odmjeren je i vrlo kulturan, moram reći, i vrlo tolerantan...samo je ovo termin kada dođe umoran doma, i voli da čačka dokon narod. Kordune, spameru stari aliluja, Sanja Т. and -Владимир- је реаговао/ла на ово 3 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука