Broken Написано Децембар 31, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 31, 2018 пре 29 минута, Liga Džentlmena рече dobro se nabildujem One ne vole nabildovano. Treba im mekše da mogu da spavaju na njemu. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lenka88 Написано Децембар 31, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 31, 2018 пре 2 часа, Broken рече Nisi u pravu. Vidis ja mislim da si totalno u pravu sa ovim parfemom :-) Ne znam kako taj mirise al verovacu da obara s nogu :-) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Децембар 31, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 31, 2018 пре 26 минута, Broken рече One ne vole nabildovano. Treba im mekše da mogu da spavaju na njemu. Pozdravlja te vegeta. "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Децембар 31, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 31, 2018 пре 21 минута, Anika рече Pozdravlja te vegeta. Ti to meni pretiš ?! Neša_ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Децембар 31, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 31, 2018 пре 32 минута, Lenka88 рече Vidis ja mislim da si totalno u pravu sa ovim parfemom :-) Ne znam kako taj mirise al verovacu da obara s nogu :-) Dobro, ne može parfem da obori s nogu ali može da bude jako dobar začin. Ako nosilac parfema i parfem "kliknu", onda parfem postaje produžetak njegove muškosti (u ovom slučaju) i žena će to da detektuje makar na podsvesnom nivou, mada, pre će biti na svesnom. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Децембар 31, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 31, 2018 пре 13 минута, Broken рече Ti to meni pretiš ?! Boze sacuvaj. Ni u ludilu! "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Децембар 31, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 31, 2018 пре 3 минута, Neša_ рече Teško da te tvoje hemikalije mogu da pomognu, ako muškarac nije privlačan. Nije tačno ! Učini da se žena nasmeje od srca i odmah postaješ zanmljiv...iji. Zanimljiviji. БанеЛ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Децембар 31, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 31, 2018 пре 1 минут, Neša_ рече Drugo: ta tvoja atraktivna poznanica je promiskuitetna folirantkinja, koju interesuje samo jedno. Nemoj tako. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Децембар 31, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 31, 2018 Управо сада, Neša_ рече Jedino ako si zgodan. Inače nema ništa od toga. Trolovski si uporan u tom svom jeretičkom razmišljanju. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Децембар 31, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 31, 2018 пре 13 минута, Broken рече Trolovski si uporan u tom svom jeretičkom razmišljanju. мораћеш обојици да купиш по парфем, намиришеш их, обучеш, изведеш за руке у град, боцнеш мало да се прођу близу неке цуре, удариш у браду да грицну усну, окренеш их на лево круг и гурнеш у њихов загрљај, е онда има да ти поверују... Flojd је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lenka88 Написано Децембар 31, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 31, 2018 пре 33 минута, Neša_ рече Jedino ako si zgodan. Inače nema ništa od toga. Jesi ti imao nekad devojku, vezu? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lenka88 Написано Децембар 31, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 31, 2018 пре 15 минута, Vladan :::. рече мораћеш обојици да купиш по парфем, намиришеш их, обучеш, изведеш за руке у град, боцнеш мало да се прођу близу неке цуре, удариш у браду да грицну усну, окренеш их на лево круг и гурнеш у њихов загрљај, е онда има да ти поверују... Dobra ideja al mislim da im nema pomoci sudeci po komentarima. Vladan :::. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Децембар 31, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 31, 2018 пре 14 минута, Lenka88 рече Dobra ideja al mislim da im nema pomoci sudeci po komentarima. ја сигурно не могу ништа око тога да им помогнем.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Децембар 31, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 31, 2018 пре 47 минута, Vladan :::. рече мораћеш обојици да купиш по парфем, намиришеш их, обучеш, изведеш за руке у град, боцнеш мало да се прођу близу неке цуре, удариш у браду да грицну усну, окренеш их на лево круг и гурнеш у њихов загрљај, е онда има да ти поверују... da im kupim parfem, držim za ruku i da im gricnem usnu ? Pa ti si potpuno poludeo ! Neka kupe parfem sami. Lady Godiva and Vladan :::. је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Децембар 31, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 31, 2018 пре 34 минута, Lenka88 рече Dobra ideja al mislim da im nema pomoci sudeci po komentarima. Ne trba u isti koš da ih stavljamo. Liga je ok, on će naći ženu, vidim to. Neša je ili trol ili (ako nije trol) potpuno zabetoniran u svom delimično tačnom razmišljanju koje ga sputava. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука