sanja84 Написано Фебруар 4, 2022 Пријави Подели Написано Фебруар 4, 2022 Meni je dobra strana roditeljstva ta što možeš da se igraš do mile volje, a da kažeš eto deca. Npr. sankanje, to je super... "Drži svoj um u adu i ne očajavaj" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Фебруар 4, 2022 Пријави Подели Написано Фебруар 4, 2022 пре 10 минута, sanja84 рече Meni je dobra strana roditeljstva ta što možeš da se igraš do mile volje, a da kažeš eto deca. Npr. sankanje, to je super... To je mali deo... uglavnom se baviš kakom, slinama, hranom, pedijatrijom, vešom... baš dosta energije ode na neku svakodnevicu. Lično ih više puštam da se igraju sami... ja sam tu da omogućim igru, obezbedim sve šta treba i tu sam kao nadzor. http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sanja84 Написано Фебруар 4, 2022 Пријави Подели Написано Фебруар 4, 2022 Draga Nataša. Mogu samo da zamislim kako izgleda ta borba. Verujem da je teška, i da te stvari žene ne znaju pre nego što uđu u sve to. Samo su alternative nekako isto izazovi, i teško je gurati. Neko se spasava na jedan, drugi na drugi način. Barem majke I zene imaju svrhu. Postoje zato što su nekom potrebne. To mnogima u savremenom svetu prestavlja problem. Potraga za smislom. A neke silne karijere i ostala čuda. Bolje da radiš kući za muža i decu nego da slušaš šefa koji se gordi nad tobom i maltretira te. Ja sam jedan dobro plaćen posao napustila baš iz tog razloga. Bolje da slušam muža, nego šefa... Ili saradnike da trpim... Ali ja imam kratak fitilj. "Drži svoj um u adu i ne očajavaj" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Фебруар 4, 2022 Пријави Подели Написано Фебруар 4, 2022 пре 2 минута, sanja84 рече žene ne znaju pre nego što uđu u sve Generalno niko ništa ne zna pre nego što uđe u bilo šta... da li je to posao, porodični život, izbor fakulteta... jednostavno skočiš i plivaš. пре 3 минута, sanja84 рече Mogu samo da zamislim kako izgleda ta borba. Verujem da je teška Jeste, ali svaka žena u istoriji čovečanstva sve to prođe ako želi i Bog da. Neko ne želi i to je sasvim ok, neko želi ali ne može... šta da se radi. пре 5 минута, sanja84 рече Neko se spasava na jedan, drugi na drugi način. Naravno, ja samo prenosim neko svoje iskustvo... iako neki misle da solim pamet ... na kraju dana svako živi uglavnom kako mora i ponekad kako hoće . пре 7 минута, sanja84 рече Ali ja imam kratak fitilj. Stvarno? http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sanja84 Написано Фебруар 4, 2022 Пријави Подели Написано Фебруар 4, 2022 пре 9 минута, Natasa. рече Stvarno? Ne znam. Ti reci...? ??! "Drži svoj um u adu i ne očajavaj" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Фебруар 4, 2022 Пријави Подели Написано Фебруар 4, 2022 пре 3 минута, sanja84 рече Ne znam. Ti reci...? ??! Ne znam. Nisam te videla na poslu. U redu je reći kad nešto smeta, ali treba znati kad i kako. Neke impulsivne reakcije nisu poželjne na radnom mestu. http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sanja84 Написано Фебруар 4, 2022 Пријави Подели Написано Фебруар 4, 2022 пре 8 минута, Natasa. рече Ne znam. Nisam te videla na poslu. U redu je reći kad nešto smeta, ali treba znati kad i kako. Neke impulsivne reakcije nisu poželjne na radnom mestu. hvala...da znam ubuduće... "Drži svoj um u adu i ne očajavaj" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Фебруар 4, 2022 Пријави Подели Написано Фебруар 4, 2022 пре 3 минута, sanja84 рече hvala...da znam ubuduće... Dobro, ovo sam uopšteno napisala, nemam uvid u situaciju. Izvini ako sam lupila. sanja84 је реаговао/ла на ово 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sanja84 Написано Фебруар 4, 2022 Пријави Подели Написано Фебруар 4, 2022 пре 1 минут, Natasa. рече Dobro, ovo sam uopšteno napisala, nemam uvid u situaciju. Izvini ako sam lupila. Mislila sam više na to, koliko mi dugo treba da od nemilog događaja prođe vremena da dam otkaz, jer to stvarno nije za mene... "Drži svoj um u adu i ne očajavaj" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Фебруар 4, 2022 Пријави Подели Написано Фебруар 4, 2022 пре 9 минута, sanja84 рече Mislila sam više na to, koliko mi dugo treba da od nemilog događaja prođe vremena da dam otkaz, jer to stvarno nije za mene... Misliš da prebrzo daješ otkaz? http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Фебруар 4, 2022 Пријави Подели Написано Фебруар 4, 2022 пре 2 часа, Natasa. рече Matori vampiri sa tužnim pričama ... Nešto razmišljam kakva bi moja žrtva bila da sam matoro đubre... tačno ga zamišljam... mlad, sladak, naivan, iz provincije, odrastao bez oca odgajila ga majka sama uz ogromnu žrtvu... pa kreće moja đubrinska priča... muž me ne razume, ja živim za svoja dva mala anđela, bla bla bla... upletem ga u neku tužnu priču požrtvovane majke... pa kad uvidi koliko sam govno... onda ide jaaaooo i ti me ostavljaš, suze, moja dva mala anđela... dok se iščupa ode mentalno zdravlje i neiskvarenost... beži bre kozo ocvala . Naravno da i žene mogu biti energetski vampiri. не мораш да будеш толико дескриптивна, довољно је одвратно и кад се замисли Natasa. је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sanja84 Написано Фебруар 4, 2022 Пријави Подели Написано Фебруар 4, 2022 пре 28 минута, Natasa. рече Misliš da prebrzo daješ otkaz? Pa kažem gledajući na druge. Šta su sve spremni da trpe da bi održali izvor stalne zarade. Nije lako. Ali ja prosto ne trpim mobing, zato što sam jako osetljiva. A kao pregoreli radnik, nisam nikom potrebna. Onda biraš manje zlo. "Drži svoj um u adu i ne očajavaj" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Фебруар 4, 2022 Пријави Подели Написано Фебруар 4, 2022 пре 10 минута, sanja84 рече Nije lako. Nije. Trpe jer moraju. Troškovi, računi, treba preživeti mesec. пре 11 минута, sanja84 рече kao pregoreli radnik, nisam nikom potrebna. Možda nađeš neku normalnu sredinu. sanja84 је реаговао/ла на ово 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Фебруар 4, 2022 Пријави Подели Написано Фебруар 4, 2022 пре 15 минута, Снежана рече не мораш да будеш толико дескриптивна, довољно је одвратно и кад се замисли Htedoh da budem pravična, da ne bude da su samo muškarci matori jarci, a mlade devojke žrtve. sanja84 је реаговао/ла на ово 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Фебруар 4, 2022 Пријави Подели Написано Фебруар 4, 2022 пре 49 минута, Natasa. рече Htedoh da budem pravična, da ne bude da su samo muškarci matori jarci, a mlade devojke žrtve. ма јок Нато, све је то "љубав" "Љубав" је нажалост постала најофуцанија реч, под шта је све подводе. Natasa. and Violetta Valery је реаговао/ла на ово 1 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука