Jump to content

Ćaskanje o ljubavi (muško-ženskim odnosima)

Оцени ову тему

Препоручена порука

Управо сада, Neša_ рече

U borbi za goli opstanak?

У борби за  привлачење жена на форуму. То ти је тактика, да те жене примете. 

• Свиђа ми се 1

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

• Одговори 5.3k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 1 минут, Neša_ рече

Nije života mi.

Чијег ? :smeh1:

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Maja Pavlovic рече

Ne razmisljaj o brojevima, pravilima, sigurno imas nesto sto te ispunjava, sto volis da radis. 

Zivot je nekad siv, nekad zut...

Ал да би радио оно што волиш, мораш да имаш паре. Људи који по цео дан раде да би преживели немају времена да раде оно што воле. То је привилегија људи који имају новац  

Јесам ли га добро скинуо?

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Vegeta рече

Nego, dajte nešto vedrije.

@БанеЛ @obi-wan

Oćemo li sad za vikend na Kopaonik, na vino i da vidimo koje su nam isplative i one druge kombinacije otvorene?

Ja ako bi is`o morao bi da povedem i zenu, razume se. Da ne pricamo o tome da bi sve to morao i da platim... :smeh1:

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, Vegeta рече

koja od teta što voli lepe i bogate neće postati prepodobna

Mislis od para ili od vina?

• Хахаха 1

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, Vegeta рече

Bilo kako prepodobna, nebitan je uzrok.

Pa vidi, od para moze da postane prepodobna, a od vina jok, od njega svi postanu ispovednici.

Подели на овим сајтовима

пре 13 минута, Vegeta рече

Nego, ne reče mi kako je bilo u subotu na golfu sa Banetom. Nisam mogo didem.

...

Подели на овим сајтовима

пре 38 минута, Vegeta рече

Nego, dajte nešto vedrije.

@БанеЛ @obi-wan

Oćemo li sad za vikend na Kopaonik, na vino i da vidimo koje su nam isplative i one druge kombinacije otvorene?

Posetite restoran " Kljunac". Izvrsna je hrana. 

• Свиђа ми се 1

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Vegeta рече

Kod mene obrnuto, ja postanem nečista sila, đavo nemirni, onaj što takne, pa se polako primakne. :)))Ali onda ne govorim ništa osim istine, da moja izabranica zna da mi je jedina.

Kad sam rek`o "ispovednici" mislio sam na to da posle vina svi samo melju (= "ispovedaju se"), narocito cure. :)))

Secam se, moja stara ljubav kad smo jednom tako sedeli kod mene... ja nam nasluzio domace kupinovo vino, slatkasto ali sa dosta oktana, i seli da malo pricamo. Posle jedne (1) case bilo je ihihi, ahaha... pa sad ti vidi...

• Волим 1

Подели на овим сајтовима

пре 56 минута, Liga Džentlmena рече

Posetite restoran " Kljunac". Izvrsna je hrana. 

Jednom, ako Bog da...

• Свиђа ми се 1

Подели на овим сајтовима

пре 13 минута, obi-wan рече

Jednom, ako Bog da...

Skolski mi drzi taj restoran, mislim dva restorana. Hehe jedan na Kopu a jedan nize, pa sam cesto kod njega. Evo jedna slika iz kafane.

20181016_201105.jpg

• Свиђа ми се 1

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Vegeta рече

Odlična ideja. Tu da divanimo kako ćemo da zgrnemo laku lovu. :)))

Sverc komerc, Kosovo je 20km preko brda. :smeh1: Ustvari malo vise. @obi-wan ce da potera njegovu bubu dzipa, ja znam te tajne puteve, a ti ces da se mrstis na pajkane ako nas presretnu negde. :smeh1:

• Хахаха 1

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...