Flojd Написано Децембар 25, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2018 1 hour ago, Neša_ рече Svi prijateljski, a neki i neprijateljski. Ma ko sme tebe da dira, samo pokazi prstom, i ja cu da reagujem. Niko ne sme da dira naseg druga. Neša_ је реаговао/ла на ово 1 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Децембар 25, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2018 пре 51 минута, Anika рече Neso, eto, ni meeeene ovde niko ne voli i sta sad da radim? Pomirila sam se sa sudbinom. Pa zavolite se ti i Nesa. Vi mu dodjete kao srodne duse. ? Neša_ је реаговао/ла на ово 1 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
БанеЛ Написано Децембар 25, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2018 пре 11 минута, Liga Džentlmena рече Ma ko sme tebe da dira, samo pokazi prstom, i ja cu da reagujem. Niko ne sme da dira naseg druga. И на мене? Размисли двапут. Flojd, Smaragdni kamičak and Neša_ је реаговао/ла на ово 3 Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога. (Мт.6, 34) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Децембар 25, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2018 пре 3 минута, БанеЛ рече И на мене? Размисли двапут. Biraj stranu sa Nesom ili protiv Nese. Neša_ је реаговао/ла на ово 1 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Децембар 25, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2018 пре 20 минута, Liga Džentlmena рече Pa zavolite se ti i Nesa. Vi mu dodjete kao srodne duse. ? Ti procenio to? Hm, sujeta je cudo. Aj zdravo. "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
БанеЛ Написано Децембар 25, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2018 пре 9 минута, Liga Džentlmena рече Biraj stranu sa Nesom ili protiv Nese. То и врапци знају. Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога. (Мт.6, 34) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Децембар 25, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2018 пре 11 минута, БанеЛ рече То и врапци знају. Kad vidis da je nesto besmisleno odustani i pozeli srecu. ? Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
БанеЛ Написано Децембар 25, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2018 пре 1 минут, Liga Džentlmena рече Kad vidis da je nesto besmisleno odustani i pozeli srecu. ? Пожели срећу другима, кад немамо је ти и ја, хахаха. Flojd је реаговао/ла на ово 1 Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога. (Мт.6, 34) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Децембар 25, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2018 пре 4 минута, БанеЛ рече Пожели срећу другима, кад немамо је ти и ја, хахаха. A ne, ja je imam. БанеЛ је реаговао/ла на ово 1 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Децембар 25, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2018 пре 1 сат, Liga Džentlmena рече A ne, ja je imam. Odakle ti? http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Децембар 26, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 26, 2018 пре 7 часа, Natasa. рече Odakle ti? Ukrao. Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Децембар 26, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 26, 2018 пре 3 часа, Liga Džentlmena рече Ukrao. Gde? Oću i ja ! http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Децембар 26, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 26, 2018 пре 38 минута, Natasa. рече Gde? Oću i ja ! Necu ti reci celavi. ? Ustvar hocu: https://youtu.be/-TDarP0ys8w Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lenka88 Написано Децембар 26, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 26, 2018 Nesto sad razmisljam...posto su na forumu cini mi se najposecenije teme o m/z odnosima jel su bar urodile plodom? :-) Jel su se nasli neki isti stavovi, neka upoznavanja, nesto vise od toga? :-) Samo sam radoznala :-) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Децембар 26, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 26, 2018 пре 10 минута, Lenka88 рече Nesto sad razmisljam...posto su na forumu cini mi se najposecenije teme o m/z odnosima jel su bar urodile plodom? :-) Jel su se nasli neki isti stavovi, neka upoznavanja, nesto vise od toga? :-) Samo sam radoznala :-) Pa evo, ja sam upoznao par ljudi sa foruma preko ovih tema. Samo jednu osobu nisam uspeo da upoznam nije se dalo, ali ko zna zasto je to dobro. Ostale jesam. Kakva su tvoja iskustva? Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука