Jump to content

Ćaskanje o ljubavi (muško-ženskim odnosima)

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 5.3k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 11 минута, Natasenka рече

Žensko je  rođeno da se voli, cijeni, poštuje, suosjeća, pomaže, zaštiti je, bude uz nju  u dobru i zlu. ko voli nek izvoli. ko ne voli. nek se odmakne. 

Да ли то важи за Хилари Клинтон и Мадлен Олбрајт?

Подели на овим сајтовима

Ako mogu da primetim, ljudi su previse "repova" ili emotivnih povreda, gde su oni nekome povredili sujetu ili je neko njima povredio sujetu. I otud tolika polemika o tome kakav ko treba da bude. Umesto da se potrude da razumeju drugu stranu kao npr sto razumeju povredjenog prijatelja ili prijateljicu oni i dalje srljaju iz jedna propale veze u drugu . Pozdrav od Trola. ? 

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Liga Džentlmena рече

Ako mogu da primetim, ljudi su previse "repova" ili emotivnih povreda, gde su oni nekome povredili sujetu ili je neko njima povredio sujetu. I otud tolika polemika o tome kakav ko treba da bude. Umesto da se potrude da razumeju drugu stranu kao npr sto razumeju povredjenog prijatelja ili prijateljicu oni i dalje srljaju iz jedna propale veze u drugu . Pozdrav od Trola. ? 

poluistina. do pola tačno. od pola nije. ne srljaju neki iz veze u vezu. poz.

Подели на овим сајтовима

пре 8 часа, Liga Džentlmena рече

Bjankice. Muskarac i treba da bude fin i da ugadja devojci, da cini da se ona oseca srecno, jer  je tad i on srecen. Uvek je pametno prvo biti neko vreme prijatelj sa nekim i upoznati tu osobu ( ako treba to mu i naglasi), tako ces da napravis selekciju izmedju onih koji hoce s'tobom biti zato sto to zaista zele i oni koji hoce samo sex. Ti si mlada pa imas dosta vremena za upoznavanje. Zelim ti da nadjes dobrog momcica.

Nikako. Ženi treba muškarac, a ne sluga... ko nema svoje ja i koji će da žrtvuje svoje potrebe zbog mojih hirova. Muškarac je slonac, ne mlakonja kojim svi manipulišu.

Momak za vezu i prijatelj... dve totalno odvojene kategorije. Dobri prijatelji su kao braća... bliski smo, ali kao ni sa rođenom braćom nema one romantične bliskosti kao u vezi.

Ironija je da mi sva prijateljstva nadžive veze.

Hvala ti za lepu želju. :D

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, Ana B. рече

Kod muskarca je bar jasno seks i klopa :D

пре 21 минута, Neša_ рече

To su glavne karakterne crte, koje kod muškarca i priželjkujete, nakon što vas privuče fizičkim izgledom.  0503_music

Za ovo prvo kapiram, ali kakve veze imaju prizeljkivanje klope i muskarac koji me je privukao fizickim izgledom. :unbelieveble: 

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Neša_ рече

Pa to su osobine muškarca, koje su vam bitne. Drugo i ne gledate, dok ne sklopite brak.

Objasni mi ovo s klopom, molim te. 

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Подели на овим сајтовима

Jel ovo veza izmedju privlacnog muskarca, sexa i klope ? :0212_rolleyes:

hqdefault.jpg

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Подели на овим сајтовима

@Neša_ Mislim da si preterao. Tvoj komentar je veoma uvredljiv. Nije u redu ! :0120_angryy:

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...