Jump to content

Ćaskanje o ljubavi (muško-ženskim odnosima)

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 5.3k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 26 минута, Broken рече

One ne vole nabildovano. Treba im mekše da mogu da spavaju na njemu.

Pozdravlja te vegeta. :D

"Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић

Подели на овим сајтовима

пре 32 минута, Lenka88 рече

Vidis ja mislim da si totalno u pravu sa ovim parfemom :-) Ne znam kako taj mirise al verovacu da obara s nogu :-)

Dobro, ne može parfem da obori s nogu ali može da bude jako dobar začin. Ako nosilac parfema i parfem "kliknu", onda parfem postaje produžetak njegove muškosti (u ovom slučaju) i žena će to da detektuje makar na podsvesnom nivou, mada, pre će biti na svesnom.

Подели на овим сајтовима

пре 13 минута, Broken рече

Ti to meni pretiš ?! :smeh1:

Boze sacuvaj. Ni u ludilu! :)

"Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић

Подели на овим сајтовима

пре 13 минута, Broken рече

Trolovski si uporan u tom svom jeretičkom razmišljanju. :)

мораћеш обојици да купиш по парфем, намиришеш их, обучеш, изведеш за руке у град, боцнеш мало да се прођу близу неке цуре, удариш у браду да грицну усну, окренеш их на лево круг и гурнеш у њихов загрљај, е онда има да ти поверују...

• Оплаках :)) 1
Подели на овим сајтовима

пре 15 минута, Vladan :::. рече

мораћеш обојици да купиш по парфем, намиришеш их, обучеш, изведеш за руке у град, боцнеш мало да се прођу близу неке цуре, удариш у браду да грицну усну, окренеш их на лево круг и гурнеш у њихов загрљај, е онда има да ти поверују...

Dobra ideja al mislim da im nema pomoci sudeci po komentarima. :)

Подели на овим сајтовима

пре 47 минута, Vladan :::. рече

da im kupim parfem, držim za ruku i da im gricnem usnu ? :D

Pa ti si potpuno poludeo !  Neka kupe parfem sami. :smeh1:

Подели на овим сајтовима

пре 34 минута, Lenka88 рече

Dobra ideja al mislim da im nema pomoci sudeci po komentarima. :)

Ne trba u isti koš da ih stavljamo. Liga je ok, on će naći ženu, vidim to. Neša je ili trol ili (ako nije trol) potpuno zabetoniran u svom delimično tačnom razmišljanju koje ga sputava.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...