Дуња Написано Јул 7, 2020 Пријави Подели Написано Јул 7, 2020 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bojan* Написано Јул 7, 2020 Пријави Подели Написано Јул 7, 2020 пре 6 часа, Vasilije. рече Samo na ovom forumu ima dosta suprugicastih teta, a vama hrišćanima ne bi trebalo da smeta njihovo veliko blagočešće kao nama nečastivima. Problem je što si ih ti sve tvrtnuo. Ako misliš na žene, koje možda žele da se upoznaju, varaš se. Ima ih jako malo i vrlo je teško uspostaviti kontakt sa njima, a uživo gotovo i nemoguće, sem ako nisi od onih zgodnih, a naročito ako ispunjavaš još i ostale njihove zahteve. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bojan* Написано Јул 7, 2020 Пријави Подели Написано Јул 7, 2020 пре 5 часа, Maslacak_ рече Daaa, al za Bojana kazu da troluje jako dobro ovdje. Svi su pokusali da mu daju savjet, al ne ide...iskreno se nadam da je trol, jer ako ovako u stvarnom zivotu misli onda je to jako tuzno. Nije stvar u tome šta ja mislim, nego šta ja vidim. I zaista, ne mogu da kažem da sam srećan što u stvarnom životu nijedna slobodna devojka ili žena, ne želi da ima sa mnom išta više od prijateljstva. пре 5 часа, Maslacak_ рече A zensku ljubav i treba staviti na prvo mjesto, musku/zensku....ljubav, kako god nazvali Ljubav je od Boga. Ali ogroman broj trenutnih parova nije radi ljubavi, nego radi seksa. I samo su privremeni. Tako da... ljubav je retka pojava. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bojan* Написано Јул 7, 2020 Пријави Подели Написано Јул 7, 2020 пре 5 часа, Maslacak_ рече Ne mora, al kad vec iznosis stavove...a nju zanima ta tematika, samo sam te preporucila za sagovornika Ima ona dosta duhovitih komentara poput ovog. Дуња је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vasilije. Написано Јул 7, 2020 Пријави Подели Написано Јул 7, 2020 Пре сат времена, Bojan* рече Ima ih jako malo i vrlo je teško uspostaviti kontakt sa njima, Nije malo. Ima ih baš dosta i kuckao sam se sa nekima od njih. Ima jedna što izgleda lepo, ali nije ni suprugicasta, a ni mnogo bistra, pa sam hteo da je tvrtnem, ali pošto nemam talenta za to, morao sam na kraju da je blokiram. Ti si tvrtnuo baš svaku. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bojan* Написано Јул 7, 2020 Пријави Подели Написано Јул 7, 2020 пре 1 сат, Vasilije. рече Nije malo. Ima ih baš dosta i kuckao sam se sa nekima od njih. Prihvatile su dopisivanje zato što im se dopada tvoj fizički izgled. Najviše reaguju na to. Zato ih za tebe ima dosta, a po meni ih je vrlo malo. пре 1 сат, Vasilije. рече Ima jedna što izgleda lepo, ali nije ni suprugicasta, a ni mnogo bistra, pa sam hteo da je tvrtnem, ali pošto nemam talenta za to, morao sam na kraju da je blokiram. Nije u pitanju talenat. Njoj nije bitno šta pišeš i pričaš, nego to što joj se dopada tvoj fizički izgled. Samo ti se kaže, a ti ne vidiš. пре 1 сат, Vasilije. рече Ti si tvrtnuo baš svaku. Ja gotovo da se nisam ni dopisivao. Poslednji moj pokušaj bio je davno, sa jednom uobraženom. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vasilije. Написано Јул 7, 2020 Пријави Подели Написано Јул 7, 2020 Пре сат времена, Bojan* рече Ja gotovo da se nisam ni dopisivao. Poslednji moj pokušaj bio je davno, sa jednom uobraženom. Eto, vidiš da imaš talenta da tvrtneš čak i blagočestive i suprugicaste, ako mislimo na istu. haveaniceday је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sanja84 Написано Јул 8, 2020 Пријави Подели Написано Јул 8, 2020 @Bojan* šta kažeš da ideš na ruske forume? Tamo im dosta cura, a malo muškaraca...pomama je prava za muškima. I sve hoće da se udaju. Mislim tako kažu.... Neki naši su imali sreće. ILi neke ruske sajtove za upoznavanje? I da, prestani da generalizuješ stvari. TAko nećeš daleko stići. Sa takvim stavom. Bojan* је реаговао/ла на ово 1 "Drži svoj um u adu i ne očajavaj" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bojan* Написано Јул 8, 2020 Пријави Подели Написано Јул 8, 2020 пре 11 часа, Vasilije. рече Eto, vidiš da imaš talenta da tvrtneš čak i blagočestive i suprugicaste, ako mislimo na istu. Ma jok. Ona samo živi u nekom svom svetu, negde između stvarnog i virtuelnog. Vasilije. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bojan* Написано Јул 8, 2020 Пријави Подели Написано Јул 8, 2020 пре 5 часа, sanja84 рече @Bojan* šta kažeš da ideš na ruske forume? Tamo im dosta cura, a malo muškaraca...pomama je prava za muškima. I sve hoće da se udaju. Mislim tako kažu.... Neki naši su imali sreće. ILi neke ruske sajtove za upoznavanje? I da, prestani da generalizuješ stvari. TAko nećeš daleko stići. Sa takvim stavom. Da ne poveruješ da tako nešto postoji. Prvi put čujem. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sanja84 Написано Јул 8, 2020 Пријави Подели Написано Јул 8, 2020 Лучшие серьезные сайты знакомств для брака и отношений бесплатно RATINGDATINGS.RU Здесь собраны лучшие сайты знакомств для брака и серьезных отношений. Найдите себе пару! пре 29 минута, Bojan* рече Da ne poveruješ da tako nešto postoji. Prvi put čujem. evo, malo google translate -a i srećno! Samo to je za starije-ti sajtovi za brak (preko 28 čini mi se). Koliko ti imaš godina? ALi dobro imaš i one bez braka . pa ih iznenadi predlogom "Drži svoj um u adu i ne očajavaj" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
haveaniceday Написано Јул 8, 2020 Пријави Подели Написано Јул 8, 2020 пре 13 часа, Bojan* рече Prihvatile su dopisivanje zato što im se dopada tvoj fizički izgled. Najviše reaguju na to. A na sta ti reagujes? Vestinu da igraju sah? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sanja84 Написано Јул 8, 2020 Пријави Подели Написано Јул 8, 2020 evo zaa prepodobne bolji sajt - grupe na vkontakte. https://spb.mk.ru/articles/2018/02/12/kak-na-samom-dele-ustroeny-pravoslavnye-kluby-i-sayty-znakomstv.html "Drži svoj um u adu i ne očajavaj" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јул 8, 2020 Пријави Подели Написано Јул 8, 2020 пре 11 часа, sanja84 рече Neki naši su imali sreće Sa Ruskinjom se usrećili ? sanja84 је реаговао/ла на ово 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vasilije. Написано Јул 8, 2020 Пријави Подели Написано Јул 8, 2020 пре 6 часа, Bojan* рече Da ne poveruješ da tako nešto postoji. Prvi put čujem. Eto prilike za eksperiment. Da li je Ruskinju teže tvrtnuti nego Srpkinju. haveaniceday, -Владимир-, Дуња and 1 члан је реаговао/ла на ово 3 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука