Flojd Написано Јануар 20, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 20, 2019 пре 21 минута, Natasenka рече počni da pišeš rečnik manje poznatih izraza. da ubiješ koju paru. kad ti srce jednom slome. ne veruješ nikome. Nije losa ideja. ? Ekstra zarada bi mi bas dobrodosla. Hehe Nego pricam ono kad imas osecaj da si nesto pogresio, neki nemir, pa se trudis to da ispravis ili se osecas lose zbog toga i nadas se da ce to da prodje, taj osecaj pa onda ispada da proganjas nkog a ti samo zelis da se otarasis tog osecaja, time sto ces dobiti oprost, jer ces posle lakse i sebi oprostiti. Nacke, Srce ce biti bolje cim se otarasis "repova" posle ce ti biti lakse i da se zaljubis i da verujes drugima i da nemas predrasuda. Veruj mi da radi. ? Natasenka је реаговао/ла на ово 1 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasenka Написано Јануар 20, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 20, 2019 пре 2 минута, Liga Džentlmena рече Nije losa ideja. ? Ekstra zarada bi mi bas dobrodosla. Hehe Nego pricam ono kad imas osecaj da si nesto pogresio, neki nemir, pa se trudis to da ispravis ili se osecas lose zbog toga i nadas se da ce to da prodje, taj osecaj pa onda ispada da proganjas nkog a ti samo zelis da se otarasis tog osecaja, time sto ces dobiti oprost, jer ces posle lakse i sebi oprostiti. Nacke, Srce ce biti bolje cim se otarasis "repova" posle ce ti biti lakse i da se zaljubis i da verujes drugima i da nemas predrasuda. Veruj mi da radi. ? kako me lepo oslovi. Alegzandar and Flojd је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Јануар 20, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 20, 2019 1 hour ago, Natasenka рече kako me lepo oslovi. Ljubim ruke mlada damo. Natasenka and Alegzandar је реаговао/ла на ово 1 1 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Јануар 20, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 20, 2019 Vidim da se odvija ovde neka situacija. Begam si ja. Alegzandar је реаговао/ла на ово 1 ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Heraklit Написано Јануар 20, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 20, 2019 Vladan :::., Поет, Natasenka and 3 осталих је реаговао/ла на ово 1 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Јануар 20, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 20, 2019 Phoebe је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Јануар 20, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 20, 2019 https://i.imgur.com/kD32Y4T.mp4 drvce and Vladan :::. је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Heraklit Написано Јануар 20, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 20, 2019 Vladan :::., drvce and Поет је реаговао/ла на ово 1 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Heraklit Написано Јануар 20, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 20, 2019 drvce, Лубеница and Иван ♪♫ је реаговао/ла на ово 2 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Heraklit Написано Јануар 21, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 21, 2019 Vladan :::. and Иван ♪♫ је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Јануар 21, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 21, 2019 Heraklit, ronin, Natasenka and 1 члан је реаговао/ла на ово 1 1 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лубеница Написано Јануар 21, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 21, 2019 пре 20 часа, Heraklit рече Који је ово филм, серија? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasenka Написано Јануар 22, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2019 Flojd је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasenka Написано Јануар 22, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2019 kak je muško lako obradovat . Поет, Heraklit, Vladan :::. and 1 члан је реаговао/ла на ово 1 2 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Јануар 22, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2019 @Natasenka Natasenka је реаговао/ла на ово 1 ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука