Jump to content

Ćaskanje o ljubavi (muško-ženskim odnosima)

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 21 минута, Natasenka рече

počni da pišeš rečnik manje poznatih izraza. :) da ubiješ koju paru. :smeh2: kad ti srce jednom slome. ne veruješ nikome. 

Nije losa ideja. ? Ekstra zarada bi mi bas dobrodosla. Hehe

Nego pricam ono kad imas osecaj da si nesto pogresio, neki nemir, pa se trudis to da ispravis ili se osecas lose zbog toga i nadas se da ce to da prodje, taj osecaj pa onda ispada da proganjas nkog a ti samo zelis da se otarasis tog osecaja, time sto ces dobiti oprost, jer ces posle lakse i sebi oprostiti. 

Nacke, Srce ce biti bolje cim se otarasis "repova" posle ce ti biti lakse i da se zaljubis i da verujes drugima i da nemas predrasuda. Veruj mi da radi. ?

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 5.3k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 2 минута, Liga Džentlmena рече

Nije losa ideja. ? Ekstra zarada bi mi bas dobrodosla. Hehe

Nego pricam ono kad imas osecaj da si nesto pogresio, neki nemir, pa se trudis to da ispravis ili se osecas lose zbog toga i nadas se da ce to da prodje, taj osecaj pa onda ispada da proganjas nkog a ti samo zelis da se otarasis tog osecaja, time sto ces dobiti oprost, jer ces posle lakse i sebi oprostiti. 

Nacke, Srce ce biti bolje cim se otarasis "repova" posle ce ti biti lakse i da se zaljubis i da verujes drugima i da nemas predrasuda. Veruj mi da radi. ?

kako me lepo oslovi. :1405_love:

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Natasenka рече

kako me lepo oslovi. :1405_love:

Ljubim ruke mlada damo. :skidamkapu:

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...