Лидија Миленковић Написано Јануар 11, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2019 пре 17 минута, Neša_ рече Ako nisi znala, to što ti radiš zove se promiskuitet. https://sr.wikipedia.org/wiki/Промискуитет Bianca је реаговао/ла на ово 1 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Брада Написано Јануар 11, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2019 пре 59 минута, Neša_ рече Zato što volite da im pripremate hranu, da vam budu lepi, puni vitamina i što je najvažnije funkcionalni. Грешиш, овај, грешиш силно синак Поет and Mилена КШ је реаговао/ла на ово 1 1 '' Чашу меда јошт нико не попи што је чашом жучи не загрчи, чаша жучи иште чашу меда, смијешане најлакше се пију. '' Петар II Петровић Његош Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bianca Написано Јануар 11, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2019 пре 50 минута, Neša_ рече Pročitaj šta je napisala o sebi, a zatim pročitaj šta je napisala o meni. @Лидија Миленковић Više “veza” je ništa drugo nego promiskuitet. Pravi hrišćani se tako ne ponašaju. Da, napisala sam i stojim iza toga. Pre bih se zamonašila nego bila u vezi sa nekim kao što si ti. Koliko si zlurad, ti si od svih najmanje pozvan da mi govoriš kako treba hrišćanin da se ponaša. Ti si živi primer kako ne treba. BIla sam u dve veze, obe od po tri godine. Niti sam prevarena, niti sam varala i stvarno ne razumem o kom ti promiskuitetu pričaš. Daljina se pokazala kao pogubna za obe veze, ali ne kajem se. Iz obe nosim lepe uspomene, srećna sam što su se desile. Obojica su lepi i dobri momci, život ih je odveo fizički daleko od mene... od srca im želim svu sreću tamo gde su... zaslužuju da budu srećni. Vidim da sam budala što sam našla ovde da iznosim svoju intimu i da se pravdam, ali neka sam. Mилена КШ, Heraklit, Vladan :::. and 3 осталих је реаговао/ла на ово 1 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Јануар 11, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2019 @Bianca лепо сам ти рекао... Bianca је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bianca Написано Јануар 11, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2019 пре 5 минута, Vladan :::. рече @Bianca лепо сам ти рекао... Mnogi su. Sinoć sam sebi rekla da neću više i opet gubim živce... moraću da pauziram od foruma. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Јануар 11, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2019 пре 5 минута, Bianca рече Mnogi su. Sinoć sam sebi rekla da neću više i opet gubim živce... moraću da pauziram od foruma. ти си права жена, из крајности у крајност паузираш од неше а не од форума, није неша форум ваљда и ми остали нешто вредимо Лидија Миленковић, Bianca and БанеЛ је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bianca Написано Јануар 11, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2019 пре 3 минута, Neša_ рече Naravno da nećeš priznati da su to bili promašaji, jer Bože moj, to su lepi i dobri momci, kojima nešto tu baš i nije bilo u planu. Ali to ti ne daje pravo da blatiš nekoga koga ne poznaješ. Nastavljaš da me blatiš, ali ja ću ti reći: pravu ljubav ne može prekinuti daljina . Nema potrebe da ih pravdaš. I ja iznosim mnogo toga o sebi, pa šta. Mnogima se ne sviđa kada stvari nazivam pravim imenom, a ti se raspitaj malo da li hrišćani treba da praktikuju vanbračne veze ili treba da sklope brak i rađaju decu. Odoh kod drugarice na turu apsinta, da oporavim nerve. Ti mi se više ne obraćaj. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
БанеЛ Написано Јануар 11, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2019 пре 5 минута, Bianca рече Sinoć sam sebi rekla da neću više i opet gubim živce... moraću da pauziram od foruma. А шта би радила да те живот шиба са сваке стране? Дозвољаваш да те неко са форума избаци из такта. То повлачење је кукавички. Ово ти говорим искрено. Учи се трпљењу. Пусти Твртка, тај је твртнуо ко зна колико људи овде. Имаш лепе теме овде, тражи омладинце са форума, дружите се и то је то. Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога. (Мт.6, 34) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
БанеЛ Написано Јануар 11, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2019 пре 3 минута, Vladan :::. рече ваљда и ми остали нешто вредимо Не вредимо ништа. Просветљење! Vladan :::. је реаговао/ла на ово 1 Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога. (Мт.6, 34) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Јануар 11, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2019 пре 9 минута, Neša_ рече Naravno da nećeš priznati da su to bili promašaji, jer Bože moj, to su lepi i dobri momci, kojima nešto tu baš i nije bilo u planu. Ali to ti ne daje pravo da blatiš nekoga koga ne poznaješ. Nastavljaš da me blatiš, ali ja ću ti reći: pravu ljubav ne može prekinuti daljina . Nema potrebe da ih pravdaš. I ja iznosim mnogo toga o sebi, pa šta. Mnogima se ne sviđa kada stvari nazivam pravim imenom, a ti se raspitaj malo da li hrišćani treba da praktikuju vanbračne veze ili treba da sklope brak i rađaju decu. hahaha, Nešo je moj idol Neša_ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
БанеЛ Написано Јануар 11, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2019 пре 1 минут, Ana B. рече hahaha, Nešo je moj idol Идоли се спаљују! (само да знаш) Ana B., Alegzandar and Vladan :::. је реаговао/ла на ово 3 Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога. (Мт.6, 34) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
БанеЛ Написано Јануар 11, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2019 пре 3 минута, Ana B. рече hahaha, Nešo je moj idol Идоли се спаљују! (само да знаш) Дупла! Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога. (Мт.6, 34) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ronin Написано Јануар 11, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2019 пре 2 минута, Ana B. рече hahaha, Nešo je moj idol Da li se odazvao pozivu za kafu? Ana B. је реаговао/ла на ово 1 „Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!” Византијска пословица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Јануар 11, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2019 пре 2 минута, ronin рече Da li se odazvao pozivu za kafu? Okoliša nešto, evo ga javno pozivam na dvoboj Neša_ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Јануар 11, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2019 пре 2 часа, Neša_ рече Znači “veze”. Ti baš ne gubiš vreme. Iz “veze” u “vezu”... a prijateljstva ih nadžive. Jel’ uvek biraš isključivo zgodne muškarce ili je bio i neki ružan, pošto vidim da ti veze ne traju? Jel’ u nekoj od tih veza uopšte postojala ljubav? Ako nisi znala, to što ti radiš zove se promiskuitet. Zašto nisi odabrala nekog, koji će se oženiti tobom? Феноменалан пост. Тако се лепо виде социопатске карактеристике. Интернет трол у елементу, getting it off. Neša_ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука